CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Tak Boleh Makan, Muntah Berterusan- Jannna Nick Masuk Hospital

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 04:44 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

Maaf. Saya terketawa. Lawak aih
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mmg mudah admit spital..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Stress, anxiety and depression can all trigger vertigo attacks. Do what you can to avoid these pressures or to manage them when they can't be prevented. Talking to a friend, taking time to relax, or using meditation techniques could help.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Try buat maneuver utk vertigo je jannah. Insya-Allah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Vertiligo…vertigo macam2 la korang neh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:29 PM | Show all posts
semoga cepat sembuh

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah kena. Teruk rasanya sampai tak boleh bangun, tak boleh bukak mata, tak boleh gerak kepala juga

GWS Nurul jannah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-11-2021 03:53 PM
Tak boleh makan 4 hari tapi badan still bambam....

Baru 4 hari kot huhu tapi berat mmg  turun tu cuma ia penurunan yg sementara mcm org kena covid ramai turun berat tp abis kuarantin laju je naik balik hahaha
Nak plak selera akan menjadi2 mcm apa je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06: vertigo tu kn sakit kulit... p ...
vitiligo penyakit kulit sopak tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:26 PM | Show all posts
OK, aku agak susah husnuzon dgn die ni.
So xmo komen ape2
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 23-11-2021 05:54 PM
Pernah kena. Teruk rasanya sampai tak boleh bangun, tak boleh bukak mata, tak boleh gerak kepala jug ...

berubat camne tu ?  lama x nak re cover?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda lg ko janna oiii…jga diri lh klu rsa ‘life’ sekarang ni buat hidup huru hara smpai mcm2 sakit mgkin perlu bersara awal je lah…
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 23-11-2021 08:55 PM
berubat camne tu ?  lama x nak re cover?

Rehat dan jaga makan (makanan berkhasiat) je la sbb Ada cuba makan ubat tapi tak berkesan. Rehat dalam bilik gelap atau pasang table lamp je. Bilik pun kena sejuk dan berangin supaya rasa cukup oksigen. I akan pasang aircond dan kipas sekaligus. For me recover dalam sehari je, tapi memang tak keluar bilik la
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu mengeluh penat kerja banyak..ini la masa bg rehat
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:00 PM | Show all posts
get well soon...
tapi dah cek pregnancy test ke blom?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih tembam2 lagi la Janna
Dia MMG genetik tembun2 gebu2 gitu
Kulit pun lawa gebusss
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:29 PM | Show all posts
Tadi pun dah selesai buat ujian Pengimejan Resonans Magnetik (MRI), jadi masih tunggu keputusan.


terkesima jap aku baca ayat ni. gigih benor acik ni time interview bagi nama penuh MRI.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya sakit.. Rehat la janna oi.. Badan nak pakai lama. Gws.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 23-11-2021 11:29 PM
terkesima jap aku baca ayat ni. gigih benor acik ni time interview bagi nama penuh MRI.

Reputs tulis tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 04:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

Kahkahkah
Lawaklah uols neh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 05:21 AM GMT+8 , Processed in 0.075519 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list