CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dudaberhias

Edisi Klinik Murah Hatyai, Retis yang buat pembedahan plastik tak berapa nak jadi.

  [Copy link]
Post time 15-12-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ain en

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 11:38 AM | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:16 AM
Jihan jgn dlupa ulos
Itu pun bila dh jadi cantik
Lupa diri body shaming org laen

tahnye dia ni paling lupa asal usul..nasib baik la anak dia si arsalan singa narnia tu tak terkenan rupa omak dia masa djaman baru nak up..

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:39 AM | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:36 AM
Untuk tatapan chouls
Kak norm

gambar atas persis acik cashier D'MART FELDA SUNGAI KOYAN..

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar gambar berbicara
Nak kutuk lelebih
Tkut bertambah kemurungan sheols

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bff usher jgn dlupa uols

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:43 AM | Show all posts
bagi iollss la kan ADA DUIT SEMUA BOLEH JADI CHANTIK tapi kalau over sangat berbotoks ni bleh jadi cam MAK LAMPIR..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:46 AM | Show all posts



acik antibeksin ni muka makin melonjong da macam antu kom kom..



Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 15-12-2021 11:21 AM
Bibir pun beza kan. Tp benak mana bole terima hakikat cuols. Semua org dr keturunan paki yg benak  ...

Khenzzzz mcm ler
retis deyols semua semulajadi
Ada duit semua blh jadik
Nanti dh tua kita tau lah
Mcmana muka sheols
Ikut maknya khenz

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 11:47 AM | Show all posts
ni pulak versi tukar jantina..x paham la iollss..





Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:49 AM | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 10:24 AM
Tq taik...kaka bkn miang btw

If ko punya Nama wangi mcm bunga kaka panggil elok2..tp since MN ko  ...

takde siapa bitter pun normiang ...it takes two to tango...agittew.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:49 AM | Show all posts
mamajawie replied at 15-12-2021 11:43 AM
bagi iollss la kan ADA DUIT SEMUA BOLEH JADI CHANTIK tapi kalau over sangat berbotoks ni bleh jadi c ...

bkn mak lampir je.. yg perempuan dh rupa pondan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 08:10 AM
A'ah la terlupa pula iols, sebab almaklumlah iols masih muda bergetah body anak dara persis nasha  ...


Ni pakai filter ape nie hahaha risau tgkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:51 AM | Show all posts
mamajawie replied at 15-12-2021 11:47 AM
ni pulak versi tukar jantina..x paham la iollss..

amy tu tinggi lampai, rangka pn mmg besar mcm lelaki gitu
muka cantik.. sayang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 11:12 AM
Bibir dia makin tebal
Lepas tu aku perasan, lidah dia buat jugak ke
Tiap kali bercakap, macam or ...

Ada ke boleh buat lidah uols?? Satu ketika dulu org kata dia repair dahi jendul sheols wallahulam.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:51 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 10:18 AM
Yang ni serem sekali pada iols
ada unsur2 mistik...jeng jeng jeng

buruknya muak tin ni sekrg mcm muka sedih, or topeng scary movie tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:42 AM
Bff usher jgn dlupa uols

Ade repair ke die
Mcm same je. Aging je la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:42 AM
Bff usher jgn dlupa uols

Ni tudung makin tanggal. Tgu masa je nk buang semua kt atas kepala tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
stingertaiklu replied at 15-12-2021 01:49 PM
takde siapa bitter pun normiang ...it takes two to tango...agittew.

Yeke taik..then sahla ko xhabis sekolah

Koser nk tango dgn seketol taik..from stinger plak tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 15-12-2021 09:18 AM
Yana dulu muka lain ttiba bertukar jd org lain...

Apa alasan dia dlu? Sbb pakai braces kan.. Iolss yg masa tu pakai braces pun pelik. Bila masa braces boleh alter hidung nokk
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:55 AM | Show all posts
She-Ra replied at 15-12-2021 11:15 AM
lidah??? uuuhaii biar betikkkkkk.. ok telek sekarang
kann makin galak buat stori muka sendi ...

Aku sarkastik je lidah tu
Sebab tiap kali dia bercakap lidah dia dah macam lidah cicak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 06:20 AM GMT+8 , Processed in 0.372508 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list