CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lurkingaround

[Tempatan] Ada risiko jangka panjang mRNA Covid-19 vaksin.?

  [Copy link]
Post time 8-12-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Weyy hamjadah kim dwdrum...udah la rosak tred org....

Kahkahkahkahkahkahkah

Ok gudnite...aku nak tambat kentik aku kat tiang.....



Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-12-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Guys aku tidur dulu... Enjoy ber forum... Sudah lah bergaduh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 8-12-2021 12:06 AM
Iteww mak ko punya la....yg dia tabur pada semua sampai pak ko makan hati terus keok dulu?

Kahkah ...

Eh marah lak kelentit mak ko panjang menyapu lantai
Camne dari baksin boleh hinggap ke kelentik mak ko ne?
Sheol wakaf kerang gak serupa ko. So gro yach
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 04:50 AM | Show all posts
Buritan replied at 7-12-2021 11:49 AM
Kenkadang kena nyeboookk jugak doc.. nanti kande pitopura rinduuu

saya rasa pyopura takut dengan en buritan
sy rasa ramai forumers takut2 dan mencicit dgn encik

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
So sapa yang jaki sangat dah berzaman fitnah aku tak fasih genome dan signaling ni..aku nak ko tampil ke depan sekarang tanya soalan berkaitan

IQ aku kedepan dari some molecular professors dari dulu lagi, exposing result2 yang tak rujuk standard, study potent cancer drug kononnya tapi tak rujuk definition NCBI berapa micromolar yang layak dikatakan cancer drug. Banyak la exposure aku dulu menyebabkan paper dan marker kena ubah.
Tu pasal banyak profesor tidak boleh menjelaskan sesuatu dengan baik.

Dalam forum ke kat luar wali2 bidang molekular boleh cabar pengetahuan aku. I know a bit more than bragging my smart ass
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang pengalaman tentang genomic sasha nordin di malaysia... The rest hampa kena palatao
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-12-2021 04:50 AM
saya rasa pyopura takut dengan en buritan
sy rasa ramai forumers takut2 dan mencicit dgn encik


Koh koh koh sapelaa yg takut tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Refuting antivaccine's technobabbles

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-12-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts

Rothchild Tak Patentkan Virus SARS-COV-2

Edited by KIM.K at 10-12-2021 08:45 PM

Did the peabrain assumed this intellectual property belongs to SARS-COV-2 virus? Is that why she suggest viral isolation is impossible

Patent ni bukan pasal genome mapping SARS-COV-2 virus
Tapi teknik mengesan infeksi covid sahaja
Rothchild patentkan kaedah mengesan virus covid
Sebab dia yang cipta teknik pengesanan tu

Coronavirus ni mereka dah kaji lama sebelum2 MERS, SARS lagi. Jadi researcher dah tau struktur asas covid virus. Boleh guna kaedah yang sama dgn pengesanan sebelum2 ni.

Jangan la dengar benda2 saintifik ni dari konspirator.
Diorg tak explain habis. Atau penjelasan tu tak tepat
Again, Rothclid tidak patentkan virus covid

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 10-12-2021 09:07 PM

Natural virus sukar di isolasi?
Kau ingat nak isolasi soil microbes susah ke
Nak kaji semua jenis virus kena isolate dulu dari sample.
Did she meant to say, transmission?
'Jika highly transmissible, dan mempunyai banyak varian, maka ia adalah buatan makmal'

Gi amik biochemistry la
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingersodas at 10-12-2021 09:08 PM

Fulbright scholar mengunyah GARETTES POPCORN mengikuti perjalanan the self claimed double degree merit holder kena jentik dgn dwdrum...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
stingersodas replied at 10-12-2021 09:07 PM
Fulbright scholar mengunyah GARETTES POPCORN melihat sequence the self claimed double degree merit h ...

Foolbright yang fooling others
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-12-2021 09:08 PM
Foolbright yang fooling others

Tak payah nak risau sangat la....bukan perlu buktikheun apa apa pun...jgn la tense sangat...continue la...mana yg lopong nanti aku tambah la utk jadi hancur terus facts copypaste ko...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 8-12-2021 11:33 AM
So sapa yang jaki sangat dah berzaman fitnah aku tak fasih genome dan signaling ni..aku nak ko tampi ...

Patutla kes makcik makcik ko tak selesai selesai ...report ko pakai molecular terminology semua kewww?

Kahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
stingersodas replied at 10-12-2021 09:10 PM
Tak payah nak risau sangat la....bukan perlu buktikheun apa apa pun...jgn la tense sangat...contin ...

Do you IQ?
Expose sikit malaun terpaling konspirasi yang tunjuk bijak untuk memperbodohkan orang
Ko kalau belajar genetik tahap ni je, dikatakan bodoh dalam makmal virus

So jangan membongak for free bangsat
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-12-2021 09:02 PM
Natural virus sukar di isolasi?
Kau ingat nak isolasi soil microbes susah ke
Nak kaji semua jenis v ...

Aku ingat aku sorang yg 'giler' dlm ni...rupanya you too are  fast catching up....with me....

Kahkahkahkahkahjahkah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-12-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
stingersodas replied at 10-12-2021 09:18 PM
Aku ingat aku sorang yg 'giler' dlm ni...rupanya you too are  fast catching up....with me....

Kah ...

Lepas ni aku round semua kerabat bangsat konspirasi kau. Bengap sendiri pun taktau
Bodow
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-12-2021 09:19 PM
Lepas ni aku round semua kerabat bangsat konspirasi kau. Bengap sendiri pun taktau
Bodow

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah

Nak round konon....the only round up you can do is your mom dgn  belit dia kat katil tak kasi jumpa makcik makcik ko....


Kahkahkahjahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-12-2021 09:17 PM
Do you IQ?
Expose sikit malaun terpaling konspirasi yang tunjuk bijak untuk memperbodohkan orang
K ...



Aku Masih mengunyah popcorn ...you want some?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jujukan DNA takde spike
Just fucking G, T, A, C sugars

Ni confuse s-protein yakni spike protein pada SARS-COV-2 tu yang duk bermutasi
RNA virus highly mutagenic

OVERALL VERDICT:  BODOH

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 01:02 PM GMT+8 , Processed in 0.189441 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list