CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-1-2022 08:27 AM
Pakai baju macam nak terkeluar semua. Bodoh. Orang putih pun tahu kena cover cleavage. Bodoh. Artis  ...

Betul. Tengok photos yg paparazzi snap. Mostly pakai tshirt, jeans & sneakers je. Takpun hoodie sekali. Takde la pulak setiap hari pakai dress tersembul sana sini. Kalau elok di mata, ok jugak. Yang ni…………..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolak tepi jap dosa menyeksi tak hengag dunia.

Dia ni tak pernah terfikir ke eh, duduk sana sorang2 dengan non muslim, family/adik-beradik dah jadikan musuh, bila mati nanti siapa nak tolong settle kan cara yg betul? Ke biar ja mereput berulat dlm rumah tunggu forensik yang mai kutip?

I yang taip ni pun rasa scary
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 14-1-2022 02:46 PM
gambar firstu nampak mcm tak pakai bra & nampak nipple.
tek dia pun mcm tersepit ketat sampai berl ...

Yeklll bila zoom nampak puting hitam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 15-1-2022 08:38 AM
I pun rasa dia jealous sebab tu cubaan untuk nak jatuhkan adik dia.

Memang buruk perangai kepam n ...

Hahaha berdesing ayat last tu. Tak ukur baju di badan sendiri ahahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
marigold90 replied at 15-1-2022 08:24 AM
I rasa kepam jeles tengok Wani tengah maju dalam bisnes sedangkan dia apa pun Nan hadooo!!

ni i setuju.i think she panas hati jugak tengok aman2 je wani bisnes boleh expand.pendek kata both her sisters are doing well in life (despite masing2 ada perangai pelik2 LOL).maybe jugak like u said fund dah habis so bila up cerita ni wani might send some money to keep her mouth shut
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:13 AM | Show all posts
what a stupid stupid sister to air dirty laundry in public. bodo piang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo dia konon2 kad kene klon lagi kat US, sapa nak tolong dia lagi? dia ni semua orang dia nak bermusuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 15-1-2022 08:38 AM
I pun rasa dia jealous sebab tu cubaan untuk nak jatuhkan adik dia.

Memang buruk perangai kepam n ...

Kakpam sendiri mengaku yg sheols jenis tak boleh org lebih dari dia. Kalau org tu lebih dari dia, dia nak lebih lagi. Ni dia bagitau masa dia kebosanan dalam dungeon kepam dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:11 AM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 5-1-2022 09:15 PM
newbies x kenal lanre boleh tgk sini ya https://riskandassurancegroup.org/lanre-rotimi-vodafone-gr ...

oooo. thanks sis. gmbo fowzi tu zder ke?

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam pi Vegas hari isnin. Nape Ko pi hari weekday ya kepam? Is it because Ko pi Sebab nak sambut birthday keris and attend business talk eh?? Org pi Vegas weekend Tapi weekend Ko mereput duk rumah sorang2 yet again….tragis! Mana BlekPar Onn? Asal weekend je takde, contract Ko dgn dia Mmg weekday je eh? Weekend dia off balik rumah lepak dgn orang lain!? So many questions…..Sebab ko bosan la ko duk merapu post merepek2 mcm3 kan? Semua IG post Ko mcm orang letak otak kat cipet je. Semua busuk macam Ko.

Last but not least, berangan eh Ko nak ambik driver’s license kat sana. Ko PR sana ke? Oh the stupid things you say just to make yourself relevant above and beyond is hilarious la kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh dah tua bangka ada hati nak tulis “no clubs for us”! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Ada hati nak bgtau tak minat jadi Ronggeng Rokiah dlm club Sebab tak suka crowd? Statement bangang. People do go to Vegas to go to clubs, they go to Vegas to gamble, enjoy the live shows/concerts, magic shows, tribute shows….jalan2 kat the strip or ada museums. Setakat pi melantak makanan Thai pi Vegas, baik pi mati je la…tak adventurous betul! Club janda gersang je la ko leh masuk kepam…..club high society high class lain, ko tak cukup criteria.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ngata dia makan banyak tu, yang dah kata dia GEMUK TU (termasuk I)….nah kepam dah bagi justification yang dia dah kurus! Hahahahahaha taik nya dia ni..,

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:54 AM | Show all posts
babynina30 replied at 15-1-2022 06:41 AM
U jumpa tak gmbr adliza gemok  ?  Style acik2 sgt ,sajak dgn cdm haiyok dia masa tu. Ni cite 2009  ...

