CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4963|Reply: 47

Eh, Siti Nordiana Dah Kahwin Ke?

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 02:33 PM | Show all posts |Read mode
Tiba-tiba muncul bergambar atas pelamin dengan berbusana ala Bollywood, Siti Nordiana membuat orang ramai terutama peminat terkejut menyangkakan dia sudah berkahwin.




Kredit foto: IG




Masakan tidak, dia sebelum ini mengakui belum ada jejaka mengisi kekosongan di hati, tiba-tiba kongsi gambar atas pelamin. Mahu tak gugur jantung!










Kredit foto: IG




Namun, Siti Nordiana atau Nana sebenarnya hanya menghadiri majlis perkahwinan teman rapatnya.




  



Perasan menjadi Juhi Chawla pula katanya apabila menyarung persalinan ala Bollywood seperti itu.




Kredit foto: IG




Buat terkejut sajalah Nana ni! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:49 PM | Show all posts
da besar da anak bujang da ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:50 PM | Show all posts
baju dia lagi cantik dari pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:32 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:03 PM | Show all posts
ada sesapa tau mcm mana cara si nana ni pakai shawl tu? shawl color light cream time baju putih tu. berkenan pulak iols gaya tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa baju nana pakai. coney sggh
anak pn dah besar dah. boleh la jaga mak tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:08 PM | Show all posts
anak bujang dia tu lg besar dr dia. rupa dah mcm arwah faizal
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
alah cantik pulak baju putih dia tu ha
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:12 PM | Show all posts
harap sgt dia ni kawen lagi nanti
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka anak mmg seiras arwah ayah nye
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
yg mana 1 pengantin? cantik la baju putih nana pakai ni. keruk dari ketiak dalam sikit guna pembaris lengkung. idea la utk i buat baju knduri kawen adik ujung taun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:33 PM | Show all posts
dah besar tinggi macam arwah Faizal ye anak bujang dia, muka lembut manis macam Nana... harap adik boleh protect your mom, the only Nana Sendayan yang orang ramai ada soft spot kat dia, harap tapis betul-betul bakal ayah baharu nanti, jangan sebarangan je okay?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:35 PM | Show all posts
besar dah anak teruna sheol ek.. huhu ada persis arwah bapak nya juga tu.
tak lama lagi laa ni ct nana pya turn laa tu. amek berkat naik pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Koser la nak gugur jantung bagai
Lain la kalau dia kawin dgn laki aku
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:55 PM | Show all posts
reti pulak dressing pakai helok? napa masa abnph tu hauk jah baju?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kes saman nana apa kesudahannya?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 9-12-2021 03:55 PM
reti pulak dressing pakai helok? napa masa abnph tu hauk jah baju?

ada nampak pusat kewww?

biorla org iteww nak pelbagaikheun pemakaiannya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 9-12-2021 03:46 PM
Koser la nak gugur jantung bagai
Lain la kalau dia kawin dgn laki aku

laki ko kt belakang ameenkheun...semoga jadi kenyataan bisik hatinys

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 9-12-2021 02:50 PM
baju dia lagi cantik dari pengantin

Tu la. Lawa.

Tapi tak patut le overshadow ngantin. Sian ngantin tu hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:28 PM | Show all posts
pengantin ke tu iols ingatkan pondan fefeling
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5022 Replies : 86
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57557 Replies : 1909
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 313 Replies : 31



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:56 AM GMT+8 , Processed in 0.086596 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list