CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1288|Reply: 11

Park Shin Hye hamil, bakal kahwin dengan Choi Tae Jun

[Copy link]
Post time 23-11-2021 04:21 PM | Show all posts |Read mode

Park Shin Hye (kiri) dan Choi.

Seoul: Pelakon Park Shin Hye, 31, mengumumkan dirinya hamil dan bakal berkahwin dengan kekasihnya yang juga pelakon, Choi Tae Jun, 30, pada Januari tahun depan.

Berita gembira itu disahkan agensinya SALT Entertainment yang memaklumkan pasangan terbabit sudah bercinta sejak 2017.

Perkahwinan mereka akan dilangsungkan di Seoul tetapi butirannya dirahsiakan.

Menurut pelakon drama Sisyphus itu, Choi Tae Jun adalah jodoh tepat buatnya dan sentiasa berada di sisi ketika waktu susah mahupun senang.

"Dia adalah tulang belakang saya selama ini dan sentiasa menerima seadanya segala kekurangan diri saya. Jadi, saya rancang mulakan hidup baharu dengannya sebagai pasangan suami isteri.

"Walaupun sedikit ragu-ragu berkongsi mengenai ini disebabkan masih di fasa awal. Namun, dalam pada membuat persiapan kahwin, sebutir permata berharga (hamil) datang dalam hidup kami. Saya mahu anda semua tahu," katanya.

Shin Hye juga tidak sabar untuk menempuh alam berumah tangga dan menjadi isteri serta ibu terbaik.

"Saya janji akan sentiasa memberi contoh terbaik diri saya selepas membina keluarga kelak. Jutaan terima kasih kerana menyayangi dan menyokong saya walaupun serba-serbi ada kekurangan.

"Pastinya ia akan ambil masa tapi saya mahu lakukan yang terbaik untuk kembali berlakon secepat mungkin tanpa membuatkan anda tertunggu-tunggu," katanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak expect dia pregnant dulu. Tapi untung la laki tu, dia sendu je
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
laki nie actor x bape pemes sgt la...pernah tgk laki nie nerlakon Kat kbs drama astro aduhai kayu sgt lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:03 PM | Show all posts
Congrats for both....pelakon2 yang nak kahwin ni kebanyakannya kurg tekanan berbanding penyanyi2 berkumpulan lagi2 pelakon wanita.....CTJ ni byk berlakon dlm drama sebagai 2nd male lead....tu nama kurg menyerlah....ceq pun xtgk drama2 lakonan dia jd xtau mcm mana lakonannya....apapun sepadan ja 2 org ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:30 AM | Show all posts
bakal husband dia ade berlakon dlm cite "so i married an anti-fan"....bole laaa lakonannya....takde la kayu sgt...bole la
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:58 AM | Show all posts
Kalau tak peknen mungkin tak kawin lg kot
Dah peknen tu, so trpaksa la buat persiapan kawin..shotgun marriage ni da biasa sgt sgt sana
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:13 PM | Show all posts
Olleo replied at 24-11-2021 11:58 AM
Kalau tak peknen mungkin tak kawin lg kot
Dah peknen tu, so trpaksa la buat persiapan kawin..shotg ...

klu tak peknen biasanya agensi depa tk bagi kawin
katanya nti jatuh populariti. teruk betul korean entertainment industry
btw iols baca katanya depa dah kenal lama, masa kecik penah berlakon sekali
then pi Uni yg sama tp pompuan senior setahun
so dr kawan jd kapel
sapa kt atas kata lelaki tak femes, femes je wei. last drama dia aku tengok so i married an anti fan tahun ni punya drama
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 24-11-2021 12:13 PM
klu tak peknen biasanya agensi depa tk bagi kawin
katanya nti jatuh populariti. teruk betul korean ...

If kita nk compare dorang berdua ni mmg la ctj ni x femes sangat mcm psh. Ni mcm psh actress class A, yg laki ni actor class B.

But iolss suka la tengok ctj ni masa heollss join tv show hello counselor, mature sangat heolss kt situ. Tengok dia kt drama so-so je la.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:02 AM | Show all posts
Olleo replied at 24-11-2021 11:58 AM
Kalau tak peknen mungkin tak kawin lg kot
Dah peknen tu, so trpaksa la buat persiapan kawin..shotg ...

Sma mcm EXO Chen dgn gf bliau, gf nya pun tr-pregnant dlu pastu Chen pun upload gmbr surat yg bliau tulis yg c prmpuan dh tr-pregnant & dorg akn brkhwin. Lgipun dorg non Muslim kn? So bukn hal bsar bgi dorg.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:03 AM | Show all posts
acikhan replied at 23-11-2021 09:33 PM
laki nie actor x bape pemes sgt la...pernah tgk laki nie nerlakon Kat kbs drama astro aduhai kayu sg ...

Plakon2 SK klau llaki, kayu2 pun ttap d puja hahahaha. Klau retis Mulayu Meleis kayu, 7 hri 7 mlm kna maki.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:24 PM | Show all posts
gideoncross replied at 28-11-2021 02:02 AM
Sma mcm EXO Chen dgn gf bliau, gf nya pun tr-pregnant dlu pastu Chen pun upload gmbr surat yg blia ...

Even non muslim,  culture korea ni mash belum 100% western lg..itu yg depa klau dah terbunting tu kena kawin jgk..klau tak kawin, kena tahan jgk la hencapan makcik pakcik bawang deme tu..
Culture deme, even cara berpakaian pun masih lg kena ada kesopanan dan kesusilaan.
Yg tahap nk berbogel nampak segala lurah tu, itu mcm constume on stage saja..pakai mcm tu dkt luar dr event masih dipandang serong oleh sebilangan org ye.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:14 PM | Show all posts
Olleo replied at 28-11-2021 01:24 PM
Even non muslim,  culture korea ni mash belum 100% western lg..itu yg depa klau dah terbunting tu  ...

Ertinya btullah tanggapan iol, dorg pun msih backwards tpi brani jugak dorg nak pregnant dlu sdgkn mkcik/pkcik bwg dorg lgi hebat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:57 PM GMT+8 , Processed in 0.098934 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list