CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 8874|Reply: 141

Hari Kelapan Berpantang, Wawa Zainal Dah Masuk Ofis- Siap Pakai Kasut Tumit Tinggi

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 12:43 PM | Show all posts |Read mode
Baru seminggu berpantang selepas bersalin anak keempat, Wawa Zainal dah datng pejabat dan kembali bekerja.


Difahamkan Wawa ke pejabat untuk tujuan pemeriksaan produk keluaran terbaru iaitu minyak wangi jenamanya, Wawa Parfum.




Foto: IG





"Day 8 pantang & singgah oficce kejap check stock #wawaparfum mendarat di HQ.


"Alhamdulillah sambutan luar biasa yela customer @wawacosmeticshq da lama sgt ternanti nanti perfume saiz besar ni kan sumpah wangi,” tulisnya di Instagram.


  



Di ruangan koemn ramai yang puji Wawa seorang wanita yang hebat. Siap pakai kasut tumit tinggi lagi!


Antara komen:


"Disini rancak, disana rancak berdosa!! Hebat hari ke 8 da pakai high heel."




  





  



"Hebatnya wawa…8 hari pantang bole jln2..huhuhu kalu saya menangis lagi sbb jahitan masik tak ok."


"Hebat anak 4 perut kempis mcm anak dara. Idola ni."


  



  



Ramai yang puji, sekejap lagi adalah tu acik bawang yang keji tak jaga pantang! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:56 PM | Show all posts
badan dia lantak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:59 PM | Show all posts

betul tu. badan dia. lantak dia la nak pakai heels ke, bogel togel ke. tak kacau hidup org lain pun.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:01 PM | Show all posts
eh hello apa yang hebatnya pakai kasut tinggi... tak pernah tengok orang pakai ke????
apa korang tak habis tengok founder2 timbang kilo lain ke... belum lagi tengok kuin hanis yang pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadik melayu memang kena ikut pantang cara melayu marhaen ke?
Badan dia, lantak
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni, orang tu bengkak susu ke idak pun nak ditanya. Sewel bethol
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia.. kami ni sungguh xda duit berjuta, tapi bila lepas beranak dpt cuti 3 bln gaji mcm biasa... Ko terpaksa la kerja seawal 8hari lepas beranak.. kesian oh kesian.... Sepatutnya lepas beranak la kt nak manjakan diri sendiri.. belai2 baby..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau duduk rumah manjakan diri layan baby pun ok je..ada duit kan. Maid ada,staff ramai.
Lain lah acik2 kat luar sana. Terpaksa drive sendiri cek kuning anak. Laki dah masuk kerja. Anak2 lain sekolah lagi. Btw kalau setakat drive tu ok je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:49 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 9-12-2021 01:01 PM
eh hello apa yang hebatnya pakai kasut tinggi... tak pernah tengok orang pakai ke????
apa korang tak ...

mcm daisy duck ke? hahahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:38 PM | Show all posts
nanti sakit pon sendiri. laki die ada
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts

Esok2 fefek dia longgaq ka kembang ka berayaq ka laki dia yg cakap dok kemam2 mulut tu jugak yg hadap kan...

[em:16:]

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Time pantangla nak rileks betul2 me time hadap baby ja. Biar semua kerja lain org buat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak layak utk dikagumi walau sekelumit pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:53 PM | Show all posts
dia dah anak ketiga..body menten so makna nya dia pandai jaga badan.
Stakat keluar sekali dua pakai high heels tp hari2 yang lain pandai jaga diri apa salahnyaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:55 PM | Show all posts
..... kagun ngankapel ni .. cantik ... bijak meniaga .... kaya raya ... ada anak2 ... ada anak lelaki perempuan..macam perfect sangat  .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia gi opis bukannya keje cam kita kita pun. Buat demi content jek.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Terlampau nak menunjuk dia lah wanita terpaling hebat walo lepas beranak pun dah boleh aktif berkasut tinggi.sudah2 la wawa.xyah sakitkan diri demi content.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:28 PM | Show all posts
demi contenttttt...... esok-esok bila dah longgaq berayaq, kehpham, kusam, jangan la meratap kalau laki kuat flirt kau tu cari lain... apa takleh laki tolong pergi office? atau staff datang rumah bawak sample? boleh je sebenarnya... tapi itulah kan demi content nak nampak hebat & product tak sabar nak keluar..  
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 9-12-2021 02:55 PM
..... kagun ngankapel ni .. cantik ... bijak meniaga .... kaya raya ... ada anak2 ... ada anak lelak ...

Pernah tgk airil ni kat the curve starbuck. Punyalahhhh handsome dia ni in person.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Vivy pon dh bangganga keluar dr rumah..bkn nak suruh berpantang sakan berakar kayu bagai .tp xseronok ke  berehat seketika drpd dunia luar setelah bersalin...
Mentamg2 baby ade maid nak jaga.. xkesah ke bbay kecik tercari2 mane maknye...xnenenkan baby x bengkak ke pon...pelik aku terlebih urband gini...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5045 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57658 Replies : 1909
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:21 AM GMT+8 , Processed in 0.092973 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list