CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1465|Reply: 7

"Kau Ni Perempuan Apa Ya, Tak Malu Ke Buang Darah Merata?" - Zarina Zainuddin

[Copy link]
Post time 9-12-2021 03:32 PM | Show all posts |Read mode
Jijik nak muntah rasanya hingga terbantut niat ingin membuang hajat di tandas awam apabila terlihat 'khazanah' yang ditinggalkan pengguna tidak bertanggungjawab dan kurang peka dengan kebersihan.




Kredit foto: IG





Perkara ini turut mendapat perhatian pelakon Zarina Zainuddin yang bengang dengan sikap segelintir wanita yang datang bulan tidak membersihkan darah mereka dengan betul di tandas terutama di tandas awam.

"Yang period, kau tak malu ke darah darah kau buang merata? Walaupun tandas awam tu orang perempuan je masuk, tapi kau tu jagalah. Jangan jadi pengotorlah," tulisnya di Instagram.




Kredit foto: IG




Kecewa dengan sikap pengotor segelintir masyarakat, Zarina menitipkan sindiran pedas dengan mengatakan anaknya yang kurang upaya (OKU) pun tahu pam tandas.




Kredit foto: IG




Kadang-kadang tengok di luar cantik saja orangnya, sekali meninggalkan cat merah merata di dalam tandas awam. Pernah jumpa yang lagi teruk dari yang ini? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 04:38 PM | Show all posts
tu lah.... pastu kalau yang hutan belantara tebal-tebal tu kekadang selai dua bertempek tepi pinggir mangkuk jamban, esp yang duduk punya tu....yihhh...dengan panjangnya..... harap trim la elok-elok... kan Kak Long Zarina kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 9-12-2021 04:38 PM
tu lah.... pastu kalau yang hutan belantara tebal-tebal tu kekadang selai dua bertempek tepi pinggir ...

Heyyy choiii, chuolss nak perli hutan sheolss tersangkut kat seat jamban ke tu

Tapi memang betul yach, kena kopek mengopek macam kopek kelapa

Kena tebas2 sikit macam @Acikgomen cari serai gittew petang2

Lepastu kencing tu sila kencing kat dalam lubang bebetul ye pompuan2 di luar sana, bukannya pi kencing kat dinding. Ko tu pompuan, bukannya safiey ilias. Safiey ilias tu pun kencing duduk katanya kalau tak mampu sila pakai pampers, praktis awal2 menanti hari tua nanti
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:17 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 9-12-2021 05:10 PM
Heyyy choiii, chuolss nak perli hutan sheolss tersangkut kat seat jamban ke tu

Tapi memang  ...

hahahahahaaahaahhahahaha meols tiada niat walaupun meols teringat automatik akan peristiwa hitam ittewwww...buta mata heols masa kecik ye.. hahahahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-12-2021 05:10 PM
Heyyy choiii, chuolss nak perli hutan sheolss tersangkut kat seat jamban ke tu

Tapi memang  ...

Haloooooo rumah acik tanam keladi ribu2 je yach, pokok serai whoareyus
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:33 PM

...........
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:44 PM | Show all posts
flawless nya kulit acik zarina
merah2 si pipi merah
tapi perlu ke tunjuk picture lubang jamban?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha iols jumpa safiey ilias masuk tandas perempuan kt pavilion... Yg lawak, ada gak pompuan2 ajak berselfie dlm tandas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 04:11 AM GMT+8 , Processed in 0.091210 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list