CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 25-11-2021 09:06 PM
ina tu mmg bodo.. berpuluh tahun kisah dgn mawi bleh bukak cite mak mawi masuk wad gila


mak mawi bukan dh meninggal ke? knp tibah je berchite psl mak mawi pulak? nk jugak selit name mawi dlm hidup die. bodoh btl laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Betapa level sohai jauh ketinggln ngn mawi...ish ish ish...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:02 PM
Beribadah konon

Geli sial ni.membayangkan muka dia pastu baca dia tulis isap. Bapak dia la. Geli aku.jntan gila sex taguna
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Jntan sial. Gila sex tu yinna je selera dgb ko. Takde pompuan lain berkeinginan dgn ko.
Slalu hal kuat sex atau tak laki bini je tau. Bkn bgtau pd public. Bodo!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sickening.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...

Ohh ni ke laksa yg acik porem selalu citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...

Astagaa jijiknyaaa sohai!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...

Jangan menggoda, means dia boleh jelah jantan betina urghh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...

Dia ni senang je nak lepaskan diri kalau orang kecam. Dia akan jawab tu ina munge yang balas/post. Bini pun redha je.
Elok la berjodohan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Fistly, lelaki yg sembang kencang pasal seks ni biasanya so-so je saiz & performance. Tengok je la pakcik2 miang yg dok berborak lucah kat kedai kopi. Ko rasa dorang tu level2 7 inchi 7 round ke?

Secondly, kemain lagi ye sembang macam terpaling mantop. Pastu tanpa segan silu acah2 sakit dah nak mati bagai & acah2 asnaf berhak dapat bantuan. Boooo besar
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shida81 at 26-11-2021 12:11 AM

Serous jijik ngn dia nie
Mujurlah bini lebam klu dpt normal wife dah lama kene tggl
Biar mesken duit jgn mesken adab
Biar rupa buruk jgn pangai buruk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2 tunjuk bodoh dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
disgusting nya dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan dayus yg jijik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Awas ya baru tadi ulang karangan dia ajar anak anak main carrom dan memanah serta sedikit makanan sunnah. Karangan wajib tiap bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Cam cibai ko ye sohai
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka kepam hauk buruk
Perangai zizikkkksss Nauzubillah
Ayat tak bertapis


MACAM MANA KO BOLEH MASUK GROUP NASYID DULU??
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Penonggang. Lepas up gambar kepam dia x berbaju up tazkirah up gambar anak ngaji. Ulang2 sampai abg jamil mampus. Up perli sana sini pastu up gigi 2 btg tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayat suka seks tu sebijik mcm sekor forumer pompuan duduk percuma.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:22 AM | Show all posts
takde keje nak fikir, keja pun duk online sambil makan laksa...tu la hasil nya..asyik ingat sex smp no.1 . kalau sohai macam lelaki lain yg bertanggungjawab carik duit ..takde nya nak fikir pasal nak puaskan nafsu sendiri je kat public takda issue dia pegi cari issue (lame)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:39 PM GMT+8 , Processed in 0.167697 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list