CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 683|Reply: 10

Camila Cabello ‘nikmati’ perpisahan

[Copy link]
Post time 29-11-2021 12:25 PM | Show all posts |Read mode

CAMILA CABELLO

Camila Cabello ‘nikmati’ perpisahan


SELEPAS putus cinta dengan kekasihnya, Shawn Mendes, penyanyi Camila Cabello nampaknya masih berusaha untuk move on dan melupakan kisah yang pernah terjalin antara mereka.

Pada masa sama, pelantun lagu Liar itu bersyukur dengan perpisahan yang terjadi dan memilih untuk meneruskan fokus terhadap keluarga dan kerjaya seninya.

Menerusi satu hantaran yang dikongsikan dalam Instagram, penyanyi berusia 24 tahun itu berkata, banyak lagi perkara lain yang patut dia syukuri selain perpisahan yang terjadi antara dirinya dengan Mendes.

“Saya paling bersyukur kerana mempunyai keluarga yang sentiasa berada di samping saya.

“Terima kasih untuk kalian yang memberikan kasih sayang kepada saya, men

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2021/11 ... nikmati-perpisahan/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia baru 24 tahun? Ingatkan 30 something..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:51 PM | Show all posts
Masih muda tak hairan jadi macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:45 PM | Show all posts
apa punac break? tp so far nampak bagus sbb masing2 tak merempan kat media sosial
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya dia baru 22. Meols dah tahu mesti clash punya. Bukan nk body shaming. Tpi di camila ni apsal x reti jaga body terutama lower part. Mcm nak beranak 10 besarnya. Tak takut pakwe lari ke. Sekali mmg bethol
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ko tengok pon dah tahu heshe gayah kan?

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.116055 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list