CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Raline

Suruh buka TOPENG? Bandi Amuk bukan cari publisiti murahan

[Copy link]
Post time 27-11-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah penah tgk dh muka dia masa dia g konvo anak dia dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 27-11-2021 12:24 PM
Abg bandi ni baik, tak sombong, hormat orang...  pasal payment pun tak demand... Berapa kali dah jem ...

Dia solat pakai topeng tutup dahi tak? Ustaz cakap dahi anggota sujud tak boleh berlapik, lainlah kalu beliau sembah batu Karbalak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaa tak tau nak kesian dia ke kesianelly suriati
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Vavi sangattttt tau time baca heol kena compare dengan acik ellie
Tergelak besarrr iol kat tempat keje
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:04 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 10:36 PM
yihhh tak payah lah...
teruskan pakai topeng tu...
muka macam elly suriati je pun...

Kejam... Kau Elly kan si Bandi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:57 PM | Show all posts
rindu waktu beliau dgn Febians. Rock kangkang habis........
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:17 PM | Show all posts
semalam kekwat dia bila buk hetty komen pasal minggu lepas.. "takpe saya dah maafkan"
bandi amok rooting for him to masuk final ..sedap ok suara heols..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:00 PM | Show all posts
red_velvet replied at 27-11-2021 12:24 PM
Abg bandi ni baik, tak sombong, hormat orang...  pasal payment pun tak demand... Berapa kali dah jem ...

tu lahh tgk dia kat GV pon mcm kelakar n humble je n tak kisah org nak bahan dia. pasal bukak topeng pon dia tau org lagi tak suka kalau dia bukak sbb tau rupa dia mcm mana. ada tgk smlm kat GV dia ckp psl benda tu. tp biasa laa netizen klu dapat kutuk org tak beringat
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap suara.. tapi jgn la teran sgt…hilang nak syahdu dengar lagu.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:30 PM GMT+8 , Processed in 0.084777 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list