CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Acah Pro, Macam Dia Seorang Pandai Jaga Anak,"- Ramai Menyampah Dengan Hanis Zalikha?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 12:16 PM | Show all posts
kaka lagi mengidolakan ibu2 yg menguruskan anak2 yg ramai...

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
2tahun baru nk train potty lemah!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:36 PM | Show all posts
camnelah dia nak teruskan hidup di media sosial erk bilamana tetiba dia jatuh terduduk. taybehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:37 PM | Show all posts
nurtizens bitter knowing dia bukan org yg menghadapi hal2 rumit jaga anak sbb ada helper..

heheehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
@Kangkung1M sila masuk mengadap
(sambil itu kaka gelak bunyi keknis tersangkut biji doyan kt trachea)
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini qieqie akan pakai tips dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahaksss laharan nurtizen FB pun bak pisau penghiris kelbu. Kalau dia msk forum mau kemurungan keknis.
Nothing to be proud of pun pencapaian anak dia tu..unless la alisa tu bgn pagi buat susu sendiri, then it's a hella milestone to be proud of.

Btw comel anak dia..semoga tak menurun perangai mak n nenek
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 23-11-2021 12:16 PM
kaka lagi mengidolakan ibu2 yg menguruskan anak2 yg ramai...

Macam sariyanti kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:04 PM | Show all posts
gila comel si alisa....geram aku tgk, dgn petah dan cheekynya

aku dulu tak heran pun parenting tips , ke milestones ke....lantaklah. Tak perlu unnecessary stress. Okay jer anak aku. Alhamdulilllah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:07 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 23-11-2021 12:06 PM
Bravo makadek. Kena la share tips kat ig ghiteww

anak iollspun sama mcm anak mak adek..setahun 7 bulan.. tips? sbb anak iolls tak suke berlemoih.. dia sendirik yg takmo pakai pamoers. agagaga
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha
Bg i ok je die nk kongsi tips die parenting
  tp tula skang ni mcm2 masalah da barang naik ayam naik ade masok plk die nk flex tros
naik angin netz hahahaha

Gitula klo dah x suke wat la Pe pn ttp xsuke
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tips dia memang basic macam even ko first time parents ko mesti akan ada ilham buat gitu sendiri hahaha takyah baca tips orang pun takpe sebab basic sangat
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 23-11-2021 12:16 PM
kaka lagi mengidolakan ibu2 yg menguruskan anak2 yg ramai...

Yg xde helper.
Yg gaji min je..
Yg xde sponsorship...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:10 PM | Show all posts
bila ke hulu ke hilir bawa maid, bagi tips macam ko kelek anak tu 24/7..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak minum susu pakai cawan pun impress ke? Anak kucing aku jilat susu dari mangkuk, tak payah ajar pun pandai sendiri je... takde tips pun ha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 23-11-2021 12:17 PM
2tahun baru nk train potty lemah!!

Hahaha...kejam nye sis.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuols ni.. mayonis ni kan dambaan new mom kat ig sinun. Harus la share since ramai yg dm sisnis nak tanya tips. Walhal yg dm tu sorg je hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:24 PM | Show all posts
Keknis ni kan mmg pro, semua org tanya tips dia.
Tips memasak, tips jaga anak, tips kemas rumah semua lah.
Terpaling pro bagi tips.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:29 PM | Show all posts
ibu terpaling hebat gitu...always potray dia yang terbaik dalam segala hal...kemon lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:30 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 23-11-2021 12:09 PM
Neksinah telah pun mendidik Keknis menjadi seorang anak yg boleh dibanggakan - menjadi ibu yg mana t ...

pastu kalau nurtizen comment neksinah sentappppp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.086138 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list