CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 354|Reply: 2

'Hacker Laha*at' - Adibah Noor Bengang Penggodam Raih Simpati Nak Pakai Duit

[Copy link]
Post time 5-1-2022 10:09 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, Adibah Noor mendedahkan ada yang cuba mengorat dirinya.


Terbaru, peserta Gegar Vaganza musim kelapan (GV8) itu meluahkan rasa marahnya apabila akaun Instagram lamanya digodam individu tidak bertanggungjawab.




Kredit foto: IG Adibah




Justeru, dia mengingatkan orang ramai agar tidak lagi mengikuti akaun tersebut.


Kata Adibah atau nama lengkapnya, Adibah Noor Mohamed Omar, 51, penggodam berkenaan kini mengambil kesempatan dengan meminta simpati menggunakan namanya.




Add Image Caption Here

Add Image Caption Here





Terdahulu pada Julai 2020, Adibah mendedahkan akaun Instagram asalnya digodam pihak tidak bertanggungjawab. Sejak itu, dia telah mencipta akaun baharu menggunakan nama @adibahnoormohdomar.




Sumber: K! ONLINE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 10:12 AM | Show all posts
alaaa ciannya kak dibah wan kembung pun ko nak hack...
dah la followers orang tu berapa je...

btw kak dibah ni mesti jenis suka download app2 kat app store/ play store tu lepastu login pakai akaun... justeru terus kena hack.. selalunya macamtu lah... iols ada 2 factor authentication.. memang lebih selamat la...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:28 AM | Show all posts
ha ha...lagu kau bawak tu memang hancus gilaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 01:51 AM GMT+8 , Processed in 0.081145 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list