CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Macam Raja Ilya, Tiara Jacquelina Tolak Offer Hollywood

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
masa time deme deme
muda suka tgk dia n wan zaleha….

dia ni yg x beriye whitening warna kulit dia yg super gorgeous  tu…..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok artis yg rupa melayu classic mcm TJ, Vanida Imran, Umi Nazeera, Erra, Maya Karin
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa tolak? tamau ka jadi macam michelle yeoh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:23 AM | Show all posts
masa muda mcm muka lisa blackpink sikit.. tp aku lebih percaya cakap nek TJ ni kalau dia dpt offer casting ke hollywood berbanding si remilah begum tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh lupa lakonan tj dlm ringgit kasorrga.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
pukulrata replied at 25-11-2021 01:08 AM
Apasal muka skrg mcm syura?

Iolls pulak nampak mcm ning baizura
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 26-11-2021 08:18 AM
Iolls pulak nampak mcm ning baizura

Eh...pun iya jugak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok dia masa muda. Natural beauty. Sekarang dah tak lawa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 26-11-2021 07:14 AM
kenapa tolak? tamau ka jadi macam michelle yeoh?

Masa tu pun sheols bukan Islam kan? Tak terikat halal haram.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 24-11-2021 08:28 PM
Akak sorang je ke ke tengok ni x cantik.
Attractive ye..cantik tak kot.Kalau standard India betol... ...

Tentu kak tipah lawa sangat.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:58 PM | Show all posts
lawa TJ mude2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:42 AM | Show all posts
dia ni adik bibiana loyola kan..tiara lawa giler time muda..berlakon pon best.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
balakkampung replied at 28-11-2021 08:42 AM
dia ni adik bibiana loyola kan..tiara lawa giler time muda..berlakon pon best.

Tu nor aliah lee, ex wife aziz m osman
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:48 PM | Show all posts
scrocth replied at 28-11-2021 12:44 PM
Tu nor aliah lee, ex wife aziz m osman

oooo silap orang rupanya..hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
LH76 replied at 25-11-2021 03:42 AM
1st time tgk sheols dlm irisan2 hati. Ms tu iols kecik lg nak fhm jln cite. Yg tau suka sgt tgk gigi ...

Yg citer hero dia askar indon terdampar kat pantai tu ke then ilang ingatan ke apa ntah , kawen pulak dgn tiara padahal dah ada bini di indon. Bini indon di christine hakim kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku percaya je TJ boleh pi international. Tapi dia pun tau ke mana sgt dia nak pi pun. Michelle yeoh dgn golding tu semua kita je sibuk menyebut. Ummah negara lain bukan hadap sgt. Pelakon asia ni digunakan utk tarik penonton asia je. Bukan pasal excellent sgt mutu lakonan. TJ ni talent scout. Banyak je dia discovered talent malaysia mcm nasha aziz tu semua. Ada la contribution dia pun.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka betul dia ni. Ada karisma. Bercakap pun tone suara dia sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
yetta2 replied at 28-11-2021 05:04 PM
Yg citer hero dia askar indon terdampar kat pantai tu ke then ilang ingatan ke apa ntah , kawen pu ...

Haahhh. Cite tu. Ingt2 lupa jln cite. Iols cuma igt part tj tgh sidai baju pastu senyum nampak gigi kt llaki tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia layak untuk wakili malaysia dlm miss universe.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 29-11-2021 08:07 AM
Aku percaya je TJ boleh pi international. Tapi dia pun tau ke mana sgt dia nak pi pun. Michelle yeoh ...

Dulu dia agensi kit kat club ke namanya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:49 PM GMT+8 , Processed in 0.082030 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list