CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 11:19 AM | Show all posts
patut Pu Riz buat vlog " Bila Baiyaa ajar Bee Yaii (BI)"

upload tiap Jummat

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:54 AM | Show all posts
Dia ni memang tak reti mengeja ke? Kalau perkataan ada imbuhan -kan atau -nya di belakang kenapa dia doublekan huruf K dan N tu? Jadi segalannya, kebaikkan?  Aaaa stress baca.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:55 AM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 26-11-2021 11:52 AM

Dia pos pasal mcD lepastu apa kena mengena tugas-tugas guru panjang lebar yang dia tulis tu? Iols tak paham
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:56 AM | Show all posts

"kesebakkan membara menyebabkan jiwa raga ini bersama semangat yang ditiup keluarga terus membara"
ayat pe nie...npe iols xblh nk faham maksud dri ayat nie...mcm xsampai...merepek pe cikgu nie taip
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:03 PM | Show all posts
awal2 ayat..

UPMOST..

ya Tuhan...

ngajar apa?

English...

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:08 PM | Show all posts
jom la pakat gi serbu komen kt ig dak piyu tu. si niqabis bininya tgh pakai hp lakinya skrg..biar dia thu sikit yg laki bangla dia tu merapuu mengeja tunggang langgang. bangga betul dia dk panggil laki pak ustad pak ustad hahahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:08 PM | Show all posts
duk tgk post dia kt IG, nmpk komen ni



nellisa ni adik ke kakak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:09 PM | Show all posts
serious la laki lopak ni org Malaysia ka or sememangnya asal bangladesh?

tulisan dia dgn staff bangla i tak de beza ok
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:10 PM | Show all posts
Cik_jantung replied at 24-11-2021 11:41 PM
Teringin nk tau parent Amal sape... Aman bahagia je Amal skrg..  wanita berkerjaya... Besar rahmat ...

Amal mesti sujud syukur now..

eh malu la dkt family klu gini gayanya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 24-11-2021 10:18 PM
Pendakwah bebas, PU Riz memberikan lebih 300 pek sarapan buat pelajar sekitar SMK Sri Petaling, K ...

So, bukanlah dia yang belanja. Ronald McDonald la yg belanja semua... Very the misleading yachhh.
Tulis biar terang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:14 PM | Show all posts
taip jela bahasa melayu kan senang nak jugek spiking
tapi bahasa melayu pun ke laut jua
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 25-11-2021 11:56 AM
"kesebakkan membara menyebabkan jiwa raga ini bersama semangat yang ditiup keluarga terus membara" ...

Bahasa Sanskrit gamaknya...sbb tuu susah lvl2 kitaaaa nieer nk hadam...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:28 PM | Show all posts
lantak la
i suka mcD jer hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:33 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 25-11-2021 08:53 AM
Dia kan ustaz. Mana penting ilmu dunia. Utmost ke, upmost ke, yang penting akhirat kelak

Akhirat la sgt acik kan...nak jadi pelakorn pulekkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:40 PM | Show all posts
codenamedream replied at 25-11-2021 09:13 AM
Sedikit pembetulan berdasarkan ilmu SPM iols

HAHAHAHAHAHAHAHA

tersedak aku baca
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada masalah dileksia ke. Macam teruk sgt dia menulis mengeja. Selalu umur2 dia ni dah tak teruk sgt dah sbb masa makin mengubah jd ok. Kot dia peringjat teruk kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:56 AM
Incanto replied at 25-11-2021 08:01 AM
bapak dia hakim

syukur lah tak bermenantukan my ustaz yg upmost terbelajar


..........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 02:47 PM
apa dia merepek dlm caption ni? dgn ejaan huruf besar kecik. hahahaha

KEKERANIAN GuRu terbelajar up ...

Sebijik Bangla
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 25-11-2021 12:08 PM
duk tgk post dia kt IG, nmpk komen ni



Pangkat abang ipar lah kan... tp nampak sgt usetaz sedar diri muda dan berbini tua aka boss.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha...bawah2 tu ucapan utk cikgu macam sempena teachers' s day plk.. Aku mmg teringin nk komen ayat ko mcm bangla gitu...tp pikir plk klu kena block. Aku masih nk tgk kebadutan beliyau.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 05:23 AM GMT+8 , Processed in 0.083176 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list