CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 485|Reply: 18

Peninju Gigit Kerandut Zakar Kawan Sebilik Semasa Bergaduh

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 09:47 AM | Show all posts |Read mode
Peninju MMA, Donovan Salvato ditahan polis kerana didakwa mengigit kerandut zakar rakan sebiliknya ketika mereka bergaduh, baru-baru ini.


Selepas satu laporan dibuat oleh mangsa, Salvato ditahan selama 12 jam oleh pihak polis Nashville.


Menurut keterangan mangsa yang dikenali sebagai Abel Sofa, dia mengalami kecederaan pada alat sulitnya selepas digigit oleh peninju amatur itu.




Foto: Daily Star




Jelas mangsa lagi, dia dipukul pada bahagian badan dan kepala sebelum Salvato menggigit seluarnya.


Salvato bagaimanapun menafikan dakwaan itu.


Dakwa Salvato, rakan sebiliknya itu mengalami kecederaan alat sulit kerana terlanggar perabot.


Untuk rekod, Salvato kali terakhir terlibat dalam perlawanan tinju pada Julai tahun lalu. -CARI


Sumber: mStar/ Daily Star
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeei..takkan peninju pun gaduh macam ponen..main gigit2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:25 PM | Show all posts
macam2 hal...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:31 PM | Show all posts
Gaduh macam pompuan main gigit2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:35 PM | Show all posts
Dlm manyak2 menda hat tu yg hang ngap
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:36 PM | Show all posts
Dlm manyak2 menda hat tu yg hang ngap
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:40 PM | Show all posts
sedap kot geget kat situ.


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la samakan sgt kerandut tu dgn buah rambutan sgt kens, kang dah kena gigit
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 26-11-2021 10:45 AM
Eeeeei..takkan peninju pun gaduh macam ponen..main gigit2.

Entahnya, sepatutnya kulum-kulum sahaja sudah cukuplah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
aduhhh ngiluuu pulak baca berita ni. memacam perangai
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 26-11-2021 12:40 PM
sedap kot geget kat situ.

rasa masin2 pastu ade bau2 sket
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ishhh.. ke ada unsur2 gegayah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
masa gaduh tak pakai seluar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
eeeiiiii....yikes
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
eeeeiiii....yikes
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:51 PM | Show all posts
agaknya memang diaorg dua couple gay kot. tengah2 gaduh tu boleh lak nak buat make-up sex. sekali sampai kat zakar, dia amik peluang gigit kantung telur tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahhh dia nak gaduh acah2 Mike Tyson geget telinga kot.. Sebab time gaduh tuh kepala landing kat seluar tuh geget jelah biji tuh kan lembek macam Cuping telinga!!. Tak Gituuu??
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 26-11-2021 01:34 PM
rasa masin2 pastu ade bau2 sket

Itu tak cebok kot.. Tuh pasal lah baukk masin wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Last week berita anu pecah.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5045 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57658 Replies : 1909
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.241943 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list