CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5720|Reply: 41

Tayang Baby Bump, Elvina Minta Maaf

[Copy link]
Post time 29-11-2021 01:06 PM | Show all posts |Read mode
Gara-gara memuat naik foto memperlihatkan baby bump dengan kapsyen 'mak buyong', pelakon Datin Elvina dihujani ucapan tahniah daripada peminat dan rakan selebriti.


Disangka sedang hamil anak kedua, Elvina atau nama sebenarnya Norzalina Mohamad, 26, mengakui berasa serba salah kerana perkongsian itu hanya penampilannya dalam sebuah drama berjudul Lockdown.




Foto: IG




"Saya tak hamil, ramai yang sangkakan saya hamil. Sebenarnya gambar yang saya upload dekat Instagram tu dalam set drama Lockdown.


"Saya minta maaf, rasa serba salah pula bila dah post lepas tu orang ramai cakap tahniah," katanya kepada mStar.




  



Rata-rata rakan artis dan peminat untuk memberi komen mengucapkan tahniah dan mendoakan selamat melalui proses bersalin.


"Ahhh so happy for you. Oh my goodness! Congratulations sayang.


"Yea second one is on the way. Join the club, mother of two!


"Yeay Karl Mateen nak dapat adik!" antara komen rakan artis pada perkongsian itu.




  



Dalam pada itu, pelakon yang popular dengan drama Takdir Yang Tertulis ini tidak menafikan mempunyai berkeinginan untuk menimang cahaya mata kedua apatah lagi usia anak pertamanya Karl Mateen sudah memasuki dua tahun.


"Ramai yang mendoakan dan tanya bila nak ada next baby. Karl dah besar dan kita pun tak ada planning lagi untuk baby kedua.


"InsyaAllah kalau ada rezeki saya akan share. Tak ada nak sembunyi-sembunyi.




  



  



"Terima kasih kepada semua yang mendoakan saya," ujarnya.


Untuk rekod, Elvina mendirikan rumah tangga dengan Haniff pada 18 Mac 2019 dan dikurniakan seorang anak lelaki Karl Mateen yang kini berusia dua tahun. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian. kang meroyan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:38 PM | Show all posts
cantik sgt die ni..looking fwd her new drama...blakon pon best
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:01 PM | Show all posts
dia ni lawa mcm jue aziz dlu2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang lawa la dia ni.. laki eh aje …..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:47 PM | Show all posts
aku suka tgk dia blakon.. dh la cantik.. muka bersih btl.. xyh make up berseri sgt,,
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa dia ni. Jauh bertiang nk compare dgn intan jendul tu
Tak tahu kenapa rasa nk compare dua org ni. Mgkn sbb dua2 kategori petite kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 29-11-2021 04:47 PM
aku suka tgk dia blakon.. dh la cantik.. muka bersih btl.. xyh make up berseri sgt,,

Betulll..cantikk bethol sheols
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 29-11-2021 09:55 PM
Lawa dia ni. Jauh bertiang nk compare dgn intan jendul tu
Tak tahu kenapa rasa nk compare dua org ni ...

dia ni cantik ala ala heroin kdrama. xpyh beria makeup. flawless gila dlm tv.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik yach dia ni. Beranak banyak pun takpe, genetik helokz.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:24 AM | Show all posts
ok di maafin sebab herlokkk... jadi akak pun maafkan... semoga dapat anak yang herlokkkk paras rupanya juga kalau ada rezeki...

tapi kalau yang mengandung ni shukkk harus akak sambung cerca sampai 7 keturunan dan minta busung tu kekal sampai ke tua agittewwww
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 29-11-2021 09:55 PM
Lawa dia ni. Jauh bertiang nk compare dgn intan jendul tu
Tak tahu kenapa rasa nk compare dua org ni ...

Intan mana? Ex wife kude ke? Jauh sgt nk compare kalau yg tu. Not in the same league pon
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni cantik. Cantik yang elegant. Ada orang cantik, cantik macamtu je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 30-11-2021 12:29 AM
Intan mana? Ex wife kude ke? Jauh sgt nk compare kalau yg tu. Not in the same league pon

Intan ladyana kot uols
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ramai betul budak nama karl mateen.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Intan Najwa yg didukung zul ripin tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:14 AM | Show all posts
anony-mous replied at 30-11-2021 12:29 AM
Intan mana? Ex wife kude ke? Jauh sgt nk compare kalau yg tu. Not in the same league pon

Intan Najuwa rasanya.. sebab sama karier
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 29-11-2021 09:55 PM
Lawa dia ni. Jauh bertiang nk compare dgn intan jendul tu
Tak tahu kenapa rasa nk compare dua org ni ...

Cantik dan tak kayu bila berlakon. Tp lambat naik. Now dah kahwin mmg lagi susah la nak naik.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dia ni..tak kenal..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 07:40 PM GMT+8 , Processed in 4.003820 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list