CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 29-11-2021 11:29 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:22 PM
tapi sampai bila kita tidak nak jadi tikus makmal
sampai dah masuk hospital tahah 4 atau 5
rasany ...

entah lah matt

kita tak tahu

entah apa yang

derang semua ni fikirkan


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:29 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:32 PM
'boss is alyways right'
nanti kita lawan dia, time nak naik gaji

sebab tu nay cakap

macam mana tak puas hati pon

dia masih bos nay


so tak leh nak cakap apa lah kan


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:33 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:34 PM
tidak patut kita kenang benda yg lepas
tapi kita buat panduan dimasa akan datang
supaya kesilapan ...

kalau kita boleh terima kesilapan tu dengan hati yang terbuka
mestilah boleh terima dan jadikan panduan

tapi kalau yang rasa diri dia betul

benda tu akan jadi dendam pulak


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:33 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:37 PM
ooo nay tetap naik mrt
dia jemput kat stesen mrt dekat umah nay
matt ingatkan dia jemput dari opi ...

tak memang dari dulu
dia hantar nay kat mrt

cuma masa yang mula

ppn 3 tu dia hantar nay terus ke opis


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:34 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:39 PM
kalau nay buka dan tag matt
mesti matt akan masuk menyibuk kat situ..hehee
takut nay tag tapi matt ...

senan citer

follow nay senang dapat notis

kalau nay buka benang baru


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:35 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:40 PM
kena laju2 moyan bila ada ramai yg masuk
banyak yg nak kena reply
kalau masuk sorang jer, macmana  ...

tau tak apa

macam hari jumaat hari tu
nay sensorang jer yang aktif

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:36 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:45 PM
matt dah try google nama dia tu..

WeTV tu tv apa?

jumpa tak bila dah google nama dia

wetv tu app

macam netflix juga
rasanya kerjasama dengan tv3 kot
macam iqiyi jugak


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:37 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:47 PM
semalam hari matt manjakan diri
hari ni baru masuk...

tau dah


asal jumaat jer matt mesti tak ada


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:38 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:52 PM
betul sangat tu
matt budak baru belajar...

baru belajar lah sangat
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:40 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:56 PM
yelah masuk utk pm nay
kat mana nak cari usergroup tu? (matt budak baru belajar)
kalau leh direct ...

tak yah tengok mana2

bawah nama matt tu ada


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:41 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:59 PM
yee
bukan setakat ilmu org cepat tangkap
tapi diaorang lebih suka cari ilmu yg tak betul dan diama ...

kan...


tak fikir benda tu menyesatkan akidah


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:41 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 01:00 PM
yeke?
rugi lah matt tidak dapat menyumbang kepada robohnya rumah borak tu

yer tak tahu matt masa tu ke mana

sebab tak join kitorang dalam proses meroboh


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:46 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 01:01 PM
ada jer dijual keyboard yg senyap gitu

tapi phone kecil pula keyboardnyaa...

yer ke ada jual?

tak tau pulak nay

sebab semua keyboard pon kalau nay guna


mesti keletak keletuk

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:52 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 01:03 PM
alaa naik 2 kilo jer pun
atau 50 tu bagi nay dah lebih berat?
kalau gitu kena turun lagi lah kepad ...

bagi nay 2 kilo pon dah banyak dah
sebab nak turunkan balik

bukan senang


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:53 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 03:17 PM
mungkin lain orang lain punya pemahaman tu..
tengok apa yg nay jawap utk SF...

SF .. shipping fee
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:56 AM | Show all posts
novelloverzz replied at 23-11-2021 10:26 AM
Selalunya rajin bab mereport ni @NaylaArisha

tak nak dah report


merajuk dah

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:56 AM | Show all posts
novelloverzz replied at 23-11-2021 10:29 AM
Matt reply quote nov tp taip sha

nampak tak ... sebab jarang masuk
sampai nov jadi sha

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:58 AM | Show all posts
novelloverzz replied at 26-11-2021 11:20 PM
ptt la tt sunyi sepi rupanya jumaat tt coti

ingatkan majuk x reply post lm

jumaat hari tt memanjakan diri
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:58 AM | Show all posts
novelloverzz replied at 27-11-2021 12:00 PM
short form rsnya dah mudah tp ade je diorg salah bc
nay up lubuk tacang kat bod penulisan
matt dah ...

nay dah up keyword baru

rajin2 g tengok


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:59 AM | Show all posts
novelloverzz replied at 27-11-2021 03:04 PM
Nnt nov try tny nay dia fhm apa utk SF sbb nov keje manufacturing sbb tu klu nov tgk perkataan tu  ...

pemahaman nay untuk SF tu

shipping fee

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.077465 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list