CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: CARI-MRO

Gagal Dapat Kerja Sebab Syarikat Tak Nak Orang Gemuk, Nafas Berbau Bawang Putih

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 27-11-2021 11:52 PM
dia jelesss senang cita

Betul Tu sis, tapi I malas nak tulis gitu kat forum kang kene cop perasan

Kawan gemuk I suka tag team ngan gegirls gemuk lain time uni utk bodyshame i...sorang tu I terserempak kat klcc time balik keje dia punya kurang asam tengok I punya lainyard dia tanya ngan muka kerek "company apa ni tak penah dgr pun"..and dia lak keje company femes kat situ..sebab kan dia makin obese I senyum sinis je tengok perangai hanat diaorg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:03 PM | Show all posts
becir replied at 28-11-2021 02:58 PM
Betul Tu sis, tapi I malas nak tulis gitu kat forum kang kene cop perasan

Kawan gemuk I suk ...

Ooo busuk hatiii jakii dgn org kuruss agaknya, tak padann dgn gemokkkk. Ko tak tulis pun mmg org tahu, bukan susah sgt nak baca perangaii manusia ni. Mcm sisarah82 tu lah, aku tulis apa ada jahh dia nak jakiiii, dah banyakkk kalii sgttt mmg saja cari pasalll sbb tu aku serangg dia bertubiii2 tu sampaiii korg semua teriejuttt mana punca orenn naik anginnn ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 28-11-2021 11:22 AM
taw xpe

pehtu kut kincing, satu toilet ofc tu hancing yachhh

eww menjijikkan toilet bau petai
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nurkasih74 replied at 28-11-2021 02:22 PM
Alasan blh diterima.. tp percayalah.. yg fit kurus cantik..akan ada 1001 alasan lain utk mc… yg mud ...

kalau kat opis meols pulak yang gegems ni nak turun tapau makan pon malas nak angkat bontot..pandai pulak tu kirim kat orang..memang tak la meols nak tolong orang tapau makanan
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurus kan badan tidak rugi apa pun..confident itu akan dengan sendiri ... Boss mahu hire juga ada confident.... Ada case chair patah .... Hanya mampu kasihan saja...nasib baik tiada cedera serious... Jika tidak issue pula weol yang selalu di panggil toothpick mahu angkat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 10:22 AM GMT+8 , Processed in 0.069381 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list