CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 259|Reply: 5

Marah Sebab Lupa Ucap Hari Lahir, Wanita Minta Polis Pujuk Kekasih Merajuk

[Copy link]
Post time 25-11-2021 12:34 PM | Show all posts |Read mode
New Delhi: Seorang wanita di India menghubungi polis untuk mendapatkan bantuan bagi memujuk teman lelakinya yang merajuk selepas pasangannya terlupa mengucapkan selamat hari lahir.


Wanita itu yang berasal dari Chhindwara di Madhya Pradesh dilaporkan bercinta dengan teman lelakinya di Sarani.


Hubungan antara pasangan kekasih itu mula menjadi goyah selepas wanita itu tidak mengucapkan selamat hari lahir.




Gambar Hiasan




“Kekasihnya marah lalu mereka berdua bertengkar.Akibatnya, lelaki itu memilih untuk menjauhkan diri daripada wanita tersebut.


“Wanita itu sudah beberapa kali cuba mendekati dan bercakap dengan teman lelakinya, namun semua usahanya menjadi sia-sia.


“Ekoran tidak tahan dengan perangai teman lelakinya, wanita itu menghubungi polis untuk meminta bantuan bagi memulihkan hubungan mereka,” jelas laporan itu.


Berdasarkan laporan India Times, polis kemudian memanggil lelaki itu ke balai polis dan cuba berbincang dengannya.


“Akhirnya, polis berjaya menyatukan pasangan itu dan menasihati mereka untuk berkahwin,” jelas laporan tersebut. – CARI


Sumber: Utusan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:12 PM | Show all posts
Kesiannye polis india jadi one stop center ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:44 PM | Show all posts
Hahahaha.... kalau Ngah jadi perempuan tu, Ngah tinggalkan aje.  Nampak sangat lelaki tu tak matang, sekadar terlupa wish birthday dah merajuk sampai macam tu sekali.

Polis India pun macam dah tak ada kerja melayan hal remeh temeh macam ni.  Tepuk dahi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:03 PM | Show all posts
Kalau jantan yang merajuk.....................simbah je asid kat muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
carik lain la dik...nanti kena pukul pulak kau bila kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:31 AM | Show all posts
ni mcm kes aku dulu....Operator DIGI jadi org tgh...friend finder...tu..kita kat umah dia FF tu bagi location lain..WW3 masa tu...kol digi..suruh dia pujuk and explain..hahahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 06:51 PM GMT+8 , Processed in 0.077143 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list