CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1243|Reply: 12

Zarol Zarif Sengaja Gaduh Dengan Cat Farish Sebab Nak Lariskan Lagu?

  [Copy link]
Post time 30-11-2021 11:31 AM | Show all posts |Read mode
Bekas peserta Akademi Fantasia (AF) 2016, Zarol Zarif menafikan salah faham kontroversi yang timbul antara dirinya dengan komposer, Cat Farish adalah strategi untuk melariskan single terbarunya berjudul Kan Kan.


Menurut Zarol, 29, perkara itu bukanlah dirancang atau bertujuan untuk meraih publisiti murahan, sebaliknya berpunca daripada salah faham.


Foto: Harian Metro






Malah, dia juga turut mengambil ikhtibar daripada apa yang berlaku agar tidak berulang lagi pada masa akan datang.


"Mungkin ada pihak yang menganggap kontroversi yang timbul sekadar gimik untuk mempromosikan single terbaharu saya. Namun, ada kisah sebenar di sebalik salah faham pada hari berkenaan.




  



  



"Saya sekadar ingin berjenaka pada hari itu untuk merakamkan single berjudul Kan Kan yang dihasilkan oleh Cat Farish. Namun, pada hari itu dia berdepan dengan banyak isu dan tidak sesuai untuk bergurau.


"Jadi saya seharusnya bersikap lebih sensitif dan memandang serius kerja. Dalam masa sama, saya perlu menghormati masa orang lain kerana tidak tahu masalah yang mereka hadapi pada hari itu," katanya kepada Harian Metro. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:53 PM | Show all posts
meols tak ingatlah heshe ini yang mana satu masa AF. Tapi meols ingat fonen zoners AF tu masih aktif jadi zoners kah? tiberr
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sendoooooooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kan kan? kandang kandang babi ke dekk?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:56 PM | Show all posts
aisehh.. ni zmn AF dah lama berlalu kot, 2021 baru nak muncul?
cat farish pun dah kuruih skrg dik!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok dekat ig macam peponen bottom jah? Kalau peponen gaduh iols rasa nak percaya sebab deorang ni cepat sentap. Lubsjubs tak kena servis gamaknya. Yihhh.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:12 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 30-11-2021 02:02 PM
Tengok dekat ig macam peponen bottom jah? Kalau peponen gaduh iols rasa nak percaya sebab deorang ni ...

agakkkkk laaa bottom.. tp ntah laa, iols tak kenal si sendu ni sapo. ala2 tak relevant dah di malaya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:41 PM | Show all posts
doubleharmonic replied at 30-11-2021 01:50 PM
kan kan? kandang kandang babi ke dekk?

bahhahahahha..hanjengnyehhh komen ko ni kaka..mau meraung si owner kandang babi ni bila baca komen ko..kahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan kan apa? Anak ikan? Celah kangkang?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:51 PM | Show all posts
ponen mana pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:52 PM | Show all posts
kan kan ke kangkang depan jantan nok? whoareyusss? dah macam ponen viviana refurbished jekkk...bedak setebal alam camgitu nak gado ngan cat farish ke? skandal ke nonok?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyanyi baru ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 10:37 PM | Show all posts
Aweera best minggu ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 04:04 PM GMT+8 , Processed in 0.220500 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list