CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1397|Reply: 19

Tengah Syok Rakam Aksi Tak Senonoh, Tertembak Kemaluan Sendiri

[Copy link]
Post time 29-11-2021 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Georgia – Seorang model wanita dikejarkan ke hospital selepas tertembak kemaluan  a sendiri ketika melakukan aksi tidak senonoh menerusi sebuah laman web lucah untuk tatapan penonton, lapor akhbar New York Post.


Hunter Daman, 27, secara tidak sengaja melepaskan tembakan ke arah bahagian sulitnya ketika melakukan rakaman aksi tidak senonoh.


“Mangsa menembak alat sulitnya sendiri secara tidak sengaja,’’ kata anggota paramedik, Brittany Riversmed.




Foto: New York Post




Siasatan lanjut mendapati mangsa bersendirian di dalam bilik tidurnya apabila tembakan dilepaskan menggunakan sepucuk pistol.


Polis mengesahkan kejadian tersebut  sebagai kegagalan pengendalian senjata api.


Pemilik pistol tersebut, Jordan Allen berkata, dia yang merupakan teman serumah Daman ketika itu berada di bahagian dapur,  sebelum menemui mangsa dalam keadaan berlumuran darah pada bahagian kakinya.


Allen turut menjelaskan bahawa Daman mempunyai pengikut di sebuah laman web lucah, di mana orang ramai membayarnya untuk membuat video seks.


Dia percaya tembakan itu dilepaskan ketika mangsa sedang merakam satu klip video untuk platform tersebut. – CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam la takde benda la nak dibuat dengan pistol jugak ke…
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:22 PM | Show all posts
Kerja yang sia2 susah yang dapat akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:46 PM | Show all posts
pistol tu ejakulasi pramatang  kot..

ni baru di gelar betul2 pecah ovari


semoga cepat sembuh ovari mu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:47 PM | Show all posts
dah takde benda lain nak dibuat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Guna pistol mainan takleh ke?

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa aksinya? Jolok poh key dengan pistol ke??
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat utk onlyfans ketteww
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:54 PM | Show all posts
amenderrr lu fomfuan


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
pasni dh xblh dh nak rakam aksi xsenonoh tu kan sbb dh jd oku la kn sbb msti dh rosak sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 29-11-2021 06:54 PM
amenderrr lu fomfuan

apa.maksud.amende? memandai.mandai.ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
oh kesiannn
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:51 PM | Show all posts
sekngucing replied at 29-11-2021 07:32 PM
apa.maksud.amende? memandai.mandai.ke

apa bende la ko pompuan...


guaner mung







Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:11 PM | Show all posts
ada jugak yg sanggup bayar duit utk video2 tak senonoh ni rupanya
yg free bersepah2 kat internet
bkn dapat pegang pun
baik cari awek je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah abis tu hancur ke? Guna pistol ade peluru ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 29-11-2021 04:46 PM
pistol tu ejakulasi pramatang  kot..

ni baru di gelar betul2 pecah ovari

Takut abis rosak satu set peranakan tu, punah masa depan nak membiak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:15 AM | Show all posts
sekngucing replied at 29-11-2021 07:32 PM
apa.maksud.amende? memandai.mandai.ke

apooo benda mung nih.. = amender

ayat biasa je tu chuolssss
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:39 AM | Show all posts
sekali dia guna pistol betul,
nape la x kuarkan peluru dulu,kasi mandul dulu pistol tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:41 AM | Show all posts

harusss le onlyfans jewww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:47 AM GMT+8 , Processed in 0.084047 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list