CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 23-11-2021 08:35 AM

Kalau korang nak scandal atau cari Suami ikut level kasta ni.

1. European Caucasian/Northern American/Australian
2. Japanese/Arabs (Bukan NortheN African)
3. Malaysian, Singaporean, Brunei, Thailand, China, India, Turkey (sama kasta)
4. Indonesian, Vietnam, Cambodian (negara ASEAN), Northern African
5. Bangladesh, African, Pakistan, Nepalis, Myanmar(Kasta Rendah)
6. Stateless (Rohingya) Kasta paling Hina.
3.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 08:18 AM
Perempuan Ikut Kasta Suami.

Macam Melayu kahwin lelaki France Caucasian la...kau ingat orang Fran ...


@faraway1.....sila masuk mengadap...

me,me,me,me.....me is me, the floor is yours...

kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:49 AM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:36 AM | Show all posts
kesian laki dia..
si pompuan tu tak fikir anak kat rumah...
ko tak fikir laki ko tak per, tp fikir ler anak2 tu..
bodoh bangang ler...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:29 AM | Show all posts
binik nye ke yg gendut perut berlapis itewww ?

level2 machiam tu mmg le abangla yg larat nak memadu kaseh... tu blom lagi level up wongi2 sikit

herlok diflying kick je la cam citer pemintak sedekah kat kedah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 23-11-2021 09:45 AM
libra_gurlz replied at 23-u 11-2021 08:36 AM
kesian laki dia..
si pompuan tu tak fikir anak kat rumah...
ko tak fikir laki ko tak per, tp fikir l ...


Ni la Kes dah tua duduk rumah warga emas...pastu buat cerita sedih...padahal kasta sendiri dah jatuh.

Kalau bercerai koNferm la hak jagaan anak ex laki dia dapat. Yang dia bakal terkontang kanting dgn kasta dia yg dh jatuh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung lah lelaki, meskin pon takpe..jadi guna modal janji mulut manis, jadi pendengar yg baik dan sentiasa ada masa utk bersama...dah boleh dpt gelpren despret
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:01 AM | Show all posts
mungkin logiknya baiklah turun kasta dari bela biawak hidup? maklumlah mesia ni banyak biawak hidup goyang telur je
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:20 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 23-11-2021 08:13 AM
apakata pakar perhubungan @ifanonline

wanita sebegini seeloknya di ceraikan sahaja...kesetiaan isteri kpd suami adalah perkara yg sangat mustahak dalam kerukunan rumahtangga...sebab tu dlm islam, lelaki dibenarkan kawin 4, sebab setiap wanita kesetiaannya adalah berbeza...wanita adalah ibarat dahan pd pokok, kalau dahan sudah rosak dan berkurap, cantas dan buang sahaja...

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:47 AM | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 09:42 AM
Ni la Kes dah tua duduk rumah warga emas...pastu buat cerita sedih...padahal kasta sendiri dah jat ...

Kan... buat cerita sedih bekas laki pisahkan anak2 dari dia..
tak sedar diri sapa punca jadi camtu..

bangla tu senyum simpul ler dpt rasa karipap masam bini org...
euwwww loya pulak tekak ni weh.. dgn bangla pun dia ada selera...
sooo cheap
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
masih terpakai ke ayat...."lelaki tempatan tidak romantik"-Acik Kepam...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
selera pulak achik niee dgn Abe La. aqq xleh blahh betoii bau bawangg kat badan diorang tu.Tgk puak diaa ramai2 pon iolss takott
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 23-11-2021 02:05 AM
mana ada. laki cina skrg paling ramai import bini dari china, pilipin, indon, vietnam, laos, burma ...

sebab tu mana mana opis yang perempuan cina keje..mesti ramai andartu cina.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 23-11-2021 12:00 PM
libra_gurlz replied at 23-11-2021 10:47 AM
Kan... buat cerita sedih bekas laki pisahkan anak2 dari dia..
tak sedar diri sapa punca jadi camtu ...


Bangla tu balik kampung tersenyum sinis je.

Pompuan ni koNferm la xjumpa lagi anak kalau bercerai...mereput la kat rumah warga emas.

Kwsp pulak dah habis buat beli rantai emas n lanje bangla
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:50 AM | Show all posts
gundu jaa bini dia


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:50 AM | Show all posts
lagi hina laa laki dia, bini cari kotey hitam bangla
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:56 AM | Show all posts
Ya Allah, nape ea suka layan bangla.. bini org plak tu, mmg bodoh takde akal asal nak menyedap je.. rendah nye harga diri tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 23-11-2021 11:50 AM
lagi hina laa laki dia, bini cari kotey hitam bangla

Apa tah yang Bangla tu cuba buktikan.

Dan apakah yang bini org itu cuba buktikan?

Tapi dlm Kes ni mesti kena cerai sbb kasta bini dah jatuh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 23-11-2021 10:20 AM
wanita sebegini seeloknya di ceraikan sahaja...kesetiaan isteri kpd suami adalah perkara yg sangat ...


spesis greentea terkedu.....bak tertusuk sembilu

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 23-11-2021 10:01 AM
mungkin logiknya baiklah turun kasta dari bela biawak hidup? maklumlah mesia ni banyak biawak hidup  ...

Camne nak naik kasta lagi tinggi perut pun belipat Body nampak busuk..syukur jelah dapat kumpul lemak time pkp..bkn semua org mampu kumpul lemak time pkp.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 68986 Replies : 1919
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 08:36 AM GMT+8 , Processed in 0.075549 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list