CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Orenn1

PM tak bileh baca

[Copy link]
Post time 14-2-2022 05:56 AM | Show all posts
Edited by snazzydaisy at 14-2-2022 06:08 AM
trunks replied at 14-2-2022 04:38 AM
Maaf terlambat reply  ya..

tentang soalan ini, apa kata  snazzy add friend dengan kawan yang ada  ...


It's okay, biarpun delayed, at least u replied, appreciate it.

Re Blacklist, tak penah add forummers yg ada PM prob ni in my Ignore list. Diaorang ni semua nice porummers, not nasty.

Re Chat Box, I tried, sent her new PM just now but still didn't work. Hanya boleh view as header, still tak boleh bukak that conversation tu. So weird.

I cuba nak add my screenshot but missing "upload file" button pula. Why ekk?

Re hanya type short form - nope, no point, doesn't serve any purpose of having PM feature.

Re guna other platform & create new nick - nope, juga don't serve any purpose of having Cari as a platform. I tak mahu new nick, susah payah kumpul tacang utk my nick ni. So not this kinda solution. Sorry.

I rasa mods yg patut cuba try n error. Need a list of porummers yg ada PM problem ni for further experimentation?? I boleh bagi so u boleh try PM them and see. Or do u want them to PM u?

Since I hanya ada PM problem ni dgn segelintir porummers aje, am assuming this problem must be from their end, their settings etc. Am just trying to help sbb diaorg ada masalah PM ni quite sometimes dah, they never reach out for help, diam2 je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2022 03:25 PM | Show all posts
snazzydaisy replied at 14-2-2022 05:56 AM
It's okay, biarpun delayed, at least u replied, appreciate it.

Re Blacklist, tak penah add forumm ...

ok saya dah PM admin kes ni lagi.mungkin Admin akan minta IT tolong tengok kan lagi,
apa2 ,snazzy dan kawan2 yang alami masalah boleh terus PM Admin ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2022 08:51 AM | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 1-4-2022 08:53 AM

ni meols pun nak komplen,, pm jadi msg baru and bukan dlm satu window, pehtu sekerat2 je boleh baca

cemaner nak solve? ni nak membewang lebih2 pun tak best...

ni dah guna gugle chrome , takde block sesapa pun


rupanya masalah ni dah lama yaaaa
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 08:01 PM GMT+8 , Processed in 0.180955 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list