CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Abahmung

[Dunia] Dah pandai cakap 'orang putih', Sajat diundang dalam The Ellen Show

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
rikiruj replied at 25-11-2021 02:30 PM
Ellen ni tebiat dia suka menganjingkan guest dia, terutama yang tak berapa cerdik.

Helloww... sajat bangga hoccay ellen jemput heshe
Entah2 nanti kena nganjing je dgn ellen
Tpi sajat bengap x paham bahasa heshe pun tersengih2 tersipu maluuuww
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes sajat ni mcm ada udang disebalik batu.ada back up yg sengaja nak up kan citer dia utk buruk2an Malaysia. Ikutkan sajat bukannya cerdik sgt klau takde org di belakang dia.Maka berbanggalah parents sajat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:34 PM | Show all posts
kena tengok ni supaya kita bersyukur dapat pendidikan sempurna english dipuji gitu. unlike some pondan whoring himself out in the streets of singapore sebelum famous
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 25-11-2021 01:37 PM
Ellen ni lesbo kan?

Jaga2 takut sheols jatuh chenta dgn bamjadah boleh nikoh dapat anak kokesen. Hu ...

Promote sekali bengkung kat ellen.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:53 PM | Show all posts
euuww ellen...problematic...

sesuailah kaki scammer bertemu kaki buli..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aper perasaan makpak sajat melahirkan anak lelaki islam tapi sangat memalukan islam dan negara
Keras hati betul. Tak ambil ikhtibar kisah nabi luth
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:33 PM | Show all posts
evlinne replied at 25-11-2021 03:06 PM
Helloww... sajat bangga hoccay ellen jemput heshe
Entah2 nanti kena nganjing je dgn ellen
Tpi sa ...

Nanti dia jawab.. annanaa annanaa umberellaaa ellaa ellaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sajat goes international, nanti leh blakon hollywood, ade part kissing romance segale
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-11-2021 03:49 PM
Promote sekali bengkung kat ellen.

dan cucuk2 bitamin skali let's cantik
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:42 PM | Show all posts
caprut replied at 25-11-2021 02:02 PM
Ini aku setuju. Org yg da tkmo prektis Islam kasi je murtad

org yg takmo prektis islam mmg dah keluar dari islam pun. rukun islam 5 perkara, ada 2 je yg kalau mampu. tapi lagi 3 tu kalau salah satu memang sengaja tak nak buat sbnrnye dah dikira keluar dari islam. nama pun RUKUN. rukun islam ni bukannya dihafal sekadar nak lulus subjek agama islam je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:45 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-11-2021 02:18 PM
dan2 register sebab terbakar aku pulak dapat first post pfrghh.
Tak takut? Buktikan!

ko dah ngape dari isu sajat memondan masuk isu murtad pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:00 PM | Show all posts
kelapaparut replied at 25-11-2021 04:33 PM
sajat goes international, nanti leh blakon hollywood, ade part kissing romance segale

jgn.. nnt kang bamjat mendoniaa...
hahaha





nenek dgn atuk sajat belah mak kat perth? sajat ada stokis dan agen kat ozzie?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:01 PM | Show all posts
annehuda replied at 25-11-2021 04:45 PM
ko dah ngape dari isu sajat memondan masuk isu murtad pulak?

scroll balik
tanya underground!



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
curlast bamjat..
ckp psl murtad islam..kalau xsolat punndh kira murtad kan..i terbaca kat mana nth aritu.mramai jer melayu islam bertudung xsolat kan..tp bila part kita ngn anjingi..dia tnya kita psl halal haram..geram bethol..pastu pesan kt i pasal halal haram jgn buat main..mana ada i buat main...tp sheols tu xpulak pnh solat..bila bab babi arak anjinh nk jd ustazah pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-11-2021 02:15 PM
Duduk je la kat luar negara tu sajat, tak yah provoke malaysians... we didnt miss u

yg ko baghal sampai boleh rasa terprovoke pasaipa?or any malaysians for that matter

kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:44 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 25-11-2021 07:46 PM

senang je nak baca agenda tersembunyi Ellen ni

BTS tu pun dia lekehkan kalau tk silap dalam ellen ni

so , minah elan  ni actually ada krisis yg memerukan di anaikkan rating show dia.


dan daripada segi orientation sex ellen pun kita sedia maklum kat group mana da berkiblatkan.

so bila kes sajat ni - dia akan mencemar malaysia dalam implikasi banyak isu.

yes lah pasal transgender, gender reassignment hak asasi secular yg sesetengah umat islam malaysia dah terkeliru dek kononnya intelek betul pemikiran tu bila tau cedok je pemikiran barat humanisme liberalisme tapi zilch falsafah yg mendasari jauh lagi sejarah peradaban barat.

so golongan ni lah yg disasarkan ellen ni atau dasar polisi stesen tv dia tu.

alahai ...


tapi kena ingat

singapore hak asasi mnusia gang gang ambiga ni tak pulak ambik contoh  ye , ISA singapor e on lagi kan atau depa dah pinda?
undang undang berkaitan salah laku orientsi sexual - depapinda ke?

tapi kita terikut ikut hidung dicucuk barat - kita mansuh ISA, kita pun daam UN huan right reviw sedangka israel tu bunuh berape rakyat palestin ?

so pada i ..lucutan saja warga negara si pesalah ni.


Tang bab dunia  dan dia , i.e Sajat boleh bangga kot kalau terlepas dari Malaysia - well itu sempitlah sebab dia tak kan bebas pun dari makhluk Allah - manusia , air udara dia tu inan je, kalau sedar makna diri  dia pun tahu dia tak boleh lari dari being the servant of god pun dan tunduk pada Allah.eventually.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-11-2021 04:39 PM
dan cucuk2 bitamin skali let's cantik

Perempuan fuh!

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan mmg sokong pondan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:33 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-11-2021 01:26 PM
sembang. dah tau 1 keluar 10 masuk kenapa Melayu paling takut orang murtad? ada masalah keyakinan k ...

penyokong LGBT?....ke anti Islam?....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:26 AM | Show all posts
caprut replied at 25-11-2021 02:02 PM
Ini aku setuju. Org yg da tkmo prektis Islam kasi je murtad

dia ni kena buru sebab kes mahkamah...  pecah amanah ratus riban...  siap kes tipu duit agent lagi...  sebab tu pdrm yang buru, bukan JAKIM...  cuma pondan ni twist kat orang luar cakp dia kena buru sebab dia jadi pondan...  sebab nak tutup kes mahkamah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 03:03 PM GMT+8 , Processed in 0.925965 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list