CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1128|Reply: 18

Penumpang Dalam Pesawat Terkejut Tengok Wanita Susukan Badan Pada Kucing

[Copy link]
Post time 30-11-2021 11:35 AM | Show all posts |Read mode
Penumpang dalam penerbangan ke Atlanta, Amerika Syarikat, dikejutkan dengan tindakan seorang wanita memberi susu badan kepada kucingnya.


Insiden itu dilaporkan berlaku dalam penerbangan Delta Air DL1360 ke Atlanta.


Tangkap layar gambar mesej yang diterima melalui Sistem Komunikasi dan Pelaporan Pesawat yang berbunyi: "Req Redcoat bertemu AC Pax (penumpang) di (tempat duduk) 13A sedang menyusukan kucing dan tidak mahu memasukkan kucing kembali ke dalam carriernya apabila FA (pramugari) memintanya berbuat demikian”.


Menurut Daily Star, "Req Redcoat meet" bermakna juruterbang mempunyai ahli pasukan darat Delta's Redcoat yang akan bertemu dengan penumpang berkenaan selepas mendarat.




Gambar Hiasan




Mesej itu dikongsi di Twitter dengan kapsyen: "Seseorang baru sahaja menghantar mesej kepada saya ini... apa sebenarnya berlaku?"


Delta Airline mengetatkan peraturan mengenai haiwan di atas kapal selepas terdapat peningkatan sehingga 84 peratus dalam insiden yang melibatkan haiwan sokongan emosi.


Majoriti kejadian ini melibatkan haiwan yang berkelakuan tidak baik.


Anjing dan kucing kecil dibenarkan dalam penerbangan Delta tetapi mesti kekal dalam carrier dan di bawah tempat duduk di hadapan sepanjang penerbangan.


Haiwan sokongan emosi telah terbukti memberikan kelegaan kepada orang yang mengalami masalah kesihatan mental seperti PTSD, kebimbangan dan kemurungan. -CARI


Sumber:The Sun UK
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:13 PM | Show all posts
info x cukup...yg kanan ke kiri
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tf

This woman had one of those, like, hairless cats swaddled up in a blanket so it looked like a baby," Ainsley Elizabeth said in a follow-up video posted on November 13. "Her shirt was up and she was trying to get the cat to latch and she wouldn't put the cat back in the carrier. And the cat was screaming for its life
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:42 PM | Show all posts
Over dah mak cik ni kucingnya pun trauma dengannya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:45 PM | Show all posts
wow kokesen gila apa ni?

nak kata gila seks bukan, tapi rasa mcm gila babun.

jgn ada ummah berkerak kat malaysia nak ikut style nenen kucing.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:11 PM | Show all posts
amender haku baca nehhh???

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pelik2 je
tak kena gigit ke nenen tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:06 PM | Show all posts
kaka curious puting mak kucing banyak susu dia simpan kt mana ye? tank takde hahaha. siapa veterinar tolong jawab
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:12 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 30-11-2021 12:42 PM
Over dah mak cik ni kucingnya pun trauma dengannya

makcik tu confirm2 telan pil hormon untuk jadi ibu susuan kitty. harap kitty tu xkembung perut
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dia geram kot bagi susu botol kucing asyik gigit sampai putus puting botol nah dia kasi puting asli
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
seks ngan kucing @sekngucing tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:41 PM | Show all posts
hamagad tingat gambar ankel jakpa onn breastfeeding kucen dia kat bodgos dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kena gigit ngn kucen blh tercabut tetek acik ni..
tp kan dulu ada kucen adik i..bsh ..kucen tu agresif dan suka raba tetek kalau weols dukung..pastu diaà mcm nk susu gituh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:10 PM | Show all posts
edayildiz replied at 30-11-2021 08:48 PM
kena gigit ngn kucen blh tercabut tetek acik ni..
tp kan dulu ada kucen adik i..bsh ..kucen tu agres ...

Gatalnya kucing tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 30-11-2021 02:11 PM
amender haku baca nehhh???

Entahlah...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 08:25 AM | Show all posts

geng2 oyen tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 08:48 AM | Show all posts
Suka kucing-kucing yang disusukan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Beruntung la miau itu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:46 AM GMT+8 , Processed in 0.096482 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list