CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Macam Raja Ilya, Tiara Jacquelina Tolak Offer Hollywood

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
terbyg cara dia berckp bila baca artikel ni. soft spoken je dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg cantik sgt dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm takde social life berjaya juga kebas laki org yg kaya raya itu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: Ok nek tiara ada point. Lagi2  ...

Kekdah nye kalo setakat pelakon extra pengarah Hollywood nk ke suh dia buat adegan cium peluk bagai? Bukan main actor pun. Kelakar laaa statement  uols ni. Macam Raja Ilya’suck… Xnak berlakon Hollywood sbb seksi walhal ko kat Mesia bulu pukeyyy pun nmpk kat perut xbercukur.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols berlakon beyond rangoon dulu filem tu kontroversi kan. Pelakon lelaki islam pegang watak sami. Tapi zaman hitam putih takde org pertikai sangat mcm filem noor islam dan raja bersiong. Tak silap pakyem jadi sami besar.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Entoh ler. Pelakon watak kecik ada kena bersium ke? Kalau jenis sopan2 di ig n tv i boleh terima la kalau tolak watak tu. Tp dekat ig pon seksi seksa, berkemban 1 filem, hujung2 ckp x kebaratan? Rugi lah. Alang2 buat dosa, kasi la all out. Michelle Yeoh elok jah pegang watak sopan. Byk jugak watak dia sopan2
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91: Cantik Sheols mse mude.

Masa muda sissssss..joyah pun lawa.contoh dalam citer kanchan tirana.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
TJ ni manis orgnya ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 24-11-2021 08:04 PM
Masa muda sissssss..joyah pun lawa.contoh dalam citer kanchan tirana.

Joyah kenyit2 mata dlm adik manja pun lawa gak.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:16 PM | Show all posts
ada satu gambar tu rupa mcm raja ilya pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-11-2021 03:59 PM

Mak meols time tgk TJ kat tv zmn2 sebelum dia nikah HM muda remaja selalu sebut 'dia ni Manis gigi'. Mmg maneh sungguh.

Med crushed hard on her time meols darjah 2 dolu2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 24-11-2021 08:24 PM
Mak meols time tgk TJ kat tv zmn2 sebelum dia nikah HM muda remaja selalu sebut 'dia ni Manis gigi ...

Iols betul2 crush masa tgk Mat Som.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:28 PM | Show all posts
Edited by ketipongtipah at 24-11-2021 08:32 PM

Akak sorang je ke ke tengok ni x cantik.
Attractive ye..cantik tak kot.Kalau standard India betol...Jaclyn Victor je level.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Penarik dia gigi..
Manis sgt ...suka tgk dia dr awal lg
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
KamikuP replied at 24-11-2021 02:45 PM
TJ ni bagus.. bila meolls komen je kat ig beliau, cepat2 beliau balas.
Meolls rasa dia mmg mengharg ...

lagi satu yg bagus aida aris.. sbb tau aida aris pyh nk ada thread kat sini iols puji kat sini je laaa.. sheols pnh shooting kt tmpat iols, ckp lmh lembut.. kawan perempuan iols saja la tnya khabar dia dm ig, trs dia bg no fon srh wasap je sbb jrg bkk dm ig.. punyala x menyombong
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mcm dia dh kira old fashion...haku nih purbakala lah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 24-11-2021 08:39 PM
lagi satu yg bagus aida aris.. sbb tau aida aris pyh nk ada thread kat sini iols puji kat sini je  ...

Iols pun suka aida aris. Taklah cantik sgt tapi rupa paras dan personaliti menarik.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dan ada persona tersendiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasal muka skrg mcm syura?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
1st time tgk sheols dlm irisan2 hati. Ms tu iols kecik lg nak fhm jln cite. Yg tau suka sgt tgk gigi dia bila senyum, cantik sgt. Movie dgn kerjasama indonesia x silap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 12:15 AM GMT+8 , Processed in 0.080321 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list