CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Rakyat perlu sedia hadapi kenaikan harga barang 30-200% tahun depan

  [Copy link]
Post time 4-12-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 29-11-2021 12:21 AM
sejak Sep 2021 aku da stock up makanan kering setahun..

tp kena kecam dlm porum ni..

mesin vacuum sealer aku belum beli lagi, benih sayur2 pun aku kena top up lagi. selain tu aku cadang nak beli military compressed biscuits.

kalau dah jumpa link yg you cari tu, mai share la sekali, kot aku bole tambah checklist aku
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:07 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 4-12-2021 06:38 PM
mesin vacuum sealer aku belum beli lagi, benih sayur2 pun aku kena top up lagi. selain tu aku cada ...

military compressed biscuits.. menarik tu..
nnt bgtau kat mana nak beli ya..

kena cari makanan yg bole simpan lama...


juga barang yg bole tahan lama mcm sabun utk barter


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 4-12-2021 07:07 PM
military compressed biscuits.. menarik tu..
nnt bgtau kat mana nak beli ya..


tempat biasa kat shopee
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:17 PM | Show all posts

OK TQ..

Tentera pon ada bubur kacang ready to eat kott
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 03:22 PM | Show all posts

macihhhhhhhhh

taniah jew? adiah tade?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.070445 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list