CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 10146|Reply: 121

Tauke Jambu Kahwin Lagi Satu?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 09:37 PM | Show all posts |Read mode
Tiba -tiba sahaja nama Tauke Jambu jadi jadi bualan hangat.


Semuanya gara-gara sebuah video TikTok tular memaparkan seorang lelaki mirip pelawak itu memakai baju pengantin.


Foto: IG/TIKTOK






Dalam video tersebut,seorang wanita dilihat mengucapkan tahniah kepada pengantin perempuan dan berharap agar wanita tersebut bahagia disamping suami tercinta.












Disebabkan posting tersebut, netizen membanjiri ruangan komen Instagram Tauke untuk bertanyakan tentang kesahihahannya.


"Isteri tua dah tahu ke?" tanya mereka.


Lihat komen dalam posting di bawah:


  



  



  



  



Namun ada juga yang menyatakan Tauke sedang menjalani penggambaran dan itu cuma babak pernikahan.


Setakat ini tiada apa-apa penjelasan lagi. Nantikan. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:42 PM | Show all posts
yihhh reserve cercaan #1 nanti akan edit balik
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:43 PM | Show all posts
reserve cercaan #2
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal pulak masuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes aritu dah setelke… ni adik angkat ke berapa ni.. dasyat
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:46 PM | Show all posts
yihhhh rhoperr pun macam tikus bendang ada hati nak kahwin lain... choiii!!!....

btw betul ke dia nak kahwin lain bukan ke dia memang father chicken? yihhhh!!!!

hadap plak orang tu nak kahwin dengan beruk salji...

tak silap spesis yang charles darwin kata hilang dalam link evolusi manusia dengan beruk ni rupa macam gini la... begitulah rhoper kejadiannya macam tauke ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 23-11-2021 11:35 PM

Yihhh
Tikuih bendang pun laku



Ni adek terangkat yang mana satu?
Freehair ke idok?

Go go porumer pi CSI
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Yihhh kedua sebab bukankah heshe ni tikuih bendang bapak chicken apa lagi eh lupa dah

Okbai satgi sambung
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya kau melati
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
I doubt berita ini tidak benerrrrr....melainkan beneerrrr belaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam tikus bendang pun laku kahwin cerai kahwin cerai. Yuckkkksss
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm dah takde lelaki lain nak dibuat suami
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana video nya? Selera jugak si shu tu ngan heols ye. Perjuangan apa pulak tu? Semua nak etensyen je lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
rupa yindon pecah gudang asyuk betul tambah bini mcm tambah nasi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 23-11-2021 11:26 PM
Mana video nya? Selera jugak si shu tu ngan heols ye. Perjuangan apa pulak tu? Semua nak etensyen je ...

I terbaca kaka sebut extended
Kohkohkoh

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 23-11-2021 10:26 PM
Mana video nya? Selera jugak si shu tu ngan heols ye. Perjuangan apa pulak tu? Semua nak etensyen je ...

Jadilah chuolss.. Janji ada retis nak walaupun takde gred.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Perjuangan sondol kebun orang atau propa semata mata?
Iols ngantuk dah ni...
Sambung esok jach
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-11-2021 02:36 PM
Jadilah chuolss.. Janji ada retis nak walaupun takde gred.

Geliiii tekak. Shu rabun silau kut ye. Dah lah hodoh, rekod lampau buruk pulak tu. takde sinar hujung terowong
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 23-11-2021 02:33 PM
I terbaca kaka sebut extended
Kohkohkoh

Ehhh jap, risau pulak, betul ke si tokey tu? Kang i tersalah kutuk pulak beria ria.. ya ampunnnn
Tapi kalau betul, buruk nyaaaa extension bangunan si shu niiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 23-11-2021 11:42 PM
Ehhh jap, risau pulak, betul ke si tokey tu? Kang i tersalah kutuk pulak beria ria.. ya ampunnnn
T ...

Kaka cer teropong pakai buah nyoq coba
Dari segi lobang hidungnya tu sohih ittew tikuih bendang

Apa2 pun kita tunggu esok2

Kakadud pun dah ilang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 03:56 PM GMT+8 , Processed in 0.088971 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list