CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi

[Copy link]
Post time 1-2-2022 07:36 PM | Show all posts
xyla73 replied at 28-1-2022 06:17 PM
Interesting read…pelukis sebenar di sebalik lukisan Choi Ung…
https://www.preview.ph/culture/our-b ...

Niceee....wow , Thiboud wow , what a unique name for a French guy ...cool...
he is based in London though...

https://www.thibaudherem.com/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru complete tengok drama ni.
Memang suka drama jenis slice of life macam ni.. Tak membebankan kepala..

Back stories main characters semuanya menyedihkan, moving in a good way..
Tapi terkejut pula rupanya during present days, diorang ni semua umur 29tahun rupanya..
Tak tahu la achievements yeon soo jadi PR expert, choi ung successful painter, Ji Ung jadi PD nim tu kira realistic ke tidak.. Sebab meolls umur 29 pun hidup sedih stagnant je
Nama pun drama kan, tiber meolls tak sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 09:52 AM | Show all posts
weekend kemarin baru abis layan obs ni...suka suka suka sbb ala2 lovestruck in the city. i suka ada monolog/self narration tu..xde la kt penonton ni berteka teki bagai apa yg theyols rasa...mcm yumi cell jugak.

selalu melodrama je buat style gitu tp yg ni buka melo..so, overall best cuma kesian kat ji ung tu je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik perhatian Tengku Ampuan Pahang
ultra78Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik p
Views : 1739 Replies : 2
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 177985 Replies : 4060
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 22055 Replies : 126
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 5356 Replies : 21
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 7193 Replies : 81
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 39865 Replies : 244
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 14548 Replies : 98
Datuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan ditahan polis
YgBenarDatuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan di
Views : 3703 Replies : 14
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73134 Replies : 2947
Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?
awex^returnsBetul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada S
Views : 45540 Replies : 309

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 11:49 AM GMT+8 , Processed in 0.388175 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list