CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Mas Khan Dah Melamar, Nak Kahwin Dengan Diana Nasimuddin

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 25-11-2021 04:40 PM
tak masalahnya kenapa diana punya attire dah macam budak lepasan kolej? relax la tau la dapat fucuk  ...

Mungkin dia rasa dia dh habih cun pakai mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
gucci_advocate replied at 26-11-2021 09:11 AM
MC lagi tua dari diana kan? Tapi MC punya dressing nampak lagi ok walaupun terbuka sana sini.

Diana ...

Aah..mc umo 41..Diana 40..nasa 39 x silap..iols suka tgk Nadia n family..dgn suaranya, dgn kidsnya..comel!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:43 AM | Show all posts
win-win situation lah, sorang nak look good look young, cantik tak cantik tak, nak merasai fucuk jambu, yang sorang kaki korek segala yang termampu,  walaupun obvious depan mata muka toy boy kat dahi dah ada cop GD, tetap lah berkaseh sayang katanyehhhhh... sepadan la korang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
caramello replied at 26-11-2021 02:01 AM
Haruslah sebelah mata pun dia xpandang..klo si diana ni pakai tudung sarung, baju kurung pesak, ga ...

Muka diana and nadia dua2 muka kampung. Tapi yang lelaki nampak outstanding. Kalau nadia and diana pakai tudung sarung, baju marhaen, jeans longgar orang akan ingat they nobody.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
caramello replied at 26-11-2021 01:57 AM
Yg peliknya, yg jantan2 x kepam plak ek skin dorg..hensem2 plak tu..yg jantan ikut bapak, yg betin ...

Pelik en. Suami mayon caunter kulit putih. Dia je sorang nampak putih tak nampak mamak. Lelaki2 lain semua outstanding. Yang perempuan too kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:37 AM | Show all posts
Zmn skrg ni mmg zmn janda mndonia ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:40 AM | Show all posts
ezacbee replied at 25-11-2021 05:53 PM
Main forex kan. Kat mana aku baca dulu.

Iol pun trbca kat forum Cari ni yg c MK ni main Forex.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:43 AM | Show all posts
supermum replied at 25-11-2021 11:45 PM
Ramai pompuan muda sanggup berlakikan laki tua asalkan kaya terduduk. Why not giliran pompuan kaya p ...

Iol tngh tnggu zmn duda mndonia plak, nak cekau stu sbb skrg ni zmn llaki muda cekau janda tua.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:52 AM | Show all posts
krustykrab replied at 26-11-2021 09:22 AM
Mungkin dia rasa dia dh habih cun pakai mcm tu

tak kisah dress up nampak muda seki dan trendy.tapi kena la sesuai dengan diri.nak nampak muda tak salah.tp idak la cam budak BBNU baru reti nak masuk club.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:15 AM | Show all posts
kenapa dia downgrade smpai cenggitu eh
tp kalao dia pilih kasih sayang lebih dari duit dan kekayaan
semoga kekal bahagia
gituhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:29 AM | Show all posts
diana ni geng2  saramarcella kan..ade nampak derang g dior cafe sesame..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:31 AM | Show all posts
berduit tp nampak kepam. pakaian plak mcm bbnu beli kat zanzea shopee
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:35 AM | Show all posts
Diana sejibik cam muka mak dia, baik rupa & kulit. Tp bagus lah dia tak sibuk2 nak jadi putih melepak cam org lain. Yakin dgn diri sendiri. Hebat Diana
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:38 AM | Show all posts
diana ada iras muka mcm ara johari. yg kat dash langkawi tu lagi seiras
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 09:48 AM
Muka diana and nadia dua2 muka kampung. Tapi yang lelaki nampak outstanding. Kalau nadia and diana ...

Tp diana lagi desa nan permai..nadia tu ada cuteness side jugak..
Diana kalau pakai tudung saruk, auto jadi tok leha. Kopipes bena.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:46 AM | Show all posts
dh dpt mak jandda kayaaa..mmg besttt la
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:47 AM | Show all posts
halamakk karatzzz nye
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:47 AM | Show all posts
moga kekal hingga jannah

cepatla kawinn
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:50 PM | Show all posts
omg.. dia nie kn yg kes curik coin apa ntah kt umah producer wanita tu..
kira nya walaupn ada homestay tu dia mampu tanggung orka nie..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:07 PM | Show all posts
makton replied at 26-11-2021 11:31 AM
berduit tp nampak kepam. pakaian plak mcm bbnu beli kat zanzea shopee

hahahhaha....makton ka beli baju zanzea ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:49 PM GMT+8 , Processed in 0.077028 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list