CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 926|Reply: 17

Viral Foto Kucing Duduk Tunggu ‘Giliran’ Nak “Swab”, Dah Puas Hati Baru Beredar

[Copy link]
Post time 24-11-2021 06:47 PM | Show all posts |Read mode
Kucing sememangnya dikenali sebagai haiwan yang sangat comel dan mencuit hati. Ia seakan mempunyai ‘aura’ yang membuatkannya menjadi tumpuan ramai walau di mana saja ia berada.


Seperti seekor kucing di China yang menjadi tular di media sosial baru-baru ini.


Memetik laporan Mothership, kucing itu dilihat duduk di atas kerusi sambil memandang tepat ke arah petugas kesihatan yang menjalankan ujian swab di sebuah universiti di Chongqing.


Kucing itu seakan-akan sedang menunggu giliran untuk turut menjalani ujian tersebut.


Mungkin tidak tahan melihat kecomelan kucing itu, petugas tersebut telah ‘menjalankan ujian swab‘ terhadap kucing itu.


Difahamkan, kucing itu sememangnya dikenali oleh semua orang di universiti itu. Menurut seorang pelajar yang menyaksikan kejadian tersebut, kucing itu telah duduk di kerusi ketika tiada orang dan telah memandang petugas kesihatan dengan penuh mendalam.


Selepas ‘berpuas hati’ ‘diperiksa’ oleh petugas kesihatan, kucing itu dilihat melarikan diri.


Sumber: Mothership

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:32 PM | Show all posts
Ala.. comelnya dia... budak baik ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:26 PM | Show all posts
Dia pandai berpura dan pandai bermain kata.
setahun bersama bak seribu tahun tersiksaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kadang2 aku pon tertanya2 betul ke kucing takde akal
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:56 AM | Show all posts
bakingsoda replied at 25-11-2021 07:44 AM
kadang2 aku pon tertanya2 betul ke kucing takde akal

A ah kan.. kalau dia buat salah.. kucing tak akan tengok direct mata kita.. dia akan takut-takut.. layaknya seperti seorang budak yang takut kena marah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:13 AM | Show all posts
muat ke stick swab tu masuk hidung beliau
harap-harap petugas tu takat main-main dan tak cocok sampai dalam..
kesian pulak kat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:54 PM | Show all posts
Eee comelnya awak

Jenis tak takut orang, trust human. Mungkin sebab selama ni dia dilayan dengan kasih sayang oleh warga universiti tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:17 PM | Show all posts
so comel ... clever kitty ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak swab sebab tadi pesakit positif usap dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:58 PM | Show all posts
auwwww that's cute .....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Godek2 stick swab tu kt misai je pun jadik lah..nk merasa juga dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:24 AM | Show all posts
halah pandai sgt dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:11 AM | Show all posts
baiknya petugas layan kerenah bdk bulus ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik, kenapa tinga adik cenget sebelah??
Oloooo adik ni mel mel lah. Gewammm tgk adik.

(motip aku jadi pelat once nampak kucing?? )
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:12 PM | Show all posts
Roan replied at 25-11-2021 08:56 AM
A ah kan.. kalau dia buat salah.. kucing tak akan tengok direct mata kita.. dia akan takut-takut.. ...

pastu telinga ke blakang hahahaahhaha
xkot la tu kena tempikk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:13 PM | Show all posts
Comelnya buat muka macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:15 PM | Show all posts
tampo jugak budak comel ni kamngg
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:38 PM | Show all posts
result dah keluar blum?positif ke negatif tu kucen?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2021 01:51 AM GMT+8 , Processed in 0.080193 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list