CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 21-11-2021 12:03 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
zura dah lama tak masuk area situ
selalunya ke SA lepak kt rumah abah je
klu ke sec 7 laluannya strait je takde masuk simpang2
sec 6 tu hanya passing by kt laluan utama
rumah parents zura seksyen berapa??
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:04 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
tu yg risau
ada yg main redah tak ikut sop
bila kita beria jaga SOPtapi org lain derk je
geram betul kan
sama la dgn anti vaks tu
geram je mira tgk
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:05 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
zura pun nk kejar medal
klu dah dpt medal big boss mgkn nk slow down
laaa zura pn berminat ke
mira x de la sampai nk kejar medal tu
tapi kalau bg free boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:06 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
aamiin. semoga dorang berjaya dlm bidang yg dorang minat
aamin yarabal alamin

in sya Allah dgn izin Allah swt
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:07 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
anak pompuan zura dia balance
ada yg dia rapat dgn zura
ada hal lain dia mengendeng kt abah dia
tp 2 anak bujang buat hal sendiri
tak abis2 dgn games dr celik mata sampai nk tido
tu la kan
lain ank lain sifat derang
tapi itu la pengarang jantung kita
bak kata org tua
dia la racun
dia la penawar
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 07:53 AM | Show all posts


Assalamualaikum dan selamat pagi semua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 09:18 AM | Show all posts
Tashu replied at 20-11-2021 06:31 PM
betul matt, bila nk take 5 jap leh masok porem, kalu stress2 nk hiburkan hati pun boleh lepak2 sin ...

betul sangat tu Sha
kalau tension dengan kerja, masuk porem cari terus hilang ketensionan itu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 09:19 AM | Show all posts

terima kasih anna kerana sudi cek in kat umah matt..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 09:20 AM | Show all posts
kerisnaga replied at 20-11-2021 08:34 PM
tima kasih matt. sekejapnya rumah lama roboh.

sama sama keris
robohnya rumah tu berkat kerjasama semua poremer2 kat sini
terima kasih kepada semua poremer


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 09:41 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:40 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:50 AM | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 11:04 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang  @Tashu   @carly_lah  @seroja23
@cintan66   ...

alhamdulillah...dah selamat kembali dari kampungmertua... best....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 11:02 AM | Show all posts
mattzzx replied at 21-11-2021 09:18 AM
betul sangat tu Sha
kalau tension dengan kerja, masuk porem cari terus hilang ketensionan itu

contoh mcm sha skang ni la, dari tadi dok pulun keje je, skang take 5 jap.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 11:07 AM | Show all posts
carly_lah replied at 21-11-2021 10:50 AM
alhamdulillah...dah selamat kembali dari kampungmertua... best....

wahhh lamanya Carly bercuti?
mesti best tu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 11:08 AM | Show all posts
Tashu replied at 21-11-2021 11:02 AM
contoh mcm sha skang ni la, dari tadi dok pulun keje je, skang take 5 jap.

ingat tu take 5 jer
jangan lebih lebih...hehee


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 02:44 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 03:02 PM | Show all posts
Edited by mattzzx at 21-11-2021 03:03 PM

@novelloverzz di jemput masuk





Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 21-11-2021 03:02 PM
@novelloverzz di jemput masuk

Hi matt

Akhirnya dpt tggl jejak kat rmh matt

Mmg x dpt tag tu

CARI bole consider alternative lain selain tag tu lps tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2021 03:36 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 21-11-2021 03:16 PM
Hi matt

Akhirnya dpt tggl jejak kat rmh matt

hi Nov
terima kasih kerana sudi masuk umah matt

a'a, dah banyak kes yg tag orang tak terima
admin cari kena buat sesuatu untuk mengatasinya


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 04:31 PM | Show all posts
mattzzx replied at 21-11-2021 09:20 AM
sama sama keris
robohnya rumah tu berkat kerjasama semua poremer2 kat sini
terima kasih kepada sem ...

laju berborak memasing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:44 PM GMT+8 , Processed in 0.239691 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list