CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5359|Reply: 57

Yonniboy got Married….congratulations

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:35 AM | Show all posts
Eh kawin dah? Kata kawin tahun depan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, cecepatnya bbnu sekarang kahwin...

Selamat melambung2 sampai ke syiling atau atap rumah jiran, jangan sampai masuk swimming pool dah la dik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:38 AM | Show all posts
jodoh dah sampai, baik nikah jer terusssssssss.. tahniah to both!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 26-11-2021 08:41 AM

Bkn dia housemate topinasi ke dulu? Btw tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti terketap2 imran aqil yang ex cikki dia dah kahwin... eeee motip la imran tu tak move on lagi... nak kata ceciki cantik sangat pun tidak pun...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak lah pasangan pengantin yg happy sangat bernikah.Kapel yg baru lepas kawin minggu lepas poyo control
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la ye .Ramai artis yg tau2 je da kwen.Semalam Amelina.Haritu same Ngan Haqiem Jasmin Hamid .Bagus la dari pong pang nak kwen tapi kwennye X jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:55 AM | Show all posts
kot ye pon post la gmbr yg helok sikittt
reporter ni ponnnnnn
kalu gg cantik xpe jgk
btw taniah laaa psgn mempelai

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:57 AM | Show all posts
Mawar91 replied at 26-11-2021 08:51 AM
Tahniah la ye .Ramai artis yg tau2 je da kwen.Semalam Amelina.Haritu same Ngan Haqiem Jasmin Hamid . ...

tunggu kamal & uqasha tu jer la nih...
harap2 sampai naik pelamin laaa....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 26-11-2021 08:51 AM
Tahniah la ye .Ramai artis yg tau2 je da kwen.Semalam Amelina.Haritu same Ngan Haqiem Jasmin Hamid . ...

Amelina asyik asyik ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:19 AM | Show all posts
rotiban replied at 26-11-2021 08:55 AM
kot ye pon post la gmbr yg helok sikittt
reporter ni ponnnnnn
kalu gg cantik xpe jgk

Kaaannn.. Respek la hari bahgia perantin.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 26-11-2021 08:51 AM
Tahniah la ye .Ramai artis yg tau2 je da kwen.Semalam Amelina.Haritu same Ngan Haqiem Jasmin Hamid . ...

Uqasha n kamal je canang tp xnikoh2 jgk. Rasanya xkn kahwin dah tu. Ruhainees dah confirm putus
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:24 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 26-11-2021 08:57 AM
tunggu kamal & uqasha tu jer la nih...
harap2 sampai naik pelamin laaa....

yihhh... entah2 bini haqiem muka kertu dagu penumbuk sambal ayam penyet tu dah beranak pun tak kahwin2 lagi si kamal...

lagipun iols tak kosser menantikan... sebab putik jagung jah pung..... atas pada aliff aziz jah... pakej dah kertu nak masuk 40an

moga bakal bini penanggal heolsss reda dan menerima seadanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:26 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 09:24 AM
yihhh... entah2 bini haqiem muka kertu dagu penumbuk sambal ayam penyet tu dah beranak pun tak kah ...

ntah2 stok coverina jer uoolllsss...
hahahhahaa....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 08:41 AM
Mesti terketap2 imran aqil yang ex cikki dia dah kahwin... eeee motip la imran tu tak move on lagi.. ...

Mcm dh move on skrg warga tiktok tgh ngeship dia dgn dahliashzal tu kn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
benda baik dipercepatkan lah…time time covid19 ni bukan leh predict…x pasal bulan 12 lock down…mana le tahu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:55 AM | Show all posts
tekojot buka-buka link nampak gigi kuning..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Yonniboi dah yonnigirl...xlama lg dpt boboiboi....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:03 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 26-11-2021 09:55 AM
tekojot buka-buka link nampak gigi kuning..

hahaha.. aku baru nak tulis.

Takkan sebelum kawen tak pegi dentist buat teeth whitenning kan.. kalau tak mampu, buat la scalling dulu kasi hilang plak2 gigi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:34 PM GMT+8 , Processed in 0.097894 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list