CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 3864|Reply: 70

Tak Berahi Pada Suami Sendiri, Wanita 'Main' Dengan Dua Lelaki

  [Copy link]
Post time 5-1-2022 09:23 AM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita berusia hampir separuh abad menjadi tular di media sosial Indonesia baru-baru ini kerana berlaku curang terhadap suaminya bersama dua lelaki lain, lapor Suara.com yang memetik akaun Instagram @penajamterkini_net.




Kredit foto: Instagram @penajamterkini_net




“Curang dengan dua lelaki sekali gus kerana tidak lagi bernafsu pada  suaminya,” demikian kenyataan yang dimuat naik bersama hantaran itu.


Menurut kenyataan yang ditulis oleh admin akaun Instagram itu, wanita berusia 48 tahun yang hanya dikenali sebagai SD dikatakan berlaku curang di rumahnya sendiri di Sungai Nilo, Kampung Nilo Dingin, Jambi.


Menurut keterangan bertulis, Ketua Polis Lembah Masurai, IPTU Sitepu Kanit Reskrim menjelaskan bahawa ketika serbuan dibuat, ketiga-tiga pelaku belum ‘berkesempatan’ melakukan hubungan intim.


“Ini berdasarkan kenyataan pelaku ketika siasatan polis. Ketiga-tiga mereka mengaku belum sempat berbuat apa-apa sebelum diserbu oleh penduduk setempat,” katanya.


SD berkata, wanita itu bertindak demikian  kerana sudah tidak bernafsu lagi terhadap suaminya, malah si isteri telah menjalin hubungan sulit selama tiga tahun setengah.


Netizen yang membaca hantaran itu kemudiannya meninggalkan pelbagai komen.


“Tidak mensyukuri apa yang sudah diberikan,” komen seorang netizen.




Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 09:24 AM | Show all posts
wanita2 indonesia ni memang kuat syahwat mereka...sebab amalan memakan jamu semenjak kecil...dalam satu hari mesti lebih dr 2-3 round...kalau lelaki yg lemah syahwat, memang kena jentik la kepala kote tok laki
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:50 AM | Show all posts
ifanonline replied at 5-1-2022 09:24 AM
wanita2 indonesia ni memang kuat syahwat mereka...sebab amalan memakan jamu semenjak kecil...dalam s ...

kalau wangi... bersih... kulit licin okay la gak laki nak selera...

ini udah la kepam... hanyir... kulit berkerak... gundus... lagi nak demand lebih2 dari suami...

hahahhahahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:54 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 5-1-2022 09:50 AM
kalau wangi... bersih... kulit licin okay la gak laki nak selera...

ini udah la kepam... hanyir.. ...

wanita2 indonesia kalau yg cantik, memang betul2 cantik...masakan ramai lelaki malaysia berkahwin dgn org seberang...syahwat wanita indonesia sangat kuat...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:33 AM | Show all posts
ifanonline replied at 5-1-2022 09:54 AM
wanita2 indonesia kalau yg cantik, memang betul2 cantik...masakan ramai lelaki malaysia berkahwin  ...

setuju sgt...
boleh juling la biji mata... hahahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:36 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 5-1-2022 10:33 AM
setuju sgt...
boleh juling la biji mata... hahahaa...

wanita indonesia boleh menerima konsep bermadu dgn mudah...tidak semacam wanita2 malaysia...

setiap isteri-isteri akan memberi service terbaik dan berlumba-lumba menjadi sang suami raja di rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Walau dah pra menopos acik nih hurmm
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 5-1-2022 09:24 AM
wanita2 indonesia ni memang kuat syahwat mereka...sebab amalan memakan jamu semenjak kecil...dalam s ...

