CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: wikedsaikel

[Dunia] Update jenazah dikebumikan esok. Rakyat Malaysia Rozanna meninggal dunia di Korea Selatan

[Copy link]
 Author| Post time 25-11-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
missus_meow replied at 25-11-2021 01:38 PM
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un ... takziah utk keluarga arwah ... sape2 yg minat nk keje kat lu ...

Aku nak travel nanti. Kena buat extra homework untuk bab insurans dan apa yg tak cover ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:21 PM | Show all posts
innalilah. baru komen semalam pasal kes dia ni. semoga dipermudahkan dan setel hutang semua kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 25-11-2021 03:01 PM
Aku nak travel nanti. Kena buat extra homework untuk bab insurans dan apa yg tak cover ni.

Rasanya takde insurans co.kita yg.boleh bayar medical cost on the spot kat oversea. Tu masalahnya kena dulukan duit kita.

Atau ada sesapa tau insurans yg.boleh buat bayaran ke sepital overseas??
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:27 PM | Show all posts
wikedsaikel replied at 25-11-2021 03:01 PM
Aku nak travel nanti. Kena buat extra homework untuk bab insurans dan apa yg tak cover ni.

good thinking. prepare ape yg patut. wah, bestnya nak travel ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 25-11-2021 03:27 PM
Rasanya takde insurans co.kita yg.boleh bayar medical cost on the spot kat oversea. Tu masalahnya  ...

Sekarang dah boleh minta gl. Tak perlu bayar dulu. Kalau bajet besar boleh ambik insurans international.. world nomad.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 25-11-2021 05:59 PM
Sekarang dah boleh minta gl. Tak perlu bayar dulu. Kalau bajet besar boleh ambik insurans internat ...

Ok tqvm. ....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah....sedih pengakhiran kisah dia ni....tumpang simpati..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:56 AM | Show all posts
Salam Takziah kepada keluarga Arwah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku nampak gambar masjid yg kakak dia post kat facebook tapi tak mau la message dia minta izin. Kantoi lak aku.
Tapi dalam 2 hours ago la post tu. The only mosque in middle of Seoul katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana2 forumers yg penah kutuk2 arwah dulu sila mintak maap lepas solat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 25-11-2021 03:27 PM
Rasanya takde insurans co.kita yg.boleh bayar medical cost on the spot kat oversea. Tu masalahnya  ...

Rasanya etiqa byr direct kat hospital.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:43 AM | Show all posts
Takziah buat keluarga beliau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:56 PM GMT+8 , Processed in 0.224061 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list