CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3830|Reply: 90

"Banyak Sistem, Maju Malaysia Sekarang. Tumpang Bangga," -Rita Rudaini Perli KKM?

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 03:46 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini KKM dilaporkan akan memperkenalkan sistem amaran berisiko tinggi bagi mengesan tanda-tanda awal peningkatan kes Covid-19 dalam negara.


Menurut laporan Harian Metro, Menteri Kesihatan Malaysia, Khairy Jamaluddin menyatakan, menerusi sistem tersebut, KKM mencadangkan beberapa sektor diperketatkan sekiranya berlaku peningkatan kes.


Foto: IG




"Kalau boleh kita mahu elak sekatan pergerakan, sebab sekatan pergerakan ini bukan hanya mengganggu ekonomi tetapi memberi kesan yang lain, kesan kesejahteraan keluarga dan kesihatan mental.


Saya rasa rakyat mungkin tidak boleh menghadapi satu lagi pergerakan."


Macam biasa, pastinya Rita Rudaini mempunyai pendapatnya yang tersebdiri.












Melalui Insta Story, pelakon kontroversi ini ada memuat naik keratan artikel tersebut.


"Banyak betul sistem sekarang..Semakin maju lah Malaysia sekarang.  Tumpang bangga walaupun dok dalam rumah saja,"tulisnya.


Wah Rita Rudaini puji dalam keji macam mana ni? Apa pendapat anda? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:51 PM | Show all posts
sedih betol hidup dia ni...org lain dah cuba hidup mcm biasa ke sana sini kerja dan holiday..dia masih bitter..

patutlahh.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:56 PM | Show all posts
garit ni lagii... pemes tera mana sgt, asik diaa jaa... org nk tgk hat lain la... yg muda2, bkn tua x guna cam dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
menda la acik bodoh kepam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:58 PM | Show all posts
takkan ni je yg you mampu type, rita?

mana pergi laharan you yg power tu?

hahahahahahahaha

next!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan sangkak nan sendu lagi takde idea mana la pergi cedok setiap ig story sheols ni... Yihhhhh tah haper2.... Tu pun kekal sendu thread2 sheolsss sebab orang dah lali... Baik ko up aliff aziz dikkk sekarang orang sibuk pasal putik jagung aliff aziz nan herlokkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pfttt takat tu saja ka
Bila nak balik mai Titi Chai

Saja tanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi la jual produk timbang kilo dan order makanan siang malam acik royani oiii. Tak yah nak kisah hal lain. Hang bukan nak ikut sistem apa pun kan. Bitchy tak habis2
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:13 PM | Show all posts
negatif betul pemikiran acik ni,,,semue xkene,,,,nampak berani tppp penakot,,base taik kucing,,,,
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:17 PM | Show all posts
Mohon si sohai segera meminang acik nie....moga terhenti semua kecaman2 dan royanan dia yg sekarang ni berlaku selang sehari
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:25 PM | Show all posts
Edited by Samerosie at 22-11-2021 04:28 PM

Jab jab, thread royanan pasal cikgu kena duduk dalam tandas tu tak terjawab lagi dah buka royanan baru ke?  Mesti acik suka berak merata tapi tak cuci kan...eh tiber
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:27 PM | Show all posts
hahahaha.... sedihnya hidup dia kann...
mesti tu sunyi sangat.. sbb tu semua benda dia nak kecam...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:27 PM | Show all posts
pokok eh kenapa mesti bukak tred
tiap kali dia berkata2?
ada share dlm Cari forum kah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:28 PM | Show all posts
skrg kita mmg disediakn citer2 ko meroyan tiap mgu ek..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:31 PM | Show all posts
dia x berlakon kan skrng
so mcm mana dia hidup makan pakai tmpat tinggal
mcm mewah je kan sblom ni berjiran dgn schawal
ke x laki yg provide semua?

sian lawa tapi bodo
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:36 PM | Show all posts
thn depan hang balik beraya kat utan aji aku viral hang..

family hang p kl duk umah hang pun aku viral

yg emo sgt ni pasal apa tak tau..hang x vaksin ada ka org duk kacau hang..mulut hang hangsuang petala tujuh betul la..buat malu org utan aji saja la!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:45 PM | Show all posts
tak habis habis artis wanita ni..

orang lain semua sikit sikit dah mula bekerja..artis pelakon penyanyi semua dah start bekerja dan show sana sini...

artis wanita ni masih lagi duduk rumah...kesian hidup artis ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan rakyat yang xblh hadapi pkp tp politaik xsabar nak bkempen sebenarnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:50 PM | Show all posts
kenapa ehh dia ni... aku rasa ade sumting yg dia tk leh let go dlm hidup dia dlu ni... pd pandangan dia semua bende salah... semua tak kena.. semua nk mencapub...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pebenda la yg tersakiti sgt minah ni.. kesian nengoknye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 04:48 PM GMT+8 , Processed in 0.089814 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list