CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi

[Copy link]
Post time 1-2-2022 04:45 PM | Show all posts
mmg btoi healing drama...
as anak tunggal, and someone who grew up alone, aku leh rasa apa yang yeon su rasa, when she felt that she was alone.
ye, benda ni bleh buat kita jadi low self esteem, jd org yg nampak strong gilerrr outside, tapi inside nya rapuhhh sangat...
tapi yg positive nyaa aku rasa lah, jadi someone yg cekap, independent dan boleh di harap....
di hujung episode baru sedar aku ni mcm yeon su, minusss part kna tanggung hutang famili and hidup dgn halmoni saja

apa2 pun...tamat dah OBS...
lagi best kalau ending tu masa derang cakap dah kawen teruss ada budak lari2 and duduk di pangkuan derang
bak cadangan woo shik (tgk BTS)


harap2 ada lagi gabungan da mi and woo shik nih, together they make a cute couple sangat...
da mi pun ada ckp dia nak kerja sama ngan woo shik lagi kan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 07:36 PM | Show all posts
xyla73 replied at 28-1-2022 06:17 PM
Interesting read…pelukis sebenar di sebalik lukisan Choi Ung…
https://www.preview.ph/culture/our-b ...

Niceee....wow , Thiboud wow , what a unique name for a French guy ...cool...
he is based in London though...

https://www.thibaudherem.com/
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru complete tengok drama ni.
Memang suka drama jenis slice of life macam ni.. Tak membebankan kepala..

Back stories main characters semuanya menyedihkan, moving in a good way..
Tapi terkejut pula rupanya during present days, diorang ni semua umur 29tahun rupanya..
Tak tahu la achievements yeon soo jadi PR expert, choi ung successful painter, Ji Ung jadi PD nim tu kira realistic ke tidak.. Sebab meolls umur 29 pun hidup sedih stagnant je
Nama pun drama kan, tiber meolls tak sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 09:52 AM | Show all posts
weekend kemarin baru abis layan obs ni...suka suka suka sbb ala2 lovestruck in the city. i suka ada monolog/self narration tu..xde la kt penonton ni berteka teki bagai apa yg theyols rasa...mcm yumi cell jugak.

selalu melodrama je buat style gitu tp yg ni buka melo..so, overall best cuma kesian kat ji ung tu je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 08:06 AM GMT+8 , Processed in 0.068564 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list