CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2005|Reply: 26

Buat Seks Dalam Restoran Sampai Sinki Pecah, Dinding Rosak!

[Copy link]
Post time 10-12-2021 01:22 PM | Show all posts |Read mode
Florida – Seorang wanita didakwa menyebabkan kerosakan pada sinki sebuah restoran semasa melakukan hubungan intim bersama teman lelakinya, lapor akhbar The Sun.


Kathryn Trammel, 37, dituduh melakukan perkara tersebut di dalam bilik air selepas ditangkap pemilik restoran Irish 31 di Seminole, Florida, lapor laman berita The Smoking Gun.


Menerusi pertuduhan  di mahkamah oleh pemilik restoran, Trammel didakwa telah menyebabkan kerosakan berjumlah AS$500 (RM 2,111.25) dalam kejadian pada Selasa lalu.




Foto: The Sun




Trammel dan teman lelakinya diminta meninggalkan tempat itu selepas perbuatan mereka diketahui oleh seorang pekerja restoran.


‘’Defendan dan rakannya meninggalkan bilik air lalu duduk di bar restoran,’’ kata timbalan syerif.


Laporan polis mendapati, Trammel mengaku dia bersama rakannya melakukan hubungan intim di dalam bilik air sehingga menyebabkan sinki pecah dan dinding rosak.


Trammel dibebaskan setelah berjanji menuruti perintah mahkamah.


Laporan polis menyatakan bahawa teman  lelaki Trammel tidak didakwa atas kesalahan terbabit. – CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2021 01:30 PM | Show all posts
Teringat masa kerja hotel, ada mamat melayu ni injured kat peha ke bontot & glass sink pecah.. ei geram
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sinki pecah dinding rosak
Ganas giler korang neh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nononcrux replied at 10-12-2021 01:30 PM
Teringat masa kerja hotel, ada mamat melayu ni injured kat peha ke bontot & glass sink pecah.. ei ge ...

kes intim jgk kerr
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 02:34 PM | Show all posts
mak aih
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 02:36 PM | Show all posts
Isu semasa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Laporan polis menyatakan bahawa teman  lelaki Trammel tidak didakwa atas kesalahan terbabit.

Kebabian apakah? Yg menusuk lepas pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam biasa pompuan akan disalahkan....sebab diorg posisi bottom
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 10-12-2021 03:25 PM
Cam biasa pompuan akan disalahkan....sebab diorg posisi bottom

Uols top ke bottom?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 10-12-2021 03:43 PM
sharlenetexas replied at  10-12-2021 03:34 PM
Uols top ke bottom?


Bottom secara intercourse Nye....posisi seks Nye bukan all the time meols kedudukan di bawah

Make sure kalau kat tempat awam kau jadi cowgirl sis...lelaki baring...kau ride angkat kaki sebelah....so Selamat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham cemana boleh sinki dan dinding rosak?
Dorang tak cedera ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:11 PM | Show all posts
Hmm.. couple tu tak nak bayar ganti rugi ke sampai libatkan police? haha
i googled the lady punya picture.. not bad-looking..
terus imagine scene dalam tandas..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka Lana taknak buat sekali ke...sana kan bebas...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:19 PM | Show all posts
bored_atticus replied at 10-12-2021 04:11 PM
Hmm.. couple tu tak nak bayar ganti rugi ke sampai libatkan police? haha
i googled the lady punya pi ...

diorg buat scene BDSM tu dlm toilet.
lubang dah longgar tebuk lubang toilet pulak.

ummah kokesen MRT 3 blh u turn.




Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:28 PM | Show all posts

abis tu.. buat ape duduk atas tu? dah la buat private party haram punya budak
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:51 PM | Show all posts
bodo ade katil ade hotel xnak guna
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2021 05:47 PM | Show all posts
Species tak menyusahkan orang lain tak sah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 05:51 PM | Show all posts
Smpai pcah sink air, dahsyat, x sakit ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
@greentea sila masuk ngadap

Aksi aksi terbang boomerang ngesek ni takda mahaguru yg lebih bertauliah dari greentea kita...sebab iteww dah nak masuk dua kali kena cerai kerna ketauliahannya...

Kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 10-12-2021 05:51 PM
Smpai pcah sink air, dahsyat, x sakit ke apa?

Bak kata greentea sifu bab ngesek ni...kalau dah jumpa g spot...kaca pun boleh kunyah tanpa rasa tajam dan sakitnya...

Ko bayangkheunz


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.090385 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list