Yeke? Penah sembang ngn seorang minah indon ni dia keje kilang dulu.
Dia kata kalau call mak dia mesti bising ingtkan dia suh minum air kunyit asem ke apatah tp kunyit laz
Mmg dia dh kena minum air tu sejak budak lagi.
Utk kuatkan tenaga sbb dorang bekerja keras. Hat keje kilang manjang kena ot.
Kalau tgkpun dorang mmg kuat walau badan kecik molek je, selalu nampak dorang amik air kat mesin air tu berbotol2 besar mcm saiz botol minyak masak 5kg tu pastu selamba je jalan kaki sambil bawak botol2 tu.
Belakang kendong anak, atas kepala letak satu botol besar tu pastu tgn kiri kanan bawak botol air tu gak.
Kagum giler tgk dorang bawak tak jatuh pun padahal jauh tu jalan naik bukit turun bukit pastu redah semak nak g kerumah rumah kongsi dorang kat tepi paya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 10:50 AM | Show all posts
Suchi replied at 5-1-2022 10:48 AM
Yeke? Penah sembang ngn seorang minah indon ni dia keje kilang dulu.
Dia kata kalau call mak dia m ...

kalau muka cam siti nurhaliza, boleh kawin 4 siti di indonesia...

malah ada yg lebih cantik dan solid lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Woi! Current issue la sgt!
Lantak ko la berahi ke x

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:25 AM | Show all posts
Wanita dah setaraf dengan lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:34 PM | Show all posts
Suchi: Yeke? Penah sembang ngn seorang minah indon ni dia keje kilang dulu.Dia kata kalau call mak dia mesti bising ingtkan dia suh minum air kunyit asem ke  ...


Dekat umah lama,mmg boleh buat bisnes air jamu kunyit acik2 indon ni. Masing2 punya resepi. Yg beli acik2 melayu. Sebotol air mineral yg kecik tu dlm 4-5hinggit depa jual. Ada demand baru buat. Laku pulak tu. Tp i tatau rasa mcm mna,xpenah tringin nk beli.

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:53 PM | Show all posts
Thunderclouds replied at 5-1-2022 04:34 AM
Dekat umah lama,mmg boleh buat bisnes air jamu kunyit acik2 indon ni. Masing2 punya resepi. Yg bel ...

i nak beli tongkat ali power root tapi stock habis
tapi i beli kacip fatimah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sempat tapi tahu goyangan nya lebih bagus ye mbak
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 01:09 PM | Show all posts
wah treesome
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 01:32 PM | Show all posts
WAH! Dasyatnyer wanita Indonesia kongkek kuat.. yg lelaki malaysia jgn sibuk nk berbinikan wanita indonesia. hujung2 bini curang sbb anunyer lemah.. jiran sebelah umah suami isteri org Indonesia lakinyer berkepergian kerja 2-3 bulan br balik.. sewa rumah macam rumah kongsi bercampur lelaki & perempuan. aku tgk bw balik jantan pulang kerumah. Huhu..

Jgn dok puji sgt lah wanita Indonesia ni.. mereka lebih suka lelaki bangla..hahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 5-1-2022 04:34 AM
Dekat umah lama,mmg boleh buat bisnes air jamu kunyit acik2 indon ni. Masing2 punya resepi. Yg bel ...

Jamu2 macam kunyit pekat Tu buat kanser dekkk.. indon ketinggalan zaman je percaya bende Tu buat ketat. Kekdahnya Sama ja otot longgar,cuma syahwat depa mencanak2 sentiasa onnzz
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ctkusiam replied at 5-1-2022 05:32 AM
WAH! Dasyatnyer wanita Indonesia kongkek kuat.. yg lelaki malaysia jgn sibuk nk berbinikan wanita in ...


https://youtu.be/H2rZUq2a4yw
Ewahhh aseekk bangat indon tuh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
friska dengan trisna pon kuat lah gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 02:29 PM | Show all posts
buapakperut replied at 5-1-2022 01:43 PM
https://youtu.be/H2rZUq2a4yw
Ewahhh aseekk bangat indon tuh

Ahahahha adui dah keluar  mashuk pulak... asyikkkkk kahkahh.. (tak lalu nk tgk video smpi habis) hoho
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.088504 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list