CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 14-1-2022 05:36 PM
Budder grad UIA, izo MMU
Canne budder ni jage umah & kids & biznes dia without bibik. Shudder to t ...

Ooooo haha i lost track where they graduated... ayden a.k.a vinod kan ada autism traits dunno of budder dh g check kt  specialist
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-1-2022 03:42 AM
Mcm ig pondan pun ada.

Ha a. Mcm ig bapok kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mobic at 15-1-2022 12:41 PM
plja2117 replied at 14-1-2022 09:03 AM
Lebih dari 80kg kot..ni masa dia 85kg pun mcm lagi kurus. Nampak besar sbb pakai puff jacket. Dia  ...


Tapi yang peliknya, masa berat 85 pun claim saiz S, berat 60 pun saiz S. Sama la adik dia budder pun .  Tambah sikit. Hari tu lalu kat fyp tik tok iols, CDM hai-o promote seluar apa nama maca legging untuk kurus. Yang tak tahan, CDM ni duk cakap turun dati beral XL masa mengandung ke saiz S kot. Downline asyik puji- puji cakap mummy nampak lagi kuris dari sebelum mengandung semua. Kalau tengok gambar, macam dari saiz XL ke L yang hujung- hujung nak pakai XL. Ibarat berubah 10% je dari saiz mengandung dengan lepas bersalin. Sama skrip dari CDM kepam ke CDM zaman sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mobic replied at 15-1-2022 12:34 PM
Tapi yang peliknya, masa berat 85 pun claim saiz S, berat 60 pun saiz S. Sama la adik dia budder p ...

Berat 60kg pun dah kira on the obese side Kalau ikut height ayam serama kuda padi midget bonsai leprechaun dia ni! I tak rasa dia 154cm la. More like 148-149cm je. Dia la ckp dia 154cm mana tah I baca. Semua size S je dia ni. Being petite and slim as opposed to being petite and FAT are two different things ya Kepam. Rumah ko ni takde cermin kot, Kalau ada, then mata Ko yang pikir Ko tinggi Kendall Jenner kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Google kan ada kepam..yg kau sibuk tanya nak amek maid kat mana for your parents...nak show lah yg kau ni anak mithali eh....apa2 yg come from u..all seem fake...kau tak rasa malu tayang your sort off richness padahal bedal duit orang...scam sana sini...dont forget tu pon dosa. Kau tak bayar, nanti mati roh kau tergantung...ni betul2 jadi hantu tetek.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 15-1-2022 11:20 AM
tu lah. siap nak ungkit bagi public tahu kau dah kenapa. bulshit sangat peramngai kot ye pun ko ma ...

i rasa sheols dengki dek budder punya bisnes maju.. so saje je cari pasal nak malukan dek budder
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa tanya followers kat IG pasal maid. Tu lah, elok ada adik beradik dibawak bergaduh. Patutnya minta tanya or tolong Izafake and Whiner atau Wolf tu bantu carikan maid utk parents diaorang gak. Dulu kan Tok Mid pernah ada maid, pastu byk connection lagi, takkan lah org tu mengharap kat anak gelandangan yg duk dlm dungeon kat Amereka Sana utk urusan maid. Yg betulnya si GEMOKKSSSSS nak show off, dan yg kedua2nya entah2 nak suruh Jali hantar budak2 tu kat rumah TokMid sebab GEMOKKSSSSS sakit hati kita2 sini puji asuhan Jali dan Elmy yg putih melepak tak pakai filter tu.

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemok betul kak Queen kepam ni sekarang. Menbuak2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 15-1-2022 01:45 PM
Piramida replied at 15-1-2022 01:26 PM
Gemok betul kak Queen kepam ni sekarang. Menbuak2.


Haippppp dia dah kurus kan….Cuma kurus tang hidung lepas ambik booster, dia kan ckp dia tak lalu makan. Pi Vegas pun pening2 bagai….minyak cap kapak tetap bawak. Hahahahahah Mampus la ko hanis haizi gemuk. And kes allergic to lipstick tu mana? Kejap je hilang nya…koman2 sehari dua la kan? Apasal tak show kat acik2 porem bibir cipet lembu bengkak tu? Senyap terus lepas mlm tu……Nampak sangat la buat cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 15-1-2022 12:09 PM
Mcm budak2 kan, tak matang lgsg. Benda jadi last year kot, still dendam yer. Unless budder guna ba ...

