CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 2081|Reply: 57

Buang Hidung, Telinga, Atas Bibir, Belah Lidah- Teringin Jadi Makhluk Asing

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 11:32 AM | Show all posts |Read mode
Paris– Seorang lelaki yang tular kerana mengubah suai keadaan fizikalnya untuk menjadi seperti ‘makhluk asing hitam’ dilaporkan mengerat dua batang jarinya bagi mendapatkan tangan yang kelihatan seperti mempunyai cakar, lapor akhbar New York Post.


Anthony Loffredo, 33, menjalani pembedahan terbaharu itu sebagai sebahagian daripada beberapa siri prosedur pembedahan yang dilakukan untuk mengubah suai bentuk badannya.


Foto: Twitter




Sebelum ini, dia telah melakukan beberapa pengubahsuaian termasuk membuang hidung dan bahagian atas bibir, membelah lidah, mencacah tatu pada seluruh badan dan anak matanya serta membuang telinga untuk kelihatan seperti makhluk asing.


Dia juga sering berkongsi keadaan rupa fizikalnya di laman Instagram menggunakan akaun Black Alien Project dengan memaparkan imej-imej baharu setiap kali dia melakukan pembedahan.


Meskipun telah melakukan pelbagai pengubahsuaian, Loffredo berkata, semua itu sebenarnya hanya 34 peratus daripada misi keseluruhannya untuk mengubah diri menjadi makhluk asing.







“Saya berasa tenang (dengan mengubah suai rupa fizikal),” katanya pada keterangan gambar yang memaparkan keadaan tangannya selepas jarinya dikerat.


Menurut Loffredo, sejak usia muda, dia sememangnya mempunyai minat mendalam mengenai mutasi dan pengubahsuaian tubuh badan manusia.




Foto: New York Post




“Saya gemar ‘melakonkan’ watak menyeramkan. Saya sering duduk di mana-mana lokasi dan menjiwai karakter tersebut terutamanya ketika waktu malam di jalan yang gelap,” ujarnya. – CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:39 AM | Show all posts
Mana tak fobia kalau terserempak dengan muka macam tu waktu malam
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:04 PM | Show all posts
doctor pun sanggup ekk....etika mmg kena follow patient ek...sewam
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:05 PM | Show all posts
dah elok2 handsome nak jadi buruk pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:07 PM | Show all posts
lepas ni boleh kerja kat fun fair- join rumah hantu macam cerita Senario tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sng penerbit filem takyah bayar mekap retis, style& karektor designer mahai2 ambik dia ni belakon. jd alien pak pacak pun real je, xyah sewa costume  
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki dvd ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:19 PM | Show all posts
banyak benor duitnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Punya la helok kejadian
Buat acik2 porem merembes kecut2 rahim
Di buatnya terpaling hodoh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
alien pun seram tengok ko, bang
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:33 PM | Show all posts
dah macam hidung Bana Noordin yang dah berambus ke amereka tu pulak... haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:08 PM | Show all posts
lps ni director yg nk buat filem aliens tu blh ambk dia berlakon
xyah susah2 mekap dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:28 PM | Show all posts
kenapa nak sukarkan hidup yg indah?.. manusia mmg pelik, lagi pelik dari mahluk asing
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:36 PM | Show all posts
toynme: doctor pun sanggup ekk....etika mmg kena follow patient ek...sewam

patut diharamkan pembedahan yang bukan2 macam ni. mmg la hak individu tapi ni dah kategori sakit jiwa. patut ke kita melayan kehendak org sakit jiwa, patutnye kita rawat masalah mental tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Well. Body dysmorphia is real.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:33 PM | Show all posts
satu hari nnt mst dia menyesal ubah n buang memcm kat muka dia tu... masa tu da xleh nk ubah ke asal blk da...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:01 PM | Show all posts
Dah hensem gila plakkk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo terjumpa gini mlm2 mau xcukup tanah aku larik
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai jari pun buang??..xpaham la..keje apa dia ni..myusahkn hidup sendiri plak bila anggota badan xlengkap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 42960 Replies : 1558
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49743 Replies : 1135
Intan saleh nikah malam ni
MistrezHermanazIntan saleh nikah malam ni
Views : 16980 Replies : 200
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30589 Replies : 520
Lelaki suntik otot punggung meninggal dunia dalam hotel
sharlenetexasLelaki suntik otot punggung meninggal du
Views : 1052 Replies : 31
Youtuber: Aisyah Habshee/Muhsin Yusni/ Shazz & Schaffy Zainuddin
babyorangeYoutuber: Aisyah Habshee/Muhsin Yusni/ S
Views : 26475 Replies : 179
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4244 Replies : 127
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34998 Replies : 586
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10399 Replies : 602



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.112721 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list