CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2166|Reply: 29

[Dunia] Lelaki Dakwa Miliki Kemaluan Terbesar Di Dunia Rimas Dengan Permintaan Orang Ramai

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 05:24 PM | Show all posts |Read mode

Kredit foto :  cdn.images.express.co.uk


NEW YORK – Memiliki saiz kemaluan besar, panjang dan "tahan lama" sudah pasti menjadi impian setiap lelaki kerana ianya dianggap sesuatu yang membanggakan mereka.

Walaupun ia sesuatu yang "taboo" dan jarang dibicarakan secara umum, namun ini terbukti apabila secara diam-diam ada yang mencuba pelbagai cara untuk membesarkan zakar dengan membeli pelbagai jenis ubat-ubatan semata-mata untuk bermegah dengan pasangan atau rakan-rakan.

Namun lain pula dengan seorang lelaki yang mendakwa memiliki zakar terbesar di dunia mengakui bahawa dia kini bosan kerana sering diminta menunjukkannya kepada orang ramai, lapor akhbar New York Post.


Kredit foto : meaww.com


Jonah Falcon, 55, menyatakan sedemikian semasa hadir ditemu bual dalam rancangan bual bicara ‘This Morning’  di saluran ITV, lapor akhbar The Sun.

"Atas sebab tertentu dengan memiliki saiz seperti ini saya dianggap seorang yang jahat, ego, seorang bintang lucah, bodoh atau murahan,’’ katanya.


Difahamkan, kemaluannya memecahkan rekod dunia apabila mencecah saiz 33 sentimeter ketika mengalami ereksi, hampir sebesar saiz trofi Anugerah Akademi.

“Saya muak dan bosan kerana ada orang mahu saya mengukurnya di hadapan mereka. Saya telah melakukannya 10,000 kali. Sudah cukup!’’ katanya.


Jonah Falcon, yang mendakwa mempunyai zakar terbesar di dunia. - John Chapple/Shutterstock


Falcon dikenali ramai sejak dia dinamakan sebagai pemilik zakar terbesar di dunia dalam dokumentari 1999, lapor akhbar Huffington Post.

Malangnya, rekod itu tidak rasmi kerana Guinness World Records tidak mengesahkan pencapaian tersebut.

Mungkin disebabkan itu juga orang ramai meminta agar dia mengukur alat sulitnya dikhalayak? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:32 PM | Show all posts
muka macam gayah bottom body chubby macam tu nak claim zakar besar?? tak caya langsung. kalau kurus logik
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
So pepatah melayu yang mengatakan once you go black you never go back tu tak betul lahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail: So pepatah melayu yang mengata ...


Mestila betul pepatah tu. bbc sentiasa ditangga teratas . Congo nombor 1... dia ni  siapa nak claim. tunjuk live la kalau betul
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Buktikannnn..setakat dakwa..sapa2 pun boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:30 PM | Show all posts
tak pernah langsung pun ada impian nak anu besar
kesemua ubat2, minyak pun tak pernah try
nak buat apa entah besar2 cukup lah dah normal ni

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar sgt cam “kecacatan” pulak.
Alat kelamin ke.. torch light
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
muka mcm gayah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Gayah suka
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
besar mana la sangat utk  terowong spesis kimk...yg boleh ditembusi/fit in dua ekor snak gajah sambil berkubang didalamnya?

kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 25-11-2021 06:35 PM
Besar sgt cam “kecacatan” pulak.
Alat kelamin ke.. torch light

boleh tembus dari mulut bawah kemulut atas...ko ghaser?

kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingercrowne at 25-11-2021 06:57 PM
edayildiz replied at 25-11-2021 06:38 PM
muka mcm gayah


muka yg very the gayah boleh saja dipakaikheun face mask....tak jadi hal...yg penting senjata ummahnya boleh menerobos dari mulut bawah ko ke mulut atas ko....kalau lubang hidung ko cukup besar boleh sampai kesitu....tak best kewww?

kahkahkahkahkah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Confuse dgn headline... Rimas tp bgtau semua org yg konek ko besar?  Motippp nok??? Kalo rimas dh knape bgtau org?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
fun fact: he has previously claimed his 13.5-inch penis has helped him sleep with a number of Hollywood A-listers and Oscar winners.
RiP...disana rancakkk..rancakkk berdosaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pakai seluar biasa je.patut kalau besar mesti ada 3 kaki
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:52 PM | Show all posts
takpe la bagi je anugerah tu kat dia. macam aku redha dengan kependekan yang tuhan dah bagi sejak lahir
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut pelesu ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk muka mcm kelempuk patah riuk.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm austin power pun ye.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-11-2021 08:54 PM
Tgk muka mcm kelempuk patah riuk.

Ketawa nak terkentut meols baca Komen uols
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 11:10 AM GMT+8 , Processed in 0.103379 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list