Bagus juga kak Queen kepam drive. Moga tak apa2 lah..
If ada jd apa2... kita ada drama nak tonton. Meriah hidup hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pam pom dok el eh knp nampak makin tembun ni. cheapskate btl baju2 pam kt vegas. knp tak keluarkan aje tek layut tu bg sume org tgk teros. sorry la pam. kerih onn tu lgsg tak nampak syg kan u pun. mcm member2 je. i doubt la pam yg uols ni bergayut dgn kerih berjam2 lame nye mase uols kt malaysia lg.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:39 AM
Kepam pi Vegas hari isnin. Nape Ko pi hari weekday ya kepam? Is it because Ko pi Sebab nak sambut bi ...

byk persoalan nk tnye kt pam ni. mase berpusu2 PS busy kejar sales mase black friday, boxing day, mcm2 sale lagi, sheols nampak aman damai je kt rumah kelam die tu. PS laen dok pulun amek order, beratur kt kedai. die pulak bukak order bile sale dh biase2 je.

same gk persoalan psl so called boipren kesygan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 15-1-2022 01:34 PM
Bagus juga kak Queen kepam drive. Moga tak apa2 lah..
If ada jd apa2... kita ada drama nak tonton ...

She nak drive la sbb boleh buat igstory sambil nyanyi2 kembang kempis hidung buatnya accident habisla kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-1-2022 01:36 PM
pam pom dok el eh knp nampak makin tembun ni. cheapskate btl baju2 pam kt vegas. knp tak keluarkan a ...

Kan, i pun nmpk blekpar layan kakpam mcm kwn jer, takde posing sweet pun. Kakpam jer melentok lebih. Dulu dgn lanre, poji, mekomsalam nmpk gak lovey-dovey. Ni sedingin antartica haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:55 PM | Show all posts
Nadiabella replied at 15-1-2022 01:01 PM
Google kan ada kepam..yg kau sibuk tanya nak amek maid kat mana for your parents...nak show lah yg k ...

Kepam ni, gaya tanya dekat stories pasal maid macam bertahun dah duduk amerika. Kakpam baru duduk for less than a year kot, takkan lupa dah segala mala benda dekat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-1-2022 01:47 PM
byk persoalan nk tnye kt pam ni. mase berpusu2 PS busy kejar sales mase black friday, boxing day,  ...

Too many loopholes and too many ambiguous moves. Now ada hati nak drive plak kat sana? Porrraaaahhh berlagak 20 tahun dah ada lesen driving. Sana left hand side drive. Kang kaki pengkor ko tu Bukan leh caya. Salah lane kang, Mampus Ko pengkor! Harap kena saman la, tak pun kang accident. Baru la ya buat2 tak faham english Bila police soal siasat. Cakap macam nak duk sana forever plak. Anak2 Ko tu nak buat apa? Campak ke tepi?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
spunk3d replied at 15-1-2022 10:58 AM
I sbnr nya sgt sgt la tahan sabar je nak komen. Namun hari ni i terlepas babe.

Celah mana amek P ...

Dia mmg amik Pfizer..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 15-1-2022 01:55 PM
Kepam ni, gaya tanya dekat stories pasal maid macam bertahun dah duduk amerika. Kakpam baru duduk  ...

Tak sampai 4 bulan lagi. Berangan dia tak leh kalah. Anyone tak nak report illegal activities dia kerja as PS ke kat sana? Report please kat immigration. Kami semua sokong…..ni Bukan pendajal dia tapi Kalau dia buat macam ni, and if kena tangkap, orang malaysia lain pun susah nak masuk. Mcm2 restrictions nanti. Visa pun tak leh senang2 nak dapat…as it is now pun payah nak obtain tourist visa, she’s going to make it more difficult for the rest plak nanti. Report je dia ni….halau balik and kena banned masuk US soil 2-3 tahun. Nengok la Kalau BlekPar Onn nak tulunnnn dia lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 12:12 PM
Oh you’re lonely ya kepam? Booo hoooo pity you. Minyak cap kapak tinggal kat Vegas pun nak letak IG ...

Dah tak mampu pakai young living ke? Dulu kemain swap mnyak cap kapak ke YL.
Sebab ade forummer sounds mcm acik2, pakai branded head to toe tapi bau mnyak cap kapak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hashtag “I made cute babies”!

Kesian la mak ko ni endennnn, menipu kau cakap kau cute!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:40 PM GMT+8 , Processed in 0.097883 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list