CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dudaberhias

Edisi Klinik Murah Hatyai, Retis yang buat pembedahan plastik tak berapa nak jadi.

  [Copy link]
Post time 15-12-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 01:37 PM
Ain en

Astaga..ingtkn Minah yindon mana td..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:47 AM
Khenzzzz mcm ler
retis deyols semua semulajadi
Ada duit semua blh jadik

Kita tgu baby jah keluar. Baby kan ikut roper asal mak bapak kan cuols. Moga2 baby jah sihat walau maknya iols tak berapa kenan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 10:08 AM
Mesti banyak tak kenal ni kan
Acik2 diambang sore pasti kenal punya

Lawa eh aleeza Dulu2.
Mcm brooke shields pn ade
Sah la iosl dah kertuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 15-12-2021 01:51 PM
Ade repair ke die
Mcm same je. Aging je la

Khuens..rasa klu dia obses..dh lama kt USA tu dia buat putih sekali
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 01:55 PM
Aku sarkastik je lidah tu
Sebab tiap kali dia bercakap lidah dia dah macam lidah cicak

Haaa seriously Cleo..cer tepek satu bideo tuk hiburan kaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:01 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 15-12-2021 10:24 AM
Dia takde ambik apa2 ke. Sb lain bebenau rasanya kan

dia sakit saraf dan tulang belakang, ubat2 dia yg buat dia jd membelon,ni kata dia la, sbb masa kurus dulu muka dia sama je mcm kurus dia sekrg
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk kesemuanyah! Who are yus fify apa ntah nama retis sangkak tu, semalam ada benang dia. Buruk mcm jelmaan dukun santet
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 10:18 AM
Yang ni serem sekali pada iols
ada unsur2 mistik...jeng jeng jeng

Iolss prnh jumpa masa dia ank dara kat bangsar.. Cun hokeyy... kulit kuning langsat, kecik molek, tinggi just nice, muka tu dah sweet..Girl nxt door sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 15-12-2021 12:01 PM
dia sakit saraf dan tulang belakang, ubat2 dia yg buat dia jd membelon,ni kata dia la, sbb masa ku ...

Tp tak kn tak nmpak tua. Dah 50an kot kan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:13 PM | Show all posts

Versi meolls nak bukak tudung takut kena kecam.

Jadiknya meolls pakai tudung yg ala2 rambutz disertakan topi santa claustrophobia.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:13 PM | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 11:55 AM
Astaga..ingtkn Minah yindon mana td..

iols kak norm okeh jer
memana retis nak renovate
nak bagi puteh kulit muka ke
biasa ler iols pun masa remaja
kulit berkerak hitam gak
walau asal kunig langsat gittuu
sebab aktive main netball
dh makin dewasa tuh nak jugak jdi cantik khen
so okeh jer bila retis nak jadi wow
tp jgn ler smpai ubah muka asal
neh ada retis yg alter teruk
sampai jauh beza gan deulu
dh tuh jadi pembuli merendahkan
dan menghina org laen jijik ler


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:16 PM | Show all posts
Dari gadis polos ke meolls tokojut kek USA tu ha, sampai kono folo gayo sano lotak subang lombu kek idung den.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 11:54 AM
Yeke taik..then sahla ko xhabis sekolah

Koser nk tango dgn seketol taik..from stinger plak t ...

Lain kali tak payah nak ejek org. Tau plak sentap ko Normiang nama baru.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:18 PM | Show all posts
mamajawie replied at 15-12-2021 10:14 AM
projek PLU???? People Like Us ke nyahhh??

kan....aku terfikir benda yg sama....cerita psal peponen ka ???
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:18 PM | Show all posts
Prickford replied at 15-12-2021 12:16 PM
Dari gadis polos ke meolls tokojut kek USA tu ha, sampai kono folo gayo sano lotak subang lombu kek  ...

gambar 1st tu masa guna nama ALIS lagi rasanya

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 09:08 AM
Aku pun nak join jugek

Mak seram tgk jihan dulu.. jauh nye beza dgn skrg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 12:20 PM | Show all posts
forex replied at 15-12-2021 12:18 PM
kan....aku terfikir benda yg sama....cerita psal peponen ka ???

iye la tu kot..well heshe pun bukan tegak mana pun..kahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aida Rahim antara yang aging gracefully selain Amy Mastura & Fauziah Latif  yang lain- lain kesian tengok, ada yg dah jadi macam mak lampir n iras witchcraft.. Macam Anabelle pun ado
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:25 PM | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 11:59 AM
Haaa seriously Cleo..cer tepek satu bideo tuk hiburan kaka

Tak reti tepek bideo igTak ketara sangat lidah dia terjulur tu
Tapi bole nampak la melepasi gigi dia
Melambai2 hujung lidah tu
Aku pun fening terang lidah si sitot nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dilupa Tok nil pun renovate jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 08:19 AM GMT+8 , Processed in 0.371170 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list