CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2361|Reply: 27

Lepas Putus Dengan Ismail Izzani, Ramai Lelaki Cuba Pikat Shalma Eliana

  [Copy link]
Post time 3-12-2021 10:42 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Shalma Eliana tampil menafikan penyanyi rap Bunga Isme menjadi orang ketiga dan punca perpisahannya dengan penyanyi Ismail Izzani sebulan lalu.


Shalma Eliana Bruhanutheen atau kini mahu dikenali sebagai Yana, 21, berkata, dia terkejut dengan dakwaan itu dan sudah memohon maaf kepada penyanyi berkenaan secara peribadi.




Foto: IG




“Bunga tiada kena mengena dengan punca perpisahan saya dan Mael. Malah, saya ada menghantar mesej peribadi kepadanya untuk memohon maaf.


“Saya sendiri tidak tahu bagaimana dakwaan tidak berasas itu boleh timbul. Bunga seorang individu yang baik", katanya kepada mStar.


Yana akui ada beberapa jejaka yang mendekatinya selepas dia putus cinta.




  



Yana berkata demikian ketika ditemui mStar pada majlis pelancaran lagu terbaharunya yang berjudul Your Loss di The Bee, Publika, Kuala Lumpur, pada Khamis.


Pada awal November lalu, Ismail mendedahkan bahawa hubungan cinta dengan Shalma Eliana sudah berakhir.




  



Sementara itu, Yana turut memberitahu sebulan berstatus single dia didekati dengan beberapa lelaki.


Bagaimanapun, kata penyanyi lagu Mahukah Kamu ini, dia mahu memberi perhatian kepada karier dan dirinya terlebih dahulu sebelum memikirkan soal cinta.




  



“Tipulah kalau cakap tak ada, tapi memang ada yang cuba nak berinteraksi dengan saya untuk berkawan. Saya okay je cuma saya selalu beritahu mereka yang saya hanya mahu berkawan sahaja buat masa ini.


“Tapi kali ini saya seronok dapat berkenalan dengan ramai orang dan masing-masing mempunyai kisah mereka tersendiri. Saya lebih bahagia dengan kehidupan sekarang ini dan mahu fokus pada diri sendiri serta kerjaya,” katanya.


Sementara bercakap tentang lagu Your Loss, Yana berkata, ia hasil karyanya sendiri yang ditulis hanya dalam tempoh 10 minit pada 2 Oktober lalu.




  



  



Jelasnya lagi, dia tidak kisah sekiranya ada yang mengaitkan lagu tersebut dengan kisah percintaannya dengan Ismail yang hanya bertahan selama tiga tahun.


“Lagu ini ditulis berdasarkan apa yang saya lalui ketika itu dan bukan untuk mengaibkan sesiapa. Ia lebih kepada untuk berkongsi kisah saya sendiri melalui lagu, sebab saya memang suka menulis sejak sekolah menengah lagi.


“Sebab itu jugalah saya rasa ramai boleh relate kerana mereka juga pernah lalui situasi yang sama. Sampai ada yang DM beritahu mereka menangis apabila mendengar lagu itu,” ujarnya. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
tktau kenapa tapi bbnu urban kategori perempuan macam susah nak naik dlm industri
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur baru 21 tapi rupa mcm 30an dh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:39 AM | Show all posts
Mael tu anak omak bertabahlah dekk
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia macamana.... Maksudnya bila artis putus cinta wrtawan kena tanya terus pasal cinta baru, ada org ngirat tak...
Then takkan retis tu nak jawab.. oh takde..
Mestilah kena jjwb ramai yg ngorat kan... Aduhai.... Busann.. hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecohla mamak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
10 minit je siap tulis lagu. agaknya mcm mana kualiti dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hitamnya keti gmbr last dress biru tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 3-12-2021 02:03 PM
hitamnya keti gmbr last dress biru tu

Belum ada retis dapat kalahkan keti Adira setakat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:35 PM | Show all posts
petaknya muka heolss... lepastu tiba2 ada dagu runcing terus rasa macam pembuka tin dan pengopek kulit kelapa dan pengetik gitar...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa ramai gf mael
Yg pg blaja kt uk ke usa tu yg mane plk..

Bertukar ganti mael nie
Muka cm nerd lol
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:44 PM | Show all posts
wtvmjls replied at 3-12-2021 10:52 AM
tktau kenapa tapi bbnu urban kategori perempuan macam susah nak naik dlm industri

org kita hipokrit. nak yg tutup2 padahal masing2 terbuka
nak yg sopan2 padahal masing2 terkangkang sana sini
nak yang colorless takde personality, senang nak bentuk ikut tekak sendiri
pastu memang dah ada preconceived prejudice dengan yg urban, katanya kaki tonggang kaki jantan kaki dadah bagai padahal yg tutup2 kampung2 pun selalunya lagi teruk


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:48 PM | Show all posts
tak kenal dan tak minat nak kenal
ketiak itam
ok nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nobody loss
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 3-12-2021 02:44 PM
org kita hipokrit. nak yg tutup2 padahal masing2 terbuka
nak yg sopan2 padahal masing2 terkangkang ...

Biasa jejantan meleis stok2 mcm tu buat bini kalo stok2 urban terus dicop sush nk bentuk hahahahha  the old same reason
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bankerpencen at 3-12-2021 05:37 PM

Tak sedap lagu kau dik. Penyanyi ke dia ni? Rupa pun so so je… petak bebenor ha muka. Boleh tau apa sumbangan dia dalam industri seni tanah air sebenarnya?

Ko dengan Mailjeni capang je pon dikkkk. Nak bajet selehnatgomez dgn justinbibir ke nak ber”Your Loss” bagai nih? Jijik yach
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam launching YANA konon. Laki meolls ada sama kat event tuh. Dia cakap dahlah tal cantik urban lebih hahahahahhaha.

Gambar shalma nih yg ada 4 atas tuh cam Upiak GV8 plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan kaki lancap je yg tergila kau pompuan.. ketiak kau hitam
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:12 AM | Show all posts
Tiak hitam gigih tayang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 3-12-2021 02:10 PM
Belum ada retis dapat kalahkan keti Adira setakat ni.

keti adira cantik ek? elvina pun salah sorang keti putih setakat ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:15 PM GMT+8 , Processed in 0.085074 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list