CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 20-12-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-12-2021 01:43 AM
Dlm byk2 manusia yg update pasal banjir kalini, sohai ina je i nampak update mcm ni. Yg lain semua ...

Sbb xkena kat die.. Die mcm suka plak org kena musibah konon sbb mengata die.. Cuba nnt kena kat die.. Die la kot org 1st terpekik terlolong minta tlg.. Yg penting mic kena selamatkan dulu nnt mcm mana nk melalak
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:15 AM | Show all posts
dia ingat dia wali ke yg banjir tu sebab kutuk dia, moroon la laki bini ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:19 AM | Show all posts
orang lain sibuk nak menghulur bantuan buat mangsa2 banjir, dia pi sibuk lah mengbalakn mangsa2 banjir tu sebab menghina diorang yg takde petiais, mesin basuh bagai tu. Apa????? Lepastu pelik betul dengan manusia2 yg sibuk nak menelek banjir ni turun sebab bala Allah. Mangsa2 banjir tu tengah bergadai nyawa, antara hidup atau mati lemas, dia sibuk jadi keyboard warrior, pung pang pun pang kat medsos, tolong pun tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:28 AM | Show all posts
ko ingat ko saper wahai laki bini kepam?korang dua memang keji kalau start rasa diri tu "mulia" mcm ni...
bila la nak sedar diri yg korang pun ade dosa...
musibah ni semua bukan makna yg kena tu berdosa, yang tak kena tu sbb banyak pahala..
Rasulullah yg maksum pun ade je ujian Baginda siap pegi perang semua...

yang bebas menganggu manusia sampai kiamat ni syaitan dan iblis je...
korang anak cucu spesis tu laa kan bila tak sedar diri mcm ni. yihhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:34 AM | Show all posts
asfaz replied at 20-12-2021 07:34 AM
Tololwers cakap ina awet muda macam budak sekolah .cantik berseril

ewwww tololwers forever tolol... time mula2 diperkenalkan as tunang Mawi dulu..
ade la gak manisnya...
tp lepas start buat hal nyanyi sumbang kat TV giler glamer bagai sampai laa ni poyo2 dgn laki donkey dia...
memang takde seri langsung... yihhhhh

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:39 AM | Show all posts
_kelly replied at 20-12-2021 12:28 AM
jangan nanti kelantan banjir sekali rumah retis tersangkak ni tenggelam pulak..tgk dia nk mintak tol ...

insyAllah.. orang tolong.
ramai lagi manusia yg tak berperangai mcm laki bini haramjad ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia padam status sb nk jaga hati org sekeliling. Dia takut kena kecam kena maki lg. Tp dlm lubuk hati dia yg busuk mmg itu yg dia anggap. Yinna lembam lepas ni kehidupan org2 yg jadi mangsa banjir akn jd seperti biasa. Akan ada rezeki utk mereka bangkit balik dan teruskn hidup cm dulu. Mgkin lebih baik dr dulu. Masih ada kerja. Ank2 masih sek masih belajar. Masing2 masih hidup dgn baik. Ko ank beranak masih kt situ.  Makn laksa hari2. Ank2 tak sekolah. Tak belajar. Tp ada hati ank ko si bantut tu nk ckp kalau bos suruh ambik vaksin dia akn berenti keja. Sijil upsr pun takde nk keja apa. Bancuh simen?????
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau laki bini sape lembam.sampai org nak mengata
Sila sedar diri.kau jatuh tergolek pun x de org heran la
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang kesian kat kau sbb kne basuh tangan suma.. lepas tu nak bongkak.. hadap la kau..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:38 AM | Show all posts
depa sedar plk kuarga depa ni pelik
aku kesian kt anak2 depa je
terainaya dgn mak pak buduh sombong
hidup anak x normal cam bdk lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:55 AM | Show all posts
Edited by makton at 20-12-2021 02:20 PM

tak kena musibah sedap mulut la menulis kat fb ye ina?
masa laki kau bercermin mata gelap, bertongkat, kemain kau minta bantuan kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar laki binik kepam
Bila komen acah tak pernah buat dosa
Diri sendiri pun hidup sedih
Lagi mau sembang tahikk
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh ingat dunia ni berputar around mereka je ke cemana. Dahla kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:03 AM | Show all posts
mendeluk replied at 19-12-2021 02:58 PM
Geli aku. Dedua muka kepam, busuk. Profile pic dahlah mcm tak pakai bra.

aku pun baru nak sebut benda sama. geli tengok kapel ni. gigi tah tah ada gosok ke tak? besugi je
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin yg banyak menghina mrk dtg dr negeri selangor kot tu yg dia puas hamburkan kejian..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 20-12-2021 08:13 AM
yang tu stajah tak jawab....palestin hari2 kena bom pun stajah tak mampu nak jawab pertanyaan dari ...

Wahhh  hebat sangat amalan dia semua benda dikaitkan . Kompom mati kubur luas wangi ahli syurga la tu. Dah kawin ke belom? Kalau belom boleh la mintak jadi madu yinna
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg sesuai depa 2 nihh rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:50 AM | Show all posts
princessmiang replied at 19-12-2021 10:54 PM
Geng2 tudong labuh set2 houlier than thou ni memang suka amek aleh tugas Tuhan dan malaikat ka...

...

tibah rasa nak maki pulak baca post ni...

sejak bila ustagajah ni ambik alih kerja2 Tuhan eh?

habis negeri2 pantai timur yg banjir tiap2 thn tu sbb byk maksiat kaaaa???

ewah ewah...

shallow sungguh mindset
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:52 AM | Show all posts

dasar putar belit

konon sedih..

eh gi mampos lah dgn sedih kau tu wahai ina lembam!

haaa...kan dah mendapat
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:23 PM | Show all posts
BETUL LAH ORANG KATA SUAMI ITU GAMBARAN ISTERI
ISTERI ITU GAMBARAN SUAMI

KEKUASAAN TUHAN MEREKA BERJODOH

MEMNG PADAN SGT

INA HATI BUSUK DARI ZAMAN MAWI LAGI

PERNAH PERSOALAN KAN KENAPA RANTAI BELIAN YG MAWI MENG KAT ANUGERAH BH TU MAWI NAK BAGI KAT EMAK MAWI..SEDANGKAN MAK MAWI DAH TUA
SIAP DIRECT TANYA..SEBB ITU UTAMA KELUARGA MAWI TAK SUKA DIA DAN SURUH MAWI PUTUSKAN TUNANG...ADA SI YINA NI JAWAB ISU NI..DIA JAWAB DIA TAK BERMAKSUD NAK PERLI KE APA..SEKADAR TANYA SAHAJA
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.076421 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list