I tengok pic Adliza tu time gemok.
Memang gemok and totally different from now..
Dulu so acik2 dengan tudung bibik...
Now memang kurus and i agak impressed la.
Tapi geli la part bukak tudung,and baru nak start bermini skirt at 42..

Wah kalau kepam kurus camtu,memang i impress la..
Mesti berbikini 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:51 AM
Siapa ngata dia makan banyak tu, yang dah kata dia GEMUK TU (termasuk I)….nah kepam dah bagi justif ...

I sbnr nya sgt sgt la tahan sabar je nak komen. Namun hari ni i terlepas babe.

Celah mana amek PFZIER (ahakkks). Bukan MODERNA ke dia amek booster tu hari.

The inggerish i malas nak komen. Quota dosa i dah penuh dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 15-1-2022 09:13 AM
what a stupid stupid sister to air dirty laundry in public. bodo piang.

Uols setakat nak pinjam baju bag tak bercakap kat adik beradik tade la haiii menjadi kudis. At least to me and my sisters la. Budak2 dulu ye asik la nak mencari gado dgn adik beradik kalau teramek brg. Haha. Tp dah tua2 ni tade jd sebab nak gado pasal menda kecik gitu.

Tp i respek gak la dgn badah wpon pangai dia sebegitu sikit pun tidak dia terang2 balas. Cuma bagi quote2 quran and motivational je.

Kalau aku… heh…. Kepam memang mencari nahas. Satu dia up 800 x aku balas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:46 AM
Oh dah tua bangka ada hati nak tulis “no clubs for us”! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Ada hati nak bg ...

Lawak statement nyah oiiiiiii. No clubs for us gicewww

I ngaku dulu i agak liar. Memuda dulu kalau tidak seminggu 3x meronggeng tak keruan hidup aku. Tp dah masuk umur sedang ni mmg tak la aku nak mencapap di club2 malam di MALAYSIA ni.

Akan tetapi….  Kalau ke overseas harus nyah mak tunjuk skill kalau aku kalau jd kepam. Vegas kot sundelzzzz. Apa barang dok dalam bilik & makan2 thai food. Tu kedai thailand byk kat KL nun… hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:20 AM | Show all posts
spunk3d replied at 15-1-2022 11:03 AM
Uols setakat nak pinjam baju bag tak bercakap kat adik beradik tade la haiii menjadi kudis. At lea ...

tu lah. siap nak ungkit bagi public tahu kau dah kenapa. bulshit sangat peramngai kot ye pun ko marah kat adik ko
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:51 AM
Siapa ngata dia makan banyak tu, yang dah kata dia GEMUK TU (termasuk I)….nah kepam dah bagi justif ...

I thought dia dpt booster moderna?

Tak selera mkn tp melantak serupa tu jugak jer i rasa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by talia at 15-1-2022 12:10 PM
spunk3d replied at 15-1-2022 11:09 AM
Lawak statement nyah oiiiiiii. No clubs for us gicewww

I ngaku dulu i agak liar. Memuda dulu kala ...


Mcm budak2 kan, tak matang lgsg. Benda jadi last year kot, still dendam yer. Unless budder guna barang dia pastu jual & ambik duit tu then paham la jugak nak bergaduh.

Btw ada forumer mentioned psl dessert ekin mawi polka pops. I tgk td kat ig, mmg theme2 tu nak sama jer dgn budder buat rupanya budder acah terpaling pioneer

Iols tak boleh nak husnuzon kat budder ni, she gives bad aura, just tak seteruk aura kakpam.

Kakpam ni dari aritu dia nak drive, masa tu sewa mustang pastu i dgr blekpar tak bg dia drive. Left handed drive kan lain sikit, tp dia jwb apetah kat blekpar, cam dia nak jugak drive gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh you’re lonely ya kepam? Booo hoooo pity you. Minyak cap kapak tinggal kat Vegas pun nak letak IG story. So Kalau tinggal nape,? Apa leh Ko buat dgn post story tu??? Aku Doakan Ko sampai ke tua mereng macam ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 10:45 PM GMT+8 , Processed in 0.185600 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list