CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 636|Reply: 20

[Lain-Lain] Marry Me (2022)

[Copy link]
Post time 24-11-2021 03:45 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Tinot7 at 24-11-2021 03:49 AM

Marry Me ialah sebuah filem komedi romantis Amerika yang akan datang diarahkan oleh Kat Coiro, dengan lakon layar oleh John Rogers, Tami Sagher dan Harper Dill, berdasarkan novel grafik dengan nama yang sama oleh Bobby Crosby.
Filem ini akan dibintangi oleh Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley, dan Sarah Silverman.Marry Me dijadualkan dikeluarkan pada 11 Februari 2022 oleh Universal Pictures.

Sinopsis cerita:
Selepas mengetahui bahawa pasangannya di atas pentas (Maluma) telah mempunyai hubungan sulit di belakangnya, Kat Valdez (Jennifer Lopez), bintang pop Latin yang sensasi, memilih untuk berkahwin dengan orang yang tidak dikenali, Charlie Gilbert (Owen Wilson), yang memegang sepanduk "Kahwinlah saya" di konsertnya.

Filem ini berdasarkan komik Marry Me. Komik ini pada asalnya dikeluarkan sebagai webcomic.

Penggambaran utama bermula di dalam dan sekitar New York City pada Oktober 2019, dan berakhir pada 22 November.




Lama tak tgk JLo lakon. masih tere bab menari, dan masih menawan walopon dah mula nampak kertu.. tapi at least takde la ngaku masih umo 40an giteww..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:22 AM | Show all posts
tak minat owen wilson... ngape la tak amek milo ventiminglia ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:31 AM | Show all posts
Orix replied at 24-11-2021 09:22 AM
tak minat owen wilson... ngape la tak amek milo ventiminglia ke

ai lak x minat JLO..nape la x amik sape2 yg lain..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:55 AM | Show all posts
both pun kertu but i trailer nampak mcm boleh layan.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:02 PM | Show all posts
mmg patutla maluma tu lari masa nak kawen ngan jlo. heols belum 30 thn lg kot.  jlo tu umur dah 50. patut jlo tu jadi  mak mertua maluma
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 02:01 PM | Show all posts
Orix replied at 24-11-2021 09:22 AM
tak minat owen wilson... ngape la tak amek milo ventiminglia ke

sbb owen wilson baya2 JLo
milo muda utk JLo
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 02:04 PM | Show all posts
adeqbun replied at 24-11-2021 09:31 AM
ai lak x minat JLO..nape la x amik sape2 yg lain..hahaha

sbb JLo producer.. kena laa dgr ckp producer.. giteww..

Marry Me is directed by Kat Coiro (FX’s It’s Always Sunny in Philadelphia, Netflix’s Dead to Me) from a screenplay by John Rogers (TNT’s The Librarians) and Tami Sagher (NBC’s 30 Rock) and Harper Dill (Fox’s The Mick) based on the graphic novel by Bobby Crosby. The film is produced by Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan), Jennifer Lopez, Benny Medina (Hustlers, NBC’s The Fresh Prince of Bel-Air) and John Rogers. The film’s executive producers are Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur and J.B. Roberts.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 02:06 PM | Show all posts
annehuda replied at 24-11-2021 12:02 PM
mmg patutla maluma tu lari masa nak kawen ngan jlo. heols belum 30 thn lg kot.  jlo tu umur dah 50.  ...

kalau kawen, mcm jadi power couple..
ni amik iktibar drp tina turner kot, kawen dgn mamat 16 tahun muda drp dia.. cuma ni lagi beza jarak umo laa..

iols rasa in the end, JLo pilih watak owen wilson, so tak kessah laa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 02:07 PM | Show all posts
SedihPedih replied at 24-11-2021 09:55 AM
both pun kertu but i trailer nampak mcm boleh layan.....

iols pun suka trailer dan storyline... cuma mungkin tak best la nak tgk sorang2 masa valentine's nnt.. hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:28 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-11-2021 02:07 PM
iols pun suka trailer dan storyline... cuma mungkin tak best la nak tgk sorang2 masa valentine's n ...

cerita2 gini iols mmg layan sorang2 aja..haha..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 02:53 PM | Show all posts
SedihPedih replied at 24-11-2021 02:28 PM
cerita2 gini iols mmg layan sorang2 aja..haha..

iols nak tgk lepas valentine's kott.. masa valentine's slalunya makan sumer tuh buy one, free one. membazir kalau kluar sorang2.. lain la kalau eskrem. hat eskem, iols pernah jahh buy one, free one utk mkn sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:56 PM | Show all posts
jlo pun  umur yg mcm tu xyah berlakon citer2 gini dahh.dia pda dgn ben affleck tu pun nak muntah sebaldi aku tgk.kalau 10-15 thn lepas cute laa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:57 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-11-2021 02:01 PM
sbb owen wilson baya2 JLo
milo muda utk JLo

penah je dia berlakon dgn milo...second act
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 05:25 PM | Show all posts
alesandra replied at 24-11-2021 03:57 PM
penah je dia berlakon dgn milo...second act

milo hat yg mana? iols tak tgk second act.. tak minat..



yg mamat dark hair tu ke? lain benor dari jaman alexis bledel.. milo ni lakon gilmore girls, kan? hat ni pun iols tak minat sgt tgk lepas satu season..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 05:27 PM | Show all posts
alesandra replied at 24-11-2021 03:56 PM
jlo pun  umur yg mcm tu xyah berlakon citer2 gini dahh.dia pda dgn ben affleck tu pun nak muntah seb ...

ehh.. JLo balik dgn ben affleck ka?
deme kan kekasih namatey dolu2.. sblm JLo dgn Marc Anthony. ntah2 Marc Anthony tuh rebound guy JLo..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 24-11-2021 02:04 PM
sbb JLo producer.. kena laa dgr ckp producer.. giteww..

Patutlaa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:02 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-11-2021 05:25 PM
milo hat yg mana? iols tak tgk second act.. tak minat..

ye........
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:05 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-11-2021 05:27 PM
ehh.. JLo balik dgn ben affleck ka?
deme kan kekasih namatey dolu2.. sblm JLo dgn Marc Anthony. nt ...

dia balik dgn ben lepas  putuiih tunang dgn Arod.gegeh hired paparazzi menayang pda kesana kemari
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 02:02 AM | Show all posts
alesandra replied at 24-11-2021 10:05 PM
dia balik dgn ben lepas  putuiih tunang dgn Arod.gegeh hired paparazzi menayang pda kesana kemari
...

umo cenggitu, susah nama nak naik lagi.. dah kertu.. patut aman2 jahh jaga anak2.. pastu buat bisnes yg tak berpaksikan pada diri sendiri.. tu jahh cara nak survive..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:11 PM | Show all posts
Hero dia very x onzzz! Owen Wilson apoooo?!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 03:43 AM GMT+8 , Processed in 1.630701 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list