CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 14321|Reply: 134

"Dia Ni Anak Dara Tua Tak Laku Tu Dok Kangkang Sana Sini Jual Paha Kaki Pendek Semua."

  [Copy link]
Post time 8-12-2021 03:00 PM | Show all posts |Read mode
Versatil dan berbakat besar, cukup untuk menggambarkan Daiyan Trisha.


Selain menyanyi, Daiyan juga berbakat dalam lakonan.


Foto: IG




Jengah di Instagram, tak dinafikan selebriti ini selalu memuat naik content yang kreatif dan OOTD yang menarik.




  



  



  



  



Namun macam biasalah bukan semua senang dengan kandungan yang dimuat naik. Macam baru-baru ini Daiyan dikecam apabila dia memuat naik gambar memperagakan beberapa salinan baju.


Kapsyennya, "Saya tak nak tanggal semua pakaian ini kerana semuanya cantik."




  



Meninjau di ruangan komen, ada pula yang melabelkannya sebagai seorang anak dara tua yang tak laku dan suka bergambar seksi.


"Dia ni anak dara tua tak laku tu dok kangkang sana sini jual paha kaki pendek semua."




Foto: via Gempak




Tak berdiam diri, Daiyan balas, "Uish baik sangat mulut awak ni."


Sebelum ini juga banyak kali dah Diayan dikecam sebab berpakaian mencolok mata namun katanya dia masih tahu batas-batas berpakaian. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:01 PM | Show all posts
amek la sebiji sapa suruh bergaya mcm tu.. duduk le sesopan dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:08 PM | Show all posts
Tak ada nilai keunikan yg bole membuatkan meolls kenal tak macam arwah Liyana Teteye adik Zarina Zainuddin sbb nama dia unik muka pon lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakat besar kata kauuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KamikuP replied at 8-12-2021 03:08 PM
Tak ada nilai keunikan yg bole membuatkan meolls kenal tak macam arwah Liyana Teteye adik Zarina Zai ...

Napewww chuols kenal dia sebagai liyana teteye
Zaman tu bukan nama dia Liana sulaiman ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Daiyan ini try hard sangat to be fashionista and trend . No matter she try hard, tetap nama sendu sesendu. Tak boleh market diri kot, no matter dah alter muka, muka tak boleh jual.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:19 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 8-12-2021 03:10 PM
Napewww chuols kenal dia sebagai liyana teteye
Zaman tu bukan nama dia Liana sulaiman ke

rasanya mula2 dia guna nama liyana teteye
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:26 PM | Show all posts
mendeluk replied at 8-12-2021 03:13 PM
Daiyan ini try hard sangat to be fashionista and trend . No matter she try hard, tetap nama sendu se ...

dia memang buat muka eh sebab lain nau dari dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:31 PM | Show all posts
pakaian dia ni iols memang tak heran sebab circle2 dia pun pakaian gittew je semua chuolssszahh... try ler tengok ig dia

yang kata sheolss tak laku tu yihhh... engko pun muka berkerak entah2 biawak jer pun... sendiri pun tak laku lagi... kalau dapat kahwin pun dengan janda atau pompuan muka pecah cepat tua lagi hazab dari jahlop... agittewww....

aurat2 dia ni iols takmau komen sebab dosa peribadi yang terlampau sulit dan hanya tuhan layak hakimi bak kata upiak... tapi style sheols tu yihhh... try hard nak jadi macam seko lagi keje cucuk2 muka si nadia nun... rumah pun grill berakat ada hati nak acah2 kekonon high class

dia baru2 ni beli merz 2 bijik khenn? tapi benda bawah 2k pun mintak sponsor dedulu yihhh sangat  

propaaaaa sajorkkkk kat ig tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Teteye tu dh bunyi cm tetek ye..hahahhaa...

Nway Sian sungguh la dynamo ni..name dh modern tp still level pprt sendurina di aidil fitri..kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 masa mula2 menyanyi dgn gitar lg nmpak lawa dr skrg. Skrg cm keras airmuka dia. .
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur berapa andartunye
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:45 PM | Show all posts
cuba jd fashionista tp hauk.. sori. dan mmg sahih ke hidung dia bedah jd mancung. sb dulu x mcm nih kan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:49 PM | Show all posts
bio la dia nak kangkang ke kepit ke. orang lawa tayang apa pun lawa.
atleast muke dia mcm dynas mokhtar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:51 PM | Show all posts
dia dari dulu aku tak minat...berlakon cita kanak2 dulu2...masa zaman anak2 layan cerita dia... jadi anak amy mastura....melwan mak jek kejenya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Musti yang mengata tu huduh kepam tak ensem or tak lawa nak mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:53 PM | Show all posts

Baru 28. Muda lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukati dialah. Yg komen mesti gemuk kepam x laku dengki. Aku muda2 dulu dah puas berskirt pendek bagai. Zaman muda mcm2 fesyen kita pki.  Nanti kahwin slow2 ler..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:53 PM | Show all posts
Ni kan anak Shamsiah Mohd Nor penulis novel dulu-dulu. Berry suka sangat baca novel dia biasanya unik kisahnya. Anaknya pun cantik tp urban sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambo baju itam tu, me'ols memati ingatkan si cucu Brian yg gigih letak nama kengkonon anak Brian tu.
Sama Doctor ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 08:37 PM GMT+8 , Processed in 0.098500 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list