CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 356|Reply: 8

[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sung, Son Hyun Joo (7 January)

[Copy link]
Post time 20-12-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 20-12-2021 09:44 PM


Profile
Drama: Tracer
Revised romanization: Tracer
Hangul: 트레이서
Director: Lee Seung-Young
Writer: Kim Hyun-Jung
Network: MBC, Wavve
Episodes: 16
Release Date: January 7, 2022 --
Runtime: Friday & Saturday 22:00
Language: Korean
Country: South Korea
Content Rating : 15+-


Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
Hwang Dong-Ju (Im Si-Wan) is the chief of taxation division 5 at the National Tax Service. He works hard to trace money that is hidden from the tax service. His team includes Seo Hey-Young (Ko Ah-Sung), who has a bright personality and his boss is Oh Young (Park Yong-Woo).

Meanwhile, In Tae-Joon (Son Hyun-Joo) is the director of a regional tax office. He is an ambitious man.

Cast
Im Si-Wan - Hwang Dong-Ju
Ko Ah-Sung - Seo Hey-Young
Son Hyun-Joo - In Tae-Joon
Park Yong-Woo - Oh Young
Chu Sang Mi - Min Yeo-Jung
Yoo Dong-Hun
Jang Sung-Yoon

Source : Asianwiki, mydramalist

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 29-12-2021 09:20 PM

1st teaser...
  



2nd teaser...
  


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaksa la tunggu... drama ni takde sub lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-1-2022 05:17 PM
Terpaksa la tunggu... drama ni takde sub lagi...

Sebab xde mana2 international online streaming platform yg ambik…maybe sebab wavve original series…wavve ni utk local kat SK je…kalau nak tgk terpaksa tunggu lambat sikitlah…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 15-1-2022 08:42 PM
xyla73 replied at 15-1-2022 08:27 PM
Sebab xde mana2 international online streaming platform yg ambik…maybe sebab wavve original serie ...


Tapi drama Namgil tu dah ada sub... maybe dramacool sub kot... drama Namgil tu pun wavve original series jugak tapi kalau kat TV channel SBS...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-1-2022 08:35 PM
Tapi drama Namgil tu dah ada sub... maybe dramacool sub kot... drama Namgil tu pun wavve original  ...

Dramacool x buat sub…diorg pun curi dari online platform lain…drama SBS selalunya viki atau viu ada ambik…tapi viu Malaysia memang lambat sikitlah…drama dah abis baru masuk viu Malaysia mcm Taxi Driver tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 15-1-2022 10:54 PM
xyla73 replied at 15-1-2022 09:13 PM
Dramacool x buat sub…diorg pun curi dari online platform lain…drama SBS selalunya viki atau viu  ...


Haah iols dah jumpa viudesi/viu Pakistan... viupinoy... tapi Tracer takde... so bertabah la tunggu available kat streaming services...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
haaaa.. padan ler group haram yg aku join tu tkde amik drama ni.. sbb tkde siapa yg buat subs.. tp rating mcm ok je.
tk dpt tgk org lhdn korea buat kerja.. kita tunggu lhdn malaysia kutip tax bln 3 nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 16-1-2022 01:27 PM
haaaa.. padan ler group haram yg aku join tu tkde amik drama ni.. sbb tkde siapa yg buat subs.. tp r ...


Yup memang rating okay... Kena tunggu completed baru viu etc ambil drama ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 0.097494 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list