CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2727|Reply: 31

'Obses' Dengan Anak, Emma Maembong Shariq Gabriel Ke Set Penggambaran

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 05:45 PM | Show all posts |Read mode
Tangguungjawab sebagai seorang ibu membuatkan pelakon Emma Maembong sukar untuk meneruskan karier sebagai seorang anak seni.




Kredit foto: IG Emma




Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail, 29, berkata, dia sentiasa memikirkan tentang anaknya, Shariq Gabriel yang kini berusia setahun sehingga mengganggu fokus sewaktu sesi penggambaran.




  



"Waktu mula-mula dapat tawaran berlakon ni saya tak bersedia untuk berlakon lagi sebenarnya. Biasalah, agak sukar untuk saya berenggang dengan anak sebab baru bergelar ibu.


"Tetapi bila fikir balik, susah juga kalau kita nak obses dengan anak sendiri sampai melekat 24 jam. Bila nak mula shooting memang susah nak fokus sebab teringat pada anak, dia okay ke tidak, dah makan ke belum?




  



  



"Memang berbeza bila kita sebagai seorang mak ni menjaga anak sendiri, kalau orang lain yang jaga tak sama. Jadi saya mengambil jalan pintas untuk bawa sekali dia ke set," katanya kepada mStar di sidang media drama I Promise Janji Anaqi yang diadakan secara vitrual, baru-baru ini.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 05:58 PM | Show all posts
ooo dah tu bapaknya pun di angkut sekali ke pergi set tu?... bapaknya tak keje ke? (soalan sensitif)

btw emma takpe di maafin sebab anak emma pun comel ...

tapi yang kanan tu nauzubillah min zalik!!! manusia ke kaum neanderthal yang dah pupus tu??? apehal muka penuh sabut kelapa?? ko ingat ko raja kerajaan babilon nebuchadnezzar ke sampai penuh sabut kelapa dekat muka macamtu??? EEEE kepammm berkutu lagi bau ikan masin semua ada... entah2 kalau basahkan tiap2 hari boleh tumbah kulat sisir dan cendawan beracun... siap iols boleh terbau dari skrin fon ni... harap2 emma sabar tahan muntah nak ngadap muka jantan tu...

lepastu iols dah tengok sneak peak cerita ni... ya ampunn kenapa la pengarah2 suka ambil sharnaaz ni sebagai watak pelakon aksi? haukkk sangat action2 nya pun... taraf2 bebudak sekolah buat video youtube dan gaduh luar dewan jah dengan cikki2 berebut jantan bergaduh...

ok sekian panjang berjela... tapi jari akak memang terkebil2 nak tulis dan cerca tanpa belas kasihan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak emma comelllllll
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Fmly comel di maafkan
Apak dia pn nampak yummeh
Mesti jenis galak kat ranjang laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii makkkk.. Komen koooo wild imagination yach
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 9-12-2021 09:42 PM

Sakit perut aku ketawa.. hahahahaha.  Teringat zaman muda2 waktu aummm ngan laki ke makadek
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:47 PM | Show all posts
gambar last tu..kipas telor ke cemane?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ke bawa anak yang belum vaksin covid ke set penggambaran? Takde risk of infection ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan papagomo dah jadi aktor..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi emma ni berlakon not bad , maybe dia jenis x percaya org jaga anak dia skang kan mcm2 kes
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 18-1-2022 08:09 AM

...............
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 18-1-2022 08:10 AM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak kut...mesti lah bawak...mesti seronok jer pelakon2 lain layan anak dia. Dah lah comel giler.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:27 AM | Show all posts
makadek replied at 9-12-2021 07:24 PM
Fmly comel di maafkan
Apak dia pn nampak yummeh
Mesti jenis galak kat ranjang laki bini

kurlassst kau mak! bleh scan dari jauh laki sheol yaa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Anaknya super comel...tu je meols nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 9-12-2021 07:24 PM
Fmly comel di maafkan
Apak dia pn nampak yummeh
Mesti jenis galak kat ranjang laki bini

Ya ampun makadek komen tak menahan kalah nujum pak belalang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2021 08:35 AM | Show all posts
elok la pengarah pun buat scene angkat mengangkat dlm drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
iols risau je budak sekecik tu kalau terkena jangkitan. kesian kena swab. org lain mesti nak pegang2 budak tu jgk.  semoga selamat jela ye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak emma comel.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
On set dah la long hours berbelas jam..
APa je la aktiviti budak tu..
Mesti kne hadap ipad or phone je all the time..
Kang anak kne covid kang kau jugak yg meroyan..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:41 AM GMT+8 , Processed in 0.144326 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list