CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 05:09 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 23-11-2021 08:13 AM
apakata pakar perhubungan @ifanonline

sy pun tgh tunggu
jika ifan dah beri pendapat dia, sila tuan tag sy
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-11-2021 09:34 PM
tp kalau cth uols nk upah ibu tumpang kan..ank tu nak ank dr uols ke..ank dr hubby?eh sebok pulak  ...

Anak meols...n anak hubby...boleh cerai pastu kahwinkan dgn hubby pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:58 AM | Show all posts
bluebutter replied at 27-11-2021 07:20 AM
Lelama semua sedara mara lelaki bercerita hal ni. Eh bukan ke bini dia ada affair dgn Bangla?, Eh  ...

itu lah kesian la, jadi mangsa mulut orang koyak mental..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nononcrux replied at 29-11-2021 10:58 AM
itu lah kesian la, jadi mangsa mulut orang koyak mental..

Percayalah hal ini sure berlaku in future.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 29-11-2021 08:18 AM
Anak meols...n anak hubby...boleh cerai pastu kahwinkan dgn hubby pulak

blh gilir2 jgk ye..pening ank uols nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 29-11-2021 07:05 PM
blh gilir2 jgk ye..pening ank uols nnti..

Anak x pening...dia dpt kasih sayang lebih
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:20 PM | Show all posts
pinksarah replied at 27-11-2021 02:10 PM
betul..

chinese pon ramai curang..

Mksud uol kwn uol ni dh brkhwin tpi dia x ngaku kat org lain yg dia dh brpunya? Pstu lakinya pun x kisah? Aiyok, gila ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:23 PM | Show all posts
Nokiaman replied at 27-11-2021 06:03 AM
kemajuan teknologi beserta dgn wanita wanita sekarang sunnguh menghairahkan...nak buat camne kan.. ...

Pstu nnti bila dh pcah rhsia, bru nak mnyesal.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku cabarlah para isteri. Kalau suami dah bagi masa, makan, pakai, tempat tinggal. Serba serbi cukup. Layan pun baik. Cuba lah try berskandal dgn lelaki lain, aku nak perhati je. Worth it or not. (:
90% kes cerai sebab lelaki incompetent. Buat apa pun tak boleh. Pergi makan pun bini bayar. Ni dah dalam kategori lelaki tak ada air muka. Dah lah tak handsome, tak romantik pula tu. Nak hidup hingga ke akhir hayat ke dengan lelaki macam tu? Perempuan mental je nak.

Akhir sekali, peringatan. Dia yang best bila kau buat dekat bini orang. Yang tak bestnya bila orang lain pula buat kat bini kau. Nak ke orang try bini kau? Kalau tak nak, jaga elok elok. Para isteri pula, tak payah acah baik lah depan lelaki lain. Biar lah kau sombong ke, nampak kurang ajar ke. Hak utama kau adalah menjaga maruah suami first and then maruah kau.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 30-11-2021 08:11 AM
Anak x pening...dia dpt kasih sayang lebih

camni keane, sorry tetiba sbb byk baca cerita kau kan.
sbnrnya xkesah kau gay ke straight, yg penting rule dia selagi xkawen, xleh fuck. kalau kau straight pon, tp dah tua pon xde jodoh xdpt kawen, u cant fuck even horny ke apa kan betul x.
kalau kau suka lelaki, suka jelah tp jgn buat benda pelik2x, feeling kita xleh control, tp perbuatan kita boleh.
kalau ditakdirkan xde pasangan halal pon kat dunia ni disebabkan kecenderungan kau tu, kat syurga nnt mesti ada, org yg kau suka dan kau pilih sendiri. Allah dah janji.
lagipon dunia ni sekejap sgt, xberbaloi nk pilih bahagia skrg banding dunia sana yg kekal tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:34 AM | Show all posts
edayildiz replied at 28-11-2021 10:53 AM
romantik agaknya kan bangla tu
kenot brain la

gambar perempuan tu ada tak ?
i nak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis kslo nak curang sekslipung pastikan lelaki tuu ensemm. Pastikan mat saleh ker.. pas tuu mesti org kayooooo.. pas tuu mesti sado..  lain drpd ittew sila main jauh jauh..

Ini sedihlaaa... pompuan ni taste sgt sgt sgt rendah
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 24-11-2021 03:38 AM
Tengok bentuk.badan laki dia pun dah tau saiz 2B jerk

Kande lg kesiannn tarap ikea jahh.. sumpahh dinde tak tipu.. ade bulu bulu lg
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 21-12-2021 01:34 AM
gambar perempuan tu ada tak ?
i nak tengok.

Rugii jahh tengokkk.. ala ala doc hanapi sikat tepi jahhh.. koh koh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
intan244 replied at 21-12-2021 01:18 AM
camni keane, sorry tetiba sbb byk baca cerita kau kan.
sbnrnya xkesah kau gay ke straight, yg pent ...

Tq Kak sbb baca kisah saya.

Tq atas nasihat. Sy ikut hubby je...dh dia nk mcm tu kan....kalau jd kawan biasa nnt dia dgn org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
intan244 replied at 21-12-2021 01:18 AM
camni keane, sorry tetiba sbb byk baca cerita kau kan.
sbnrnya xkesah kau gay ke straight, yg pent ...

Tq Kak sbb baca kisah saya.

Tq atas nasihat. Sy ikut hubby je...dh dia nk mcm tu kan....kalau jd kawan biasa nnt dia dgn org lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:46 PM GMT+8 , Processed in 4.620552 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list