CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: doubleharmonic

Edisi Kak Mah Tersenyum Sinis: Dulu Bekap Chipmunk Sumbang, Kini Fazley Pula Hauk Menyanyikan Lagu Sendiri?

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 08:39 AM | Show all posts
eh next week harap misai kontot ni terkeluar
kau pikir kau kat karaoke jamban ke nyanyi rope itu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:41 AM | Show all posts
lasagna replied at 22-11-2021 08:38 AM
iols rasa nak pukul jer tgk muka chef celebrity ni sbrnya mlm tadi kaka dud oooiiii..

kalau iolss kat situ kaka iolss dah debik dah 1x untuk pihak uolsss...
tapi takpe kita boleh beliakkan bijik mata jeling2 hantar ain supaya heols tersingkir...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 08:45 AM | Show all posts

ada chuolss nah iols tepek sini siap timestamp yachh



Minit Peserta GV8 - Minggu 1

Opening: 21:08

Nikki Palikat: 48:33
Shidee: 59:10
Fazley: 1:11:15
Nico: 1:18:30
Suki Low: 1:27:11
Azan Scan: 1:44:23
Upiak Isil: 1:51:36
Ani Maiyuni: 2:03:00
Aweera: 2:11:35
Aliff Aziz: 2:24:23
Bandi Amuk: 2:33:20
SaYa: 2:47:36
Adibah Noor: 2:58:47

Ada Lagu Ada Lagi: 3:13:49


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 02:27 AM
versi acapella / vocal track sahaja yachh. dah remove muzik supaya pendengar boleh focus dekat keh ...

iols dah stop tgh2. baca komen tt play balik terus ke ending. hahahahauk
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:48 AM | Show all posts
aku suka aweera, part misai kontot, ak tak sempat tgk..kuss nasib baik tuhan pelihara pendegaran aku dari suara sumbang diaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:58 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 02:01 AM
kekdahnyerr heshe propa yachh kata dah 6 bulan masuk kelas vocal tapi nyanyi macam babi jah? masuk k ...

kelas vocal babih katanya... muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 22-11-2021 08:38 AM
iols rasa nak pukul jer tgk muka chef celebrity ni sbrnya mlm tadi kaka dud oooiiii..

Jgn pukul besarkan mata htr ain je kt chef misai kontot ni . Kan kaka dud
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki yang ok bermisai cuma Abam Fattah Amin aje. Yang lain tu, buruk okeh. Nampak macam buang tebiat pun ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 22-11-2021 08:39 AM
eh next week harap misai kontot ni terkeluar
kau pikir kau kat karaoke jamban ke nyanyi rope itu?
...

Ehh kaka, rak payah harap tersingkir.. tapi memang akan tersingkir... Agittewww tengok la markah heolss dapat tu pun... Tu pun tok ram kesian dia bagi jugak markah... Ikutkan dia nak bubuh 0 jah

Nek hetty dan nek finaz pun kesian... Kalau herlokk macam aliff aziz boleh jugak berair
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:15 AM | Show all posts
pergi kelas vokal pon suara cenggini..kalau tak gi mane rupa gaknye
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:17 AM | Show all posts
suara hauk at least kalau hensem badan dah buat semua at least sejuk la mata walaupun berdarah telinga. ni semua fail aiyoh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:17 AM | Show all posts
retis2 ni klu nyanyi haukk mula la nnti buat cite sedih kena santau
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti komen2 kt twitter tu dia baca sbb dia ni kaki search nama sendiri pastu sentap cam pondan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:38 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 22-11-2021 09:02 AM
Jgn pukul besarkan mata htr ain je kt chef misai kontot ni . Kan kaka dud

hahahahaha kena jegilkan mata jugeks ler yaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:46 AM | Show all posts
Normabaru replied at 22-11-2021 06:53 AM
tlg laaa bapak2 org yg masuk gv ni.. buang misai tu blh x.. dh nmpk tuwe.. nmpk apak2.. sapa nk tg ...

misai tu pemintaan bf dialah..kinky berbotai dgn misai kontot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:47 AM | Show all posts
no first time i tgk GV ni dari awal smpai habis
best la
suka adibah noor , SAYA n syidee nyanyi
sedap n best

harap minggu kendian pon best la sbb dh bawak lagu org lain kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:48 AM | Show all posts
semua yang nyanyi malam tadi sedap telinga nak dengar.
tapi masuk abg asrama ni.. adoiii la. sakit telinga
dengan lirik yg duk ulang2 pastu duk buat suara getar2 tu.. turned off!
laki aku duk dapur pun sedap lagi die nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:48 AM | Show all posts
haramjadah betul. sbb dgr dia nyanyi la aku terlelap.tau2 GV8 dh hbis.hanat betul

dah la masak pon xsedap. aku plk bodo g beli ayam masak lemak salai ke apentah nama msakan tu kt starbuck.sekali rasa mcm mkn makanan basi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 02:01 AM
kekdahnyerr heshe propa yachh kata dah 6 bulan masuk kelas vocal tapi nyanyi macam babi jah? masuk k ...


kekdahnya kalau dah 6 bulan belajar vocal pun mcm ni je hasilnya, afdhol la kalau si misai kontot ni umumkan persaraan dari jadi penyanyi je… dah boleh pelan2 kambus diri sendiri kat belakang rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:49 AM | Show all posts
Suchi replied at 22-11-2021 08:02 AM
Aritu dengar interbiu dia kat radio katanya saingan yg dia perlu risau dgn peserta2 wanita katanyaa
...

oh confirm la eh si alip tu nombor satu smlam?
sbb nama dia 1st naik kan
sama cam sebelum2 ni jgk la sapa yg 1st nama naik dia yg nombor 1 minggu tu?
cuma cam xde pengunguman je kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35159 Replies : 590
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 6 Replies : 1
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 47373 Replies : 1699
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 3082 Replies : 67
Bina Karier d Mcdonald's
Uqbah008Bina Karier d Mcdonald's
Views : 18 Replies : 1
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina karier d McDonald's
Uqbah008Bina karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Lelaki suntik otot punggung meninggal dunia dalam hotel
sharlenetexasLelaki suntik otot punggung meninggal du
Views : 1857 Replies : 44



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.102810